Κλείδωμα και Ξεκλείδωμα Νο2

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
kongrigo
Επικοινωνία:

Κλείδωμα και Ξεκλείδωμα Νο2

Δημοσίευση από kongrigo »

Εχω ξανά κάνει αυτήν την ερώτηση αλλά θα γίνω κουραστικός…

Γιατί κλειδώνουμε τις ενότητες :?:

Καταλαβαίνω ότι σε κάποιο σημείο ίσως χρειάζεται πχ. η ενότητα που είχε θέμα την πτώση του συχωρεμένου Ηλιάκη.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλειδώθηκε η «Jester the "Hunter" » ;

Με απλά λόγια ήθελα να μάθω…

Αν και λέω αν, αφορά την 391 και τα «εσωτερικά της» και δεν έχουμε δικαίωμα λόγου και απλά ενημερωνόμαστε τότε καλύτερα να μην ξέρουμε τίποτα… και ξανά λέω, αν
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Πήρες φόρα και έσκασε και το λάστιχο και κατευθύνεσε σε Στροφή

Αν και λέω ΑΝ έβλεπες καλύτερα, το "Jester the Hunter" είναι πια στην ενότητα OFF-TOPICS, για την οποία ενότητα, έχει επισυμανθεί και στο παρελθόν ο τρόπος λειτουργίας της, δηλαδή Splited Off Topic Posts

Τώρα αν και ξαναλέω ΑΝ κοιτούσες καλύτερα θα έβλεπες ότι έγινε διάσπαση απο εμένα απο την Ενότητα Modelling και του ποστ Καταστήματα Θεσσαλονίκης, στο οποίο καμία μα καμία σχέση δεν έχουν τα σχόλια του τύπου the hunter, the designator etc etc....

Αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ για αυτή μου την ενέργεια, τα off-topic Καλά Κρατούν απο όλους μας μέσα στο Forum, αλλά το ξεκαθάρισμα άλλος τρώει τον χρόνο του για να το κάνει......Να την ακούει κιόλας για φαντάσου!
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Σκέψου να μην είχα βάλει το «αν»...

...εγώ φόρα άλλος κατηφόρα...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Απάντηση