Απορία
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Η απαντηση ειναι οτι οι Ελληνες ειναι με βαση προσφατη στατιστικη ερευνα "πρωτοι σε προθυμια, αλλα τελευταιοι σε βουληση".
Δλδ
"Θελω να πεταξω,...αλλα τελικα δεν πεταω"
"Θελω να κανω αναδασωση,...αλλα τελικα τη κυριακη πηγα για καφε"
"Θελω να μαθω κιθαρα,...αλλα τελικα δε βαριεσαι και αν δε μαθω δε χαλασε ο κοσμος"
"Θελω πτυχιο τωρα,...αλλα τελικα δε βαριεσαι ναναι καλα οι γονεις να τσονταρουν κανα 6μηνο ακομη να πινω εγω καφεδες"
"Θελω γκομενα,αλλα τελικα...τη βρισκω καλυτερα με το champions league!"

Δλδ
"Θελω να μαθω κιθαρα,...αλλα τελικα δε βαριεσαι και αν δε μαθω δε χαλασε ο κοσμος"
"Θελω πτυχιο τωρα,...αλλα τελικα δε βαριεσαι ναναι καλα οι γονεις να τσονταρουν κανα 6μηνο ακομη να πινω εγω καφεδες"
"Θελω γκομενα,αλλα τελικα...τη βρισκω καλυτερα με το champions league!"
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

ποτε δεν το ειχα σκεφτει ετσι.κι ομως αν το καλοσκεφτεις...Jester έγραψε:Η απαντηση ειναι οτι οι Ελληνες ειναι με βαση προσφατη στατιστικη ερευνα "πρωτοι σε προθυμια, αλλα τελευταιοι σε βουληση".
Δλδ
"Θελω γκομενα,αλλα τελικα...τη βρισκω καλυτερα με το champions league!"![]()
![]()
Καλημερα και χρονια πολλα!
Αφου ειμαι ενα απο τα καινουργια μελη πιστευω να απαντησω σε αυτο το τοπικ!
Οπως εχω ξαναγραψει πραγματικα θελω να πεταξω!Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να αποκτησω το καταλληλο software αλλα και hardware!Προσπαθω να καταλαβω τι γινεται ακομα...Ερχεται και η εξεταστικη γμτ...
Κατα την γνωμη μου πρεπει να βαλω και γω καποιες ωρες μονος μου πανω στο Falcon ετσι ωστε να ξερω που παν τα 4 οταν με το καλο ξεκινησω εκπαιδευση....
Παιδια πραγματικα θελω να πεταξω μαζι σας αλλα οπως εχω ξαναγραψει χρειαζομαι πιστωση χρονου....Εαν αυτο σας θιγει μπορειτε να με διαγραψετε...
Πιστευω οτι δεν ειμαι απο εκεινους που μενουν μονο στα λογια!
Καλες προσγειωσεις!
Οπως εχω ξαναγραψει πραγματικα θελω να πεταξω!Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να αποκτησω το καταλληλο software αλλα και hardware!Προσπαθω να καταλαβω τι γινεται ακομα...Ερχεται και η εξεταστικη γμτ...
Κατα την γνωμη μου πρεπει να βαλω και γω καποιες ωρες μονος μου πανω στο Falcon ετσι ωστε να ξερω που παν τα 4 οταν με το καλο ξεκινησω εκπαιδευση....
Παιδια πραγματικα θελω να πεταξω μαζι σας αλλα οπως εχω ξαναγραψει χρειαζομαι πιστωση χρονου....Εαν αυτο σας θιγει μπορειτε να με διαγραψετε...
Καλες προσγειωσεις!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Επειδη εισαι νεος δεν εχεις καταλαβει το βαθυτερο νοημα της αποριας.Merlin έγραψε:Καλημερα και χρονια πολλα!
Καλες προσγειωσεις!
Να ξερεις οτι η παρουσια ολων στο φορουμ ειναι ευχαριστη
Χμ μιας και είμαι και γώ καινούριο μέλος είπα να απαντήσω. Και γώ είμαι περίπου στην ίδια φάση με τον κύριο Merlin. Ήδη έχω αρχίσει το διάβασμα και την εξάσκηση μόνος μου. Και το μόνο που έχω να πώ είναι οτι νιώθω ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα.
@Anzac : (Άσχετο) Ξεκίνησα να δουλεύω το τραγουδάκι. Βγαίνει BIP. Είναι ότι πρέπει για βιντεάκια της E-HAF.
EDIT by Jester: Οριστικα τελος στις ανεπιτρεπτες εκφρασεις και συστασεις.
@Anzac : (Άσχετο) Ξεκίνησα να δουλεύω το τραγουδάκι. Βγαίνει BIP. Είναι ότι πρέπει για βιντεάκια της E-HAF.
EDIT by Jester: Οριστικα τελος στις ανεπιτρεπτες εκφρασεις και συστασεις.
Stomen Guitarist. Seymour Duncan Shreder. System_Fai1ure.