Προταση
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
killerwing
Προταση
καλησπερα σας χτες εκανα αιτηση στην vivodi για DSL 2Mps.Και σκεφτομαι να ανεβαζω ολα τα εγχειριδια που εχω στην σελιδα μου.
Εχω μια ιδεα να σαρωσω ολα τα βιβλια του Trevor Thom δηλαδη 6 (οποιος δεν γνωριζει αυτα τα βιβλια-manuals τα διαβαζουν και τα δινουν οι υποφηφιοι στις εξετασεισ για PPL) τα οποια ομως ειναι γραμμενα στα αγγλικα. Ακομη εχω βιβλια απο τον τρομερο καθηγητη ΣΙ και επιμελητη της ΥΠΑ κ. Διακιδη, διαφορα βιβλια με θεμα την αεροναυτηλια, το management αεροπλανο,τους τροπους για το αποτελεσματικο flight planning.
Εχω εγχειριδια για τα Α330,Α340 all series, και βιβλια για μηχανικους για αλλους τους τυπουσ της Airbus α οποια ειναι μερικα γραμμενα στα αγγλικα.Εχω διαφορα αλλα βιβλια για MCC,IR, type rating για 737-300/400 και MD80. Θα προσπαθησω να βρω απο καποιους γνωστους μου τα εγχειριδια για το F16 (χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω να τα παρω).
Εχω πολλα βιβλια τα οποια ειναι ομως τα περισσοτερα για την πολιτικη αεροπορια.
Πιστευετε αξιζει ο κοπος; σας ενδιαφερει καθολου;
Με τιμη killerwing
Εχω μια ιδεα να σαρωσω ολα τα βιβλια του Trevor Thom δηλαδη 6 (οποιος δεν γνωριζει αυτα τα βιβλια-manuals τα διαβαζουν και τα δινουν οι υποφηφιοι στις εξετασεισ για PPL) τα οποια ομως ειναι γραμμενα στα αγγλικα. Ακομη εχω βιβλια απο τον τρομερο καθηγητη ΣΙ και επιμελητη της ΥΠΑ κ. Διακιδη, διαφορα βιβλια με θεμα την αεροναυτηλια, το management αεροπλανο,τους τροπους για το αποτελεσματικο flight planning.
Εχω εγχειριδια για τα Α330,Α340 all series, και βιβλια για μηχανικους για αλλους τους τυπουσ της Airbus α οποια ειναι μερικα γραμμενα στα αγγλικα.Εχω διαφορα αλλα βιβλια για MCC,IR, type rating για 737-300/400 και MD80. Θα προσπαθησω να βρω απο καποιους γνωστους μου τα εγχειριδια για το F16 (χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω να τα παρω).
Εχω πολλα βιβλια τα οποια ειναι ομως τα περισσοτερα για την πολιτικη αεροπορια.
Με τιμη killerwing
για του F16 θελω να εισαι ιδιαιτερα προσεχτικος
σε καμια περιπτωση δεν βγαζουμε public το -1
δες και εδω
http://www.e-haf.org/forum/viewforum.php?f=53
επισης πολυ προσοχη σε ακριβα manuals που πωλουνται στο εμποριο !!!
μην βρουμε κανα μπελα με αντιγραφη πνευματικης ιδιοκτησιας
σε καμια περιπτωση δεν βγαζουμε public το -1
δες και εδω
http://www.e-haf.org/forum/viewforum.php?f=53
επισης πολυ προσοχη σε ακριβα manuals που πωλουνται στο εμποριο !!!
μην βρουμε κανα μπελα με αντιγραφη πνευματικης ιδιοκτησιας
e-HAF Admin
Re: Προταση
killerwing έγραψε: Θα προσπαθησω να βρω απο καποιους γνωστους μου τα εγχειριδια για το F16 (χλωμο το βλεπω αλλα θα προσπαθησω να τα παρω).
Με τιμη killerwing
Άστο καλύτερα..
Περισσότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν παρά καλό..

-
killerwing
οκ παιδια το F-16 απορριπτεται για τα αλλα βιβλια σας ενδιαφερουν?
Τα περισσοτερα βιβλια τα πηρα δωρεαν απο δυο συγγενεις μου οποιοι ειναι ιπταμενοι στην πολιτικη αεροπορια.Ολα τα manual και προπαντος τα γνησια της Airbus ειναι πανακριβα.
Για την πνευματικα δικαιωματα εχω ακουσει οτι αν φωτοτυπησεις το γνησιο βιβλιο σε πανω δυο τευχη τοτε δεν μπορουν να σου κανουν τιποτε.
Σας ευχομαι καλο καλοκαιρι, να περασετe καλα οπου και να πατε, εγω αναχωρω για LCA μεχρι το Σεπτεμβριο. πιστευω να βρω internet cafe στην λαρνακα για να μην χαθω στις ξανθιες κυπριες
Τα περισσοτερα βιβλια τα πηρα δωρεαν απο δυο συγγενεις μου οποιοι ειναι ιπταμενοι στην πολιτικη αεροπορια.Ολα τα manual και προπαντος τα γνησια της Airbus ειναι πανακριβα.
Για την πνευματικα δικαιωματα εχω ακουσει οτι αν φωτοτυπησεις το γνησιο βιβλιο σε πανω δυο τευχη τοτε δεν μπορουν να σου κανουν τιποτε.
Σας ευχομαι καλο καλοκαιρι, να περασετe καλα οπου και να πατε, εγω αναχωρω για LCA μεχρι το Σεπτεμβριο. πιστευω να βρω internet cafe στην λαρνακα για να μην χαθω στις ξανθιες κυπριες
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Κοίταξε αν τα βιβλία δεν τα βγάλεις Public αλλα είναι σε κρυφή περιοχή στο site και είναι προστατευμένα με κωδικό δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Αν μας πεις ότι τα έχω ανεβάσει σου στέλνουμε ένα pm μας δίνεις το link και τους κωδικούς και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!
Καλές διακοπές!! Και προσοχή στις ξανθιές.......
Αν μας πεις ότι τα έχω ανεβάσει σου στέλνουμε ένα pm μας δίνεις το link και τους κωδικούς και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!
Καλές διακοπές!! Και προσοχή στις ξανθιές.......
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
-
killerwing