ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. !!!
ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 17.10.2007
Καλησπέρα σε όλους.
Ονομάζομαι Νίκος και είμαι διαχειριστής (Administrator ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Corolla Club.
Eχθές δυστυχώς ένα μέλος μας είχε μια κακή εμπειρία την οποία μοιράστηκε μαζί μας και εγώ με τη σειρά μου εδώ με όλους εσάς.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.
Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...
Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.
Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους τ ου για το ξύσιμο των @@ τους...)
Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...
Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.
Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σ uγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )
Αττική Οδός - SOS... το νού σας !!!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Αττική Οδός - SOS... το νού σας !!!
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
τελικά ποιός φοβάτε ποιόν
για για ποιούς ισχύουν οι νόμοι και για ποιούς όχι!
μερικές φορές λάμπρο ποιό πολύ ξύλο θέλουν τα άτομα της ΕΛ.ΑΣ !
για να ήτανε αμερική και θα σου έλεγα αν πετάγανε πέτρες ....
Όταν κάποιος πέταγε στο φαληρικό δέλτα πέτρες απο την γέφυρα είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία
εδώ ο πολίτης πρέπει να κάνει μύνηση κατ αγνώστου ;;;;
ΜΥΝΗΣΗ στην Αστυνομία πρέπει να κάνει για τις ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!
για για ποιούς ισχύουν οι νόμοι και για ποιούς όχι!
μερικές φορές λάμπρο ποιό πολύ ξύλο θέλουν τα άτομα της ΕΛ.ΑΣ !
για να ήτανε αμερική και θα σου έλεγα αν πετάγανε πέτρες ....
Όταν κάποιος πέταγε στο φαληρικό δέλτα πέτρες απο την γέφυρα είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία
εδώ ο πολίτης πρέπει να κάνει μύνηση κατ αγνώστου ;;;;
ΜΥΝΗΣΗ στην Αστυνομία πρέπει να κάνει για τις ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
λες "βλακειες" αγαπη
κανεις αστυνομικος δε παιζει το κωλο του για το συστημα που ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ εσυ που εισε εξω απο το χορο,καλα τα λες
σε καταδιωξεις κλεμενων οχηματων τα οποια εισερχονται στη περιοχη εκεινη που γραφει το κειμενο,μολις το οχημα μπει στο καταυλισμο,αυτοματως σου απαγορευουν (ξερεις ποιοι...) να πας κι εσυ
ειναι κρατος εν κρατει...
-
Επισκέπτης
είμαι έξω απο τον χωρό όντως
δεν επέλεξα να γίνω αστυνομικός για να διαφυλάσω τα δικαιώματα του πολίτη
γιατί φαντάζομαι ο 1ος κανόνας της αστυνομίας είναι αυτός μαζί με τους νόμους του κράτους
τι τα έχουμε τα ματ δηλαδή; μόνο για να δέρνουν τα γεροντάκια που κάνουν διαδήλωση ;
δεν το κατάλαβα!
όταν θα τρομάξει κανείς απο την πέτρα που θα φάει στο παρμρίζ, χάσει τον έλεγχο του οχήματος και γίνει καμιά καραμπόλα, τότε θα κάνουμε μύνηση κατ' αγνώστου ;
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !
ΖΗΤΩ η 28η....
δεν επέλεξα να γίνω αστυνομικός για να διαφυλάσω τα δικαιώματα του πολίτη
γιατί φαντάζομαι ο 1ος κανόνας της αστυνομίας είναι αυτός μαζί με τους νόμους του κράτους
τι τα έχουμε τα ματ δηλαδή; μόνο για να δέρνουν τα γεροντάκια που κάνουν διαδήλωση ;
δεν το κατάλαβα!
όταν θα τρομάξει κανείς απο την πέτρα που θα φάει στο παρμρίζ, χάσει τον έλεγχο του οχήματος και γίνει καμιά καραμπόλα, τότε θα κάνουμε μύνηση κατ' αγνώστου ;
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !
ΖΗΤΩ η 28η....
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
τα παραπονα σου λοιπον στη πολιτικη ηγεσια,στους ανωτερους αξιωματικους της ΕΛ.ΑΣ και στα κολοκαναλα.ο απλος ενστολος αστυνομικος δε σου φταιει πουθενα....εχει και οικογενεια,εχει και παιδακια... ουτε να τον φανε οι γυφτοι θελει γιατι θα κανει τη δουλεια του -μονος του φυσικα- ,ουτε να χασει τη δουλεια του η να μπει μεσα για το γυφταριο... 
Δεν θέλω να το γυρίσω σε προσωπική αντιπαράθεση, αλλά και ο Ηλιάκης είχε παιδιά, οικογένεια και όλοι οι άλλοι πιλότοι που χάθηκαν για να αποτρέπουν τους Τούρκους να μπαίνουν στο Αιγαίο.
Άρα η σύσταση σου δεν στέκει, και δεν νομίζω να σε πίεσε κανείς να ακολουθήσεις κάτι που δεν ήθελες απο μόνος σου.
Εγώ όμως σαν πολίτης ΑΠΑΙΤΩ η αστυνομία να με προστατεύει ! Κάτι που ποτέ δεν το κάνει βέβαια.
Είτε πρόκειται για τους γνωστούς άγνωστους, είτε όταν μου κλέβουν το σπίτι, ούτε όταν έχω αντιδικία με κάποιον, ούτε όταν παραλίγο να με σκοτώσουν άλλοι οδηγοί στον δρόμο ούτε ούτε ούτε ούτε.....
ΑΡΑ ποιά είναι η δουλειά της ΕΛΑΣ ;
Να κόβει κλήσεις, να στέλνει τα εξώδικα ; να μοιράζει πρόστιμα και να προστατεύτει τις οικίες των Βουλευτών αυτής της Χώρας.... ΜΑΛΙΣΤΑ
Άντε και συχνά πυκνά να δέρνει και κανέναν διαδηλωτή που διαδηλώνει για το δίκιο του....
ΥΓ. Δεν τα χώνω σε εσένα, τα χώνω στους υθίνοντες!
Άρα η σύσταση σου δεν στέκει, και δεν νομίζω να σε πίεσε κανείς να ακολουθήσεις κάτι που δεν ήθελες απο μόνος σου.
Εγώ όμως σαν πολίτης ΑΠΑΙΤΩ η αστυνομία να με προστατεύει ! Κάτι που ποτέ δεν το κάνει βέβαια.
Είτε πρόκειται για τους γνωστούς άγνωστους, είτε όταν μου κλέβουν το σπίτι, ούτε όταν έχω αντιδικία με κάποιον, ούτε όταν παραλίγο να με σκοτώσουν άλλοι οδηγοί στον δρόμο ούτε ούτε ούτε ούτε.....
ΑΡΑ ποιά είναι η δουλειά της ΕΛΑΣ ;
Να κόβει κλήσεις, να στέλνει τα εξώδικα ; να μοιράζει πρόστιμα και να προστατεύτει τις οικίες των Βουλευτών αυτής της Χώρας.... ΜΑΛΙΣΤΑ
Άντε και συχνά πυκνά να δέρνει και κανέναν διαδηλωτή που διαδηλώνει για το δίκιο του....
e-HAF Admin
Hellooooo, είμαστε ΕΛΛΑΔΑ δηλαδή ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!
Απίστευτο το τι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε!!!
Όταν πήγαν τα ΕΚΑΜ να κάνουν την δουλειά τους το έπαιξαν θύματα οι αναφερόμενοι, οπότε την πλήρωσαν πάλι τη νύφη...
Σε άσχετη συζήτηση εδώ κάποιος μου ανέφερε κάτι που είχε γίνει πριν πολλά χρόνια.. Όποιος το θυμάται η ξέρει κάτι ας το αναφέρει/επιβαιβεώσει.. Είχαν "φάει" τον αδελφό ενός παληκαριού σχεδόν μπροστά του και αυτός πήρε το φορτηγό του και πέρασε πάνω απο όλους σε όλο τον καταυλισμό.. Έφαγε πολλά άτομα αλλά τον αθώωσαν λόγο "εν βρασμό ψυχής"..

Απίστευτο το τι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε!!!
Όταν πήγαν τα ΕΚΑΜ να κάνουν την δουλειά τους το έπαιξαν θύματα οι αναφερόμενοι, οπότε την πλήρωσαν πάλι τη νύφη...
Σε άσχετη συζήτηση εδώ κάποιος μου ανέφερε κάτι που είχε γίνει πριν πολλά χρόνια.. Όποιος το θυμάται η ξέρει κάτι ας το αναφέρει/επιβαιβεώσει.. Είχαν "φάει" τον αδελφό ενός παληκαριού σχεδόν μπροστά του και αυτός πήρε το φορτηγό του και πέρασε πάνω απο όλους σε όλο τον καταυλισμό.. Έφαγε πολλά άτομα αλλά τον αθώωσαν λόγο "εν βρασμό ψυχής"..

Επειδη ειμαι και μελος του corollaclub να πω οτι το παλικαρι ηταν τυχερο στην ατυχια του.Θα μπορουσαν να του ειχαν σιμβει πολυ χειροτερα πραγματα.Το κακο ειναι πως το δικιο του δεν θα το βρει.Το συγκεκριμενο μυνημα εχει σταλει σε παρα πολλα forum και απ' οτι ενημερωσε σημερα το παλικαρι εδωσε μια συνεντευξη σε καποιον ραδιοφωνικο σταθμο και σε μια εφημεριδα.Τουλαχιστον με την κινηση του αυτη ελπιζω να ενημερωθει και να προσεχει ο κοσμος.
-
Επισκέπτης
μα με συγχωρεις....αμφιβαλεις οτι ο Ηλιακης τελικα πηγε ΤΣΑΜΠΑ !!! ??? Ετσι αποδειχτηκε τελικα,τσαμπα πηγε το παλικαρι.....δηλαδη οι αστυνομικοι που πηγαν στο συμβαν με τις πετρες ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ??? πες μου λοιπον!!! σου λεω, δε τολμα κανεις να μπει μεσα γιατι η θα τον φανε η αν μπει και γινει κατι ειναι ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ.....Το ιδιο το κεντρο της ΕΛ.ΑΣ σου λεει να μη μπεις μεσα,με πιανεις? και δε λεω φημες η ψεματα!!!Anzac έγραψε:Δεν θέλω να το γυρίσω σε προσωπική αντιπαράθεση, αλλά και ο Ηλιάκης είχε παιδιά, οικογένεια και όλοι οι άλλοι πιλότοι που χάθηκαν για να αποτρέπουν τους Τούρκους να μπαίνουν στο Αιγαίο.
μαντεψε....ΑΡΑ ποιά είναι η δουλειά της ΕΛΑΣ ;
-
Επισκέπτης
σωστος κι ενημερωμενος κι αυτο δεν εχει γινει μονο με τα ΕΚΑΜ.....μαζευονται ολες οι γυφτισες και κλαιγονται στις καμερες κι εξω απο τα τμηματα....μετα φταινε οι μπατσοι,εδω βαζουν τα παιδια τους να σπρωχνουν πρεζα,τι να λεμε τωρα..........αληθεια Τιμο αν τρακαρεις με γυφτο θα τη βρεις την ακρη???raptor έγραψε:Hellooooo, είμαστε ΕΛΛΑΔΑ δηλαδή ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!
ΧΑ! και όπως είπε ο πρώην συμπαθής Υπουργός Πολύδωρας
"Αγγαρεία κάνω, ποινήν εκτύω...."
Καταλαβαίνουμε το πραγματικό ενδιαφέρον των Βουλευτών, Υπουργών και λοιπών Διοικούντων αυτής της χώρας
Ε στην τελική ας φτιάξουμε ένα σώμα Άμεσης Επέμβασης αποτελούμενο απο Αλβανούς με Καλάζνικοφ!
Τί λέτε ; Θα έχει αποτελέσματα ;
"Αγγαρεία κάνω, ποινήν εκτύω...."
Καταλαβαίνουμε το πραγματικό ενδιαφέρον των Βουλευτών, Υπουργών και λοιπών Διοικούντων αυτής της χώρας
Ε στην τελική ας φτιάξουμε ένα σώμα Άμεσης Επέμβασης αποτελούμενο απο Αλβανούς με Καλάζνικοφ!
Τί λέτε ; Θα έχει αποτελέσματα ;
e-HAF Admin
Toν παλιό καλό καιρό ...
http://www.youtube.com/watch?v=BBPGbeT_xoc
Η λύση σήμερα ....
http://www.youtube.com/watch?v=KjhS23vG7TA
Δέν έχει σημασία το άν τις φάπες τις τρώνε γύφτοι ή Αλβανοί ή Έλληνες, η μέθοδος αποδίδει άσχετα με την χώρα προέλευσης.
Άν πέφτανε οι φάπες εκεί που έπρεπε τότε θα βλέπανε αστυνομικό και θα κατουρούσαν επάνω τους !
Ενοώ ότι θα είχαμε λιγότερους αλήτες με λίγες φάπες παραπάνω !
Και μήν αρχίσουμε αυτά περι ρατσισμού, βασανισμών και τα τιαύτα, ο καθένας κάνει σήμερα ότι θέλει και δέν τον πειράζει κανένας. Άν σας κλέψουνε θα έχετε άλλη αντίληψη, εάν πέσετε σε πέτρες όπως ο φίλος πιό πάνω θα έχετε άλλη και πάει λέγοντας. Εάν έπεφτε ενας οικογενειάρχης και είχε την οικογένεια του στο αμάξι και έβγαινε απο τον δρόμο θα λέγαμε αααα τον φουκαραααααα, άλλη αντίληψη θα έχει και κάποιος απο εδώ όταν θα πέσει σε άλλες πέτρες ή άλλα κλεφτρόνια ή του κάψουν το αμάξι οι γνωστοί άγνωστοι κ.ο.κ
Αναφέρομαι στην κατάχρηση της δημοκρατίας απο τον κάθε αλητάμπουρα.
Αρχίστε απο τους δημοσιογράφους και ότι κάτσει μετά
Δέν είναι κακό
Άν αρχίσετε ελάτε και απο εδώ, έχουμε αρκετούς στην γειτονιά μου για να κάνετε training μπάς και ξεβρωμίσουμε επιτέλους !
http://www.youtube.com/watch?v=BBPGbeT_xoc
Η λύση σήμερα ....
http://www.youtube.com/watch?v=KjhS23vG7TA
Δέν έχει σημασία το άν τις φάπες τις τρώνε γύφτοι ή Αλβανοί ή Έλληνες, η μέθοδος αποδίδει άσχετα με την χώρα προέλευσης.
Άν πέφτανε οι φάπες εκεί που έπρεπε τότε θα βλέπανε αστυνομικό και θα κατουρούσαν επάνω τους !
Ενοώ ότι θα είχαμε λιγότερους αλήτες με λίγες φάπες παραπάνω !
Και μήν αρχίσουμε αυτά περι ρατσισμού, βασανισμών και τα τιαύτα, ο καθένας κάνει σήμερα ότι θέλει και δέν τον πειράζει κανένας. Άν σας κλέψουνε θα έχετε άλλη αντίληψη, εάν πέσετε σε πέτρες όπως ο φίλος πιό πάνω θα έχετε άλλη και πάει λέγοντας. Εάν έπεφτε ενας οικογενειάρχης και είχε την οικογένεια του στο αμάξι και έβγαινε απο τον δρόμο θα λέγαμε αααα τον φουκαραααααα, άλλη αντίληψη θα έχει και κάποιος απο εδώ όταν θα πέσει σε άλλες πέτρες ή άλλα κλεφτρόνια ή του κάψουν το αμάξι οι γνωστοί άγνωστοι κ.ο.κ
Αναφέρομαι στην κατάχρηση της δημοκρατίας απο τον κάθε αλητάμπουρα.
Αρχίστε απο τους δημοσιογράφους και ότι κάτσει μετά
Δέν είναι κακό
Άν αρχίσετε ελάτε και απο εδώ, έχουμε αρκετούς στην γειτονιά μου για να κάνετε training μπάς και ξεβρωμίσουμε επιτέλους !