Αφού εξασφάλισα μια ψηφιακή μηχανή κατάφερα να αποθανατίσω (sic) τα μοντέλα αεροσκαφών που έχω φτιάξει πρόσφατα και σας τα παρουσιάζω. Ετσι λοιπόν αρχικά F-16 στην 1/72 κλίμακα:
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά είναι γεγονός ότι έχουν και κάποιες μικρές ατέλειες. Στα επικειμένα μοντέλα του καλοκαιρίου (Α-7, F-5A και δίλιτρο) θα προσπαθήσω να μην υπάρχουν. Ειδικά οι φώτο που έδωσες για το Α-7 θα βοηθήσουν πολύ.
Πάρα πολύ ωραία μπράβο σου!!!Και αφού και ο mmaker=model guru εγκρίνει τότε είσαι πολύ-πολύ-πολύ καλός.
Με φιλική διάθεση,καλή πρόθεση πάντα & χωρίς να παριστάνω τον master---->Για κάποιες ατέλειες που είδα--->π.χ στην κοντινή φωτό του F-16 φαίνεται η σχισμή της ένωσης των 2 κοματίων της ατράκτου.Εκεί το έχασες λίγο,ήθελε λίγο στόκο ακόμα και μετά λείανση για να φαίνεται ενιαίο.Το ίδιο στην ρίζα του κάθετου σταθερού & στο σταθερό μέρος της καλύπτρας.
Α επίσης με μολύβι τόνιζε την χάραξη των θυρίδων πρόσβασης& πρόσθεσε λίγα ίχνη σκουριάς και βρωμιάς σε θύρες πρόσβασης.Θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα
Θα στην έχω όμως και πάλι στημένη για τα Α-7, Μ2000, F-5 κανόνισε θα είμαι αμείλικτος:XEXEXE