Σεβασμος!!!

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Κλειδωμένο
Scorpion

Σεβασμος!!!

Δημοσίευση από Scorpion »

epeidh den mporw na grapsw sthn 320 akoma tha ginw melos shmera xixixixixixixixixi apo ton agaphto mou anzac

hthela na pw oti kai to exw ksanapei

otan mphka sthn ehaf ntrepomoun na antimilhsw se olous pou htan prin apo mena eixa track thn wra ths ekpaideutikhs kai akolouthousa tous kanones ths
ehaf tyfla
to mono pou ekana to opoio den mou arese htan na antimhlhsw ston shadowman otan edina eval kai ayto epeidh den hthela na dinw 100 fores alla zhthsa sygnwmh ston xrhsto

twra blepw oti merikoi neoi kai oi leksh merikoi tairiazei apolyta dioti den mpainoun oloi sto idio kalathi exoun tis apopseis tous
ena tha pw otan mpainei o anzac sto ts pantote ayto ,me pianei ena deos parolo pou ton exw gnwrisei ,alla fenete eimaste ligoi aytoi pou aisthanomaste etsi,otan prwtortha kompiaza na milhsw ston admin giati den hthela na pw blakeia twra blepw oti oloi thn lete kai den sas endiaferei

sto ekswteriko o admin einai to top kai den antimila kaneis edw fenete oloi mporeite na antimilate kai den aisthneste deos ston admin ok loipon kante oti thelete feel free guys kai an sas kanei na niwthete kala feel free more h ehaf den tha dialythei tha erthei o kairos pou tha meinoun aytoi pou theloun na meinoun ti na to kanw egw otan kserw oti yparxoun atoma pou einai kai se alles moires kai sou lene den mou kanei shmera h ehaf paw alou h shmera mou kanei h ehaf kathomai ligo kai meta paw kai alou

apo ton dragoon den perimena na milaei etsi dioti kserw oti einai morfwmeno atomo kai aksiologo yparxoun atoma pou den exw milhsei sto ts alla ta goustarw mono kai mono epeidh einai estw fan ths ehaf opws o viper pou otan katalaba to yfos tou sto forum mou arese poly ok telos exw parei mia kitrinh den prokeite na parw allh dioti etsi kaneis to xathri se kapoious ade kalhmera sas!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι έπαθες πρωί πρωι...............
Έχει τίποτα αυτή η βδομάδα???
Ο Τίμος λέει παραιτείται,εσύ για κάποιο λόγο τα έχεις πάρει(αν και περίπου μπορώ να φανταστώ) γιατί δεν ηρεμούμε να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη?Λες νέους αλλά δεν λες σε ποιούς αναφέρεσαι.....
Ελπίζω να μην είμαι μέσα.....
Επισκέπτης

Δημήτρη, πάρα πολύ ωραίο το ποστ σου και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα.
Αφού λοιπόν σου αρέσει η πειθαρχία, θα σε παρακαλούσα πολύ να μην ενοχλείς τουν νέους ανθρώπους που μπαίνουν στο Τιμσπικ, όπως και να χαμηλώσεις το μικροφωνό σου.
Στο έχουν πεί πάρα πολλοί αυτό, έτσι δεν είναι?
Και ο Τίμος.
Δύο χρόνια όμως μπαίνεις στο Τιμσπικ με την ίδια ρύθμιση.
Κανονικά επειδή ανέφερεσαι στο εξωτερικό θα είχες φάει ''κικ'' μεχρι να το φτιάξεις. Σωστά?
Ειμαι λυπημένος που έφυγε ο Γιάννος και σε αυτό δεν αναφέρθηκε κανείς.
Πως να γίνω e-haf??
O Venom ειναι απο τους νέους?? Για να ξέρω δηλαδή.
Δημήτρης
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Ο Γιάννος, έφυγε ;;;

O Venom ;;; καλά κατάλαβα ;;;

Τί τρέχει πάλι ;;;
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mechgr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

Μήτσο, με τόσα post που έχουνε γίνει και παρακαλάνε τον κόσμο να σεβαστεί τον admin λογικό είναι.....
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα...
O admin και οποιοσδήποτε admin έχει τους τρόπους και τα εργαλεία για να επιβληθεί.....
Είναι στην διακριτική του ευχέρεια τον αν 8α μας μαστιγώσει , ή αν θα μας μιλήσει...

Μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία Μήτσο, που δύσκολα κρατιέται.
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
Επισκέπτης

kongrigo έγραψε:Ο Γιάννος, έφυγε ;;;

O Venom ;;; καλά κατάλαβα ;;;

Τί τρέχει πάλι ;;;
Παραιτήθηκε απο την 391 και η παραίτηση του έγινε δεκτή απο τον Νάκο.
Αυτά.
:cry: Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καποτε ενεπνεα σεβασμο, φιλια, εμπιστοσυνη

τωρα ποια δεν ξερω τι εμπεω

προσπαθησα με οτι καλυτερο τροπο μπορουσα

δεν εβρισα ποτε κανενα μελος και ουτε αρπαχτηκα με κανενα μελος

αντιθετως εκανα και τον μεσαζοντα σε καυγα τριτων

και ρωταω εγω τωρα

εχετε παρει ειδηση τι ειναι η e-HAF ????

θα σταθω στην 1η παραγραφο
"Η e-HAF ειναι μια ομαδα φιλων"

βλεπετε εσεις κανεναν φιλο, του φιλου, ω φιλε ..... ?????

βλεπετε καμια ομαδα γερα/σφιχτα δεμενη σαν γροθια ?

βλεπετε κανεναν admin που να ειναι σεβαστος απο ολους ? ολους ανεξαιρετως ?

ειλικρινα, αν και μερικα ατομα συναδελφοι μου δινουν ακομα και τωρα ψηφο εμπιστοσυνης, οι υπολοιποι δεν ξερω κατι τι βλεπουν

μηπως στην e-HAF βλεπουν εναν χωρο ως RING για να παιζουν BOX ??? μηπως να το κανουμε WWF ???

γιατι πλακωνεστε μεταξυ σας?

εχετε χασει την ιδιοτητα να φερεστε ως πολιτισμενοι ανθρωποι ?

ειναι τοσο δυσκολο κανεις να φερεται πολιτισμενα ????

τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινετε και τι ειναι αυτο που εχετε να χωρισετε μεταξυ σας, μεταξυ μας ???????????

η δικαιολογια δεν ειναι οτι ειμαστε Ελληνες
αυτη την καραμελα την εχουμε ακουσει πολλες φορες

μαλλον εδω ταιριαζει το "οπου λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει"
και το κακο ειναι οτι τα κοκορια δεν λαλουν για να ξεπεταξουν καποιον νεο και να του μαθουν 1-2 πραγματακια, αλλα λαλουν για να κανουν επιδειξη για τον εαυτο τους, επειδη ειναι ποιο παλιοι, ειναι ποιο ΙΝ

ειναι ποιο παλιοι, αρα και ποιο αποδεκτοι ????

ξερω και νεα μελη τα οποια ειναι υποδειγμα ακομα και σε παλαιοτερους

οπως ξερω και μελη που απλα πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες

προσφορα οπως αναφερω και στο FAQ δεν ειναι να δινεις και να παιρνεις

προσφορα ειναι να δινεις ενα ΑΞΙΟ παρον
ενα αξιοπρεπες παρον

μελη με ΑΞΙΑ , μελη που εμπνεουν ΣΕΒΑΣΜΟ, και μελη με καποια βαρυτητα, αναγκαστηκαν να φυγουν γιατι καποιοι θεωρησαν αυτον τον χωρο ως ring για να βγαλουν ολα τους τα αποθημενα

ντρεπομαι , γιατι την e-HAF την διαφημισαμε ως κατι μοντερνο, ως κατι αξεπεραστο και απιαστο
καποτε ναι, ηταν

τωρα ποια ετσι οπως εχει αλλοιωθει, δεν ξερω ποια χημικη ουσια θα επαναφερει νεα ημερομηνια στο "Αναλωση πριν .../.../..."

νομιζεται πως υπαρχει Η ΟΥΣΙΑ ????

οι κοντρες και οι κοκορομαχιες ειναι χημικες ουσιες που δρουν αντιθετα απο τα επιθυμητα παραγωγα συστατικα της ΦΙΛΙΚΗΣ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ

Σκεφτειτε το ..........
e-HAF Admin
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

Συμφωνώ με τον Τίμο.

Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αλλά και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο κι εμείς και αυτοί, προτείνω τα μέλη της HOT να αποσυρθούν από την e-haf, χωρίς καμία κακία ή αντιπαλότητα.

Άλλωστε, πιστεύω ότι όλες οι διενέξεις είναι το αποτέλεσμα μιας νομοτελειακής ίδρυσης μιας δεύτερης εικονικής ομάδας (HOT), πολύ απλά διότι ο εικονικός ελληνικός χώρος των φίλων της ΠΑ, γιγαντώνεται.

Όσα μέλη επιθυμούν να χρησιμοποιούν το Allied Force συστηματικά (ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς) να μεταβούν στην HOT κι εμείς θα συνιστούμε τη ΗΟΤ σε νέα μέλη, που θέλουν να ασχοληθούν με το Allied Force. Πιστεύω ότι έτσι θα μπουν τα πράματα στη θέση τους.

Tα παιδιά της HOT έφτιαξαν κι ένα θέατρο, επομένως έδωσαν μια πνοή στην ομάδα τους, δηλαδή έναν λόγο ύπαρξης και περαιτέρω δημιουργίας. Αυτό χαιρετίζεται.

Αυτό, επουδενί δεν σημαίνει ότι μέλη της HOT δεν θα μπορούν να ποστάρουν στην e-haf για οποιοδήποτε θέμα. Αρκεί να μην ανακατεύονται με το πτητικό μας πρόγραμμα και με το τί θα πετάνε τα μέλη της e-haf.

Επίσης, όσα μέλη της 321vTS προτιμούν το AF, μπορούν να αποχωρήσουν.

Επιπλέον, προτείνω τη διάλυση της 320, πρώτον διότι δεν είναι εικονική Μοίρα, αλλά ευκαιριακός χώρος συνάντησης και δεύτερον διότι εκτιμώ ότι η 320 μιας και χρησιμοποιεί το Allied Force, θα μπορούσε να ενταχθεί στη HOT.

Αυτά όλα είναι προτάσεις και έτσι πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα και θα ξεκαθαρίσουμε ποίος θέλει να πετά με τι.

Αυτά προτείνω και περιμένω τη γνώμη σας
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Εχω μία πρόταση και θα την συζητήσω με τον admin.

Πάντως HOT δεν συμαίνει HEAT. ΗΟΤ έχουν όλοι πλέον.
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Η δική μου άποψη είναι ότι όντως κάποια "παλιά" μέλη έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν μπροστά. Και αυτό έχει κάνει κακό στην ομάδα. Από την στιγμή που υπάρχει στον κανονισμό ΣΑΦΗΣ περιγραφή του ποιου είναι το επίσημο και ποιου ανεπίσημο setup εγώ δεν θα ασχολιόμουν καν με 320 και AF κλπ, ώστε να μην δημιουργούνται οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί.
Πάντως Τίμο την ώρα που (ελπίζω να μην έρθει) θα επιλέξεις ΕΣΥ να μην είσαι ΑDMIN (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) εγώ θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια......
Απλά και συ πρέπει να τραβήξεις λίγο τα λουριά γιατί το άλογο θα φύγει δεξιά κι αριστερά...

@Μystic_J
H προτασή σου, απορρίπτεται από εμένα κατηγορηματικώς και αναιτιολόγητα !!!
Δηλαδή θέλεις μια 2η VHAF με κλειστό κύκλο;
Αν ναι, μπορείς να πας εσύ στην VHAF.
Άντε γιατί τα πήρα όσο καμμία φορά με αυτό το Post και πάλι καλά που δεν εκφράζομαι περισσότερο.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ POST ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!

:m2k:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manik την 14 Ιουν 2006, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Mystic_J

Ναι οκ, Γιάννη.

Απλά πιστεύω ότι έτσι θα είναι καλύτερα. Στην τελική εκτιμώ ότι θα δουλέψουμε έτσι καλύτερα και οι δύο (ehaf και HEAT).

Πραγματικά βαρέθηκα την όλη κατάσταση πλέον. Όλα ξεκίνησαν μετά το επιτυχές Συνέδριο (τι να πώ, μας μάτιαξαν).

Επαναλαμβάνω, όσα μέλη προτιμούν για τον α' ή β' λόγο το AF να μεταβούν στη HEAT. Άλλωστε έχετε θέατρο και το δουλεύετε τώρα και είναι το πρώτο θέατρο για AF. Πάρτο σαν ελληνική πρωτιά στην τελική.

Η e-haf θα παραμείνει με Cobra FF3.1.1. και τα παράγωγά του.

Καιρός να τελειώνουμε με όλα αυτά
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

@Μystic_J
H προτασή σου, απορρίπτεται από εμένα κατηγορηματικώς και αναιτιολόγητα !!!
Δηλαδή θέλεις μια 2η removed με κλειστό κύκλο;
Αν ναι, μπορείς να πας εσύ στην removed.
Άντε γιατί τα πήρα όσο καμμία φορά με αυτό το Post και πάλι καλά που δεν εκφράζομαι περισσότερο.

:m2k:
Δεν μιλησε κανεις για κλειστο κυκλο.

Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ?
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Mystic_J

Όχι κλειστό κύκλο. Παλιά δεν ήμασταν κλειστός κύκλος. Νομίζω διευκρίνισα τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

οκ Εγώ πειράζει που δεν θέλω να πάω στην HEAT? Βρε κακιά μανία.. Νομίζω άλλη είναι η λύση.. stand-by να την κάνω λίγο digest μονο..
Mystic_J

Oκ, ας ακουστούν όσες λύσεις έχει ο καθένας για να δούμε την πιο συμφέρουσα για όλους μας
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Κλειδωμένο