Ποιόν παροχέα να επιλέξω?

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Blue_Bird

Ποιόν παροχέα να επιλέξω?

Δημοσίευση από Blue_Bird »

Αγαπητοί συνάδελφοι,μέσα στο μήνα αυτό πρόκειτε να μετακομίσω και να συζήσω μαζί με την αραβωνιαστηκιά μου (οπότε μπαίνω και εγώ στο club των επίσημα δεσμευμένων της e-HAF... :-P).
Aναγκαστηκά λοιπόν για λίγο καιρό (εύχομαι) θα μείνω χωρίς τηλεφωνική γραμμή άρα και σύνδεση internet,θα ενημερώνομαι βέβαια για τις εξελίξης μέσα απο τον υπολογιστή της δουλειάς μου.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους που ειναι ποιο ειδικοί σε θέματα συνδέσεων και ADSL μια γνώμη για το ποιά εταιρεία παροχών τηλεφωνικών συνδέσεων να προτιμήσω και κατεπέκταση ποιο παροχέα DSL.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,όταν θα διακόπσω την σύνδεσή μου απο το σπίτι και θα βγώ εκτός απο τις online πτήσεις της 320 θα σας ενημερώσω απο το forum.Ελπίζω το διάστημα της αποχής να μην είναι μεγάλο :( ,αλλά θα είναι και μια καλή ευκαιρία για off line training...... :o
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

όλοι ανεξαιρέτως είναι για τα μπάζα!!!

δες ποια σου ταιριάζει οικονομικότερα

είτε κρατώντας τον ΟΤΕ είτε πηγαίνοντας σε εναλλακτικό πάροχο

στην 1η περίπτωση ο χρόνος νορμάλ ενεργοποίσης είναι κάπου στις 2-3 εβδομάδες, ενώ στην 2η πας απο 30 ημέρες και πάνω αναλόγως την βλακεία και την ανικανότητα του καθένα απο τους παρόχους!

βέβαια αν επιλέξεις τον ΟΤΕ και σύνδεση otenet / connex, η σύνδεση θα σου έρθει σε απίστευτες χρονικά ταχύτητες αλλά θα είναι δυσανάλογες με τις προσφορές της αγοράς καθώς και την αντίστοιχη τιμή τους!
e-HAF Admin
keadas
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από keadas »

Παντως αν αποφασησεις για Ontelecoms να ξερεις οτι το router που ερχεται στον εξοπλισμο δεν ανοιγει πορτες θα πρεπει να βαλεις αλλο router(για να παιξεις ον line) payde by you αλλα τοτε δεν θα εχεις TV! :twisted:
Εικόνα
_ΑΛΕΕΣ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ

"Λακεδαιμόνιοι κατά μεν ένα μαχόμενοι ουδαμών εισί κακίονες ανδρών, αλέες δε άριστοι ανδρών άπαντων"
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Αν σε καλύπτει το δίκτυο της Forthnet είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή...που υποστηρίζει μέχρι 24mbps.Tα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα...πέρα από τη πλάκα σου εύχομαι καλά περνάς μα την αρραβωνιαστικά και γρήγορα να φάμε κουφέτα και από σένα...
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

και εγώ πιστεύω ότι το ιδιωτικό της forthnet είναι η καλύτερη επιλογή....
Εικόνα
matrix

Δημοσίευση από matrix »

keadas έγραψε:Παντως αν αποφασησεις για Ontelecoms να ξερεις οτι το router που ερχεται στον εξοπλισμο δεν ανοιγει πορτες θα πρεπει να βαλεις αλλο router(για να παιξεις ον line) payde by you αλλα τοτε δεν θα εχεις TV! :twisted:

Οι πορτες εντος ολιγων ημερων ανοιγουν με ενα update στο firmaware του router.
Θα εχεις δλδ δικαωμα nap rules.
Doolittle

Δημοσίευση από Doolittle »

για τσεκαρε λιγο και το ασυρματο της vodafone
...Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο,κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Απάντηση