ΕΡΩΤΗΣΗ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
ΕΡΩΤΗΣΗ
Έχω κάνει εγγραφή στο site καθώς και στο forum επιτυχώς. Ως νέο μέλος όμως στην ομάδα, και μη έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις για να ακολουθήσω τους υπολοίπους τουλάχιστον ανεκτά, έκανα αίτηση εγγραφής στην 321 μοίρα (από την ενότητα Ομάδες Μελών) εδώ και μία εβδομάδα περίπου αλλά ακόμα δεν έχω την δυνατότητα να δηλώσω χρονικά κάποια εκπαίδευση. Μήπως έκανα κάτι λάθος ???? Μήπως θα έπρεπε να κάνω κάτι ακόμα και δεν το γνωρίζω ????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
GeorgeAla
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
GeorgeAla
ελα Γιωργο μου
οπως αναφερω και στο FAQ αιτησεις μελων με 0 ποστ δεν γινονται δεκτες
θα πρεπει να δειξεις οποιαδηποτε κινηση σου μεσα στην ομαδα για να δουμε και εμεις οτι υπαρχεις
μεχρι στιγμης και χωρις να στην λεω, εισαι στα "1" ποστ

επισης αναφερω και αλλα πραγματα για το πως/ποτε γινεται δεκτη μια αιτηση
ριξε μια ματια και πες μας αποριες
οπως αναφερω και στο FAQ αιτησεις μελων με 0 ποστ δεν γινονται δεκτες
θα πρεπει να δειξεις οποιαδηποτε κινηση σου μεσα στην ομαδα για να δουμε και εμεις οτι υπαρχεις
μεχρι στιγμης και χωρις να στην λεω, εισαι στα "1" ποστ
επισης αναφερω και αλλα πραγματα για το πως/ποτε γινεται δεκτη μια αιτηση
ριξε μια ματια και πες μας αποριες
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
Anzac
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτησή μου.
Δεν είχα προσέξει ότι έπρεπε να κάνω και κάποια post. Έχεις δίκιο. Είμαι καθημερινά στο TS και μιλάω με τα παιδιά και είχα συμμετοχή σε άτυπες αποστολές ........(προς τιμήν τους όλων με βοήθησαν σε πολλά πράγματα στα πρώτα αυτά βήματα μου) αλλά σε κάποιες από αυτές αναγκάστηκα να αποσυνδεθώ διότι δεν άκουγα τίποτα στο TS. Απ' ότι μου είπαν γνωστό το πρόβλημα.
Αναφορικά, θέλω να προσθέσω, ότι έχω εμπειρία περίπου 4.000 ωρών στο Flight Simulator.
Εν αναμονεί λοιπόν της κρίση σας να με συμπεριλάβετε στην 321 μοίρα για να μπορέσω να αρχίσω τα επίσημα training που απ΄ότι διεπίστωσα έχω πολλά να μάθω.
GeorgeAla
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτησή μου.
Δεν είχα προσέξει ότι έπρεπε να κάνω και κάποια post. Έχεις δίκιο. Είμαι καθημερινά στο TS και μιλάω με τα παιδιά και είχα συμμετοχή σε άτυπες αποστολές ........(προς τιμήν τους όλων με βοήθησαν σε πολλά πράγματα στα πρώτα αυτά βήματα μου) αλλά σε κάποιες από αυτές αναγκάστηκα να αποσυνδεθώ διότι δεν άκουγα τίποτα στο TS. Απ' ότι μου είπαν γνωστό το πρόβλημα.
Αναφορικά, θέλω να προσθέσω, ότι έχω εμπειρία περίπου 4.000 ωρών στο Flight Simulator.
Εν αναμονεί λοιπόν της κρίση σας να με συμπεριλάβετε στην 321 μοίρα για να μπορέσω να αρχίσω τα επίσημα training που απ΄ότι διεπίστωσα έχω πολλά να μάθω.
GeorgeAla