Το ονοματάκι σας κύριοι....
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Baron-Rojo
Το ονοματάκι σας κύριοι....
Για να ξερουμε ποιοι ειμαστε....
Κανω την αρχη!
Γιωργος.
8)
Κανω την αρχη!
Γιωργος.
8)
κανε μου τωρα σε παρακαλω και την αναλυση για το "Αλεξανδρα"Alexander έγραψε:Εμένα με λένε........Α_ _ _ _ _ _ _ _ _ έχετε καιρό να παίξετε κρεμάλα; :biggrin:
...το όνομά μου προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων:arrow: αλέξω+ανήρ
αλέξω=αποκρούω,προστατεύω..
ανήρ=άνδρας
:thinker: Αλέξανδρος
αρκει να μην μου πεις οτι το "ανδρα=γυνη"
thanks
e-HAF Admin
Αnalysing......CDT...κανε μου τωρα σε παρακαλω και την αναλυση για το "Αλεξανδρα"
αρκει να μην μου πεις οτι το "ανδρα=γυνη"
Twisted Evil
Όχι βέβαια δεν θα πω "ανδρα=γυνη",
Όσο αφορά το Αλεξάνδρα...το όνομα αυτό δεν δημιουργήθηκε από την αρχαία ελληνική γλώσσα,δημιουργήθηκε από την καθαρεύουσα και πολιτογραφήθηκε από τη δημοτική...
Είναι η θηλυκή ''έκδοση''...
όπως Θεός=αυτός που τρέχει γρήγορα και είναι πανταχού παρών
έτσι Θεά=αυτή που τρέχει γρήγορα και είναι πανταχού παρούσα
Τι πίνω και δεν σας δίνω;;;... :weed:
Baron-Rojo απλά ένα όνομα ζήτησες και κοίτα τι γίνεται.....ο Τίμος με έκανε να ψάχνομαι...Τίμο σε έχω--> fox 3 & 1/3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexander την 20 Οκτ 2006, 12:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
pilot747
- Επικοινωνία:
Το δικό μου είναι Μιχάλης.
Δεν ξέρω από που βγαίνει ετυμολογικά, αλλά ξέρω ότι ήταν το όνομα ενος εκ των δύο Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών την Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Δεν ξέρω από που βγαίνει ετυμολογικά, αλλά ξέρω ότι ήταν το όνομα ενος εκ των δύο Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών την Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi

-
pilot747
- Επικοινωνία:
Κατά μια εκδοχή είναι 7 αλλά υπάρχουν και άλλοι. Τουλάχιστον απ' όσα ξέρω εγώ στην Ελλάδα γιορτάζουμε αυτούς τους 2.
Κατά την εκδοχή των 7 τα ονόματά τους είναι:
Οι 7 Μέγιστοι Αρχάγγελοι:
Μιχαήλ
Γαβριήλ
Ουριήλ
Ραφαήλ
Αναήλ
Σαμουήλ
Σαχιήλ
Υπάρχουν κι άλλοι. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες http://www.geocities.com/artofwise/Aggels.html απ' όπου έψαξα και εγώ.
Κατά την εκδοχή των 7 τα ονόματά τους είναι:
Οι 7 Μέγιστοι Αρχάγγελοι:
Μιχαήλ
Γαβριήλ
Ουριήλ
Ραφαήλ
Αναήλ
Σαμουήλ
Σαχιήλ
Υπάρχουν κι άλλοι. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες http://www.geocities.com/artofwise/Aggels.html απ' όπου έψαξα και εγώ.
Start with doing what is nescessary, then what is possible, and all of a sudden you manage what is impossible.
Frans of Assisi

Frans of Assisi