ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
Δεν είμαστε σοβαροί !
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Δεν είμαστε σοβαροί !
200.000$ στέλνει η Ελλάδα ώς βοήθημα στους πληγέντες απο τον καταστροφικό Τυφώνα

e-HAF Admin
Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα δημοσιεύτηκε απόφαση για οικονομική ενίσχυση πληγέντων από πυρκαγιές (αφορούσε κυρίως επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κλπ., αν θυμάμαι καλά)
Πιθανόν να δημοσιεύτηκαν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά να μην τις πήρα είδηση (το λέω αυτό, γιατί συνήθως βγαίνουν μαζί ομοειδείς αποφάσεις για τέτοια θέματα και όχι μεμονωμένες).
Απλώς το αναφέρω για ενημέρωση, δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ.
Πιθανόν να δημοσιεύτηκαν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά να μην τις πήρα είδηση (το λέω αυτό, γιατί συνήθως βγαίνουν μαζί ομοειδείς αποφάσεις για τέτοια θέματα και όχι μεμονωμένες).
Απλώς το αναφέρω για ενημέρωση, δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ.
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
εγω αν δεν κάνω λάθος, κάθε τρείς και λίγο βλέπουμε τους πληγέντες στα κανάλια να λένε τον πόνο τουςsjmygian έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα δημοσιεύτηκε απόφαση για οικονομική ενίσχυση πληγέντων από πυρκαγιές (αφορούσε κυρίως επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κλπ., αν θυμάμαι καλά)
πόσος καιρός έχει περάσει απο τότε ;
πόσα χρήματα μαζεύτηκαν απο εκδηλώσεις για τον σκοπό αυτό ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ;
e-HAF Admin
Πάντα θα βγαίνει κάποιος στα κανάλια να κλαίγεται (ανεξαρτητα από το αν έχει δίκιο ή άδικο), οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο, ΙΜΗΟ.
Εδωπέρα βγήκαν στα κανάλια οι γύφτοι, παραπονούμενοι που δεν τους εξήγησαν ότι τα τρία χιλιάρικα δεν ήταν για όλους, αλλά μόνο για τους πληγέντες, και είχαν κάνει οι καημένοι ολόκληρο ταξίδι!!!!
Όσο για το πόσο καιρός πέρασε, είπα και πιο πριν "δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ."
Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκδηλώσεις και που πήγαν (αν όχι στους πληγέντες), μπορούν να ερωτηθούν αυτοί που διργάνωσαν τις εκδηλώσεις (κάποιες οργανώθηκαν από το κράτος, άλλες όμως όχι, από όσο ξέρω).
Εδωπέρα βγήκαν στα κανάλια οι γύφτοι, παραπονούμενοι που δεν τους εξήγησαν ότι τα τρία χιλιάρικα δεν ήταν για όλους, αλλά μόνο για τους πληγέντες, και είχαν κάνει οι καημένοι ολόκληρο ταξίδι!!!!
Όσο για το πόσο καιρός πέρασε, είπα και πιο πριν "δεν κάνω κανένα σχόλιο αν η΄συγκεκριμένη αποζημίωση είναι αρκετή ή όχι, αν βγήκε γρήγορα ή αν άργησε κλπ."
Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν από εκδηλώσεις και που πήγαν (αν όχι στους πληγέντες), μπορούν να ερωτηθούν αυτοί που διργάνωσαν τις εκδηλώσεις (κάποιες οργανώθηκαν από το κράτος, άλλες όμως όχι, από όσο ξέρω).
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Η "βοήθεια" όμως στην ξένη χώρα ήταν αμεσότατη και αυτό είναι που με εξοργεί.
Βοηθάμε τους ξένους και τους δικούς μας ανθρώπους τους έχουμε χεσμένους πατόκορφα.
ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ IMAGE ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝ ;;;;;;;;
200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ
Για τους Ξένους δουλεύουμε ;;;;;;;
Για τους Ξένους φορολογούμαστε ;;;;;;;
Βοηθάμε τους ξένους και τους δικούς μας ανθρώπους τους έχουμε χεσμένους πατόκορφα.
ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ IMAGE ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝ ;;;;;;;;
200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ
Για τους Ξένους δουλεύουμε ;;;;;;;
Για τους Ξένους φορολογούμαστε ;;;;;;;
e-HAF Admin
-
Επισκέπτης
viper έγραψε:ρε συ,πλακα με κανεις ? σιγα τα λεφτα 130 χιλιαδες ευρω ειναι,ουτε για ζητω δε φτανουν...Anzac έγραψε: 200.000$ πόση αύξηση αναλογεί σε μισθούς , συντάξεις , προγράμματα υγείας κλπ κλπ
;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
αν τα 200.000 δολάρια δοθούν σε συντάξεις, θα βγει λιγότερο από 1 ευρώ στον κάθε συνταξιούχο, και ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για εφ' άπαξ προσφορά.
Αν πεις σε οποιονδήποτε συνταξιούχο, σου κάνω δώρο 1 Ευρώ για τον μήνα Μάιο μόνο, το πιθανότερο είναι να σου φέρει το κέρμα στο κεφάλι.
Λογικά, εφ΄άπαξ θα είναι οι αποζημιώσεις για σπίτια, επιχειρήσεις και ζώα που κάηκαν κλπ, για να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή.Anzac έγραψε:ok, δεν έχεις άδικο
στους πυρόπληκτους όμως , αφάπαξ δεν πάει τίποτα , νομίζω ;
Επαναλαμβανόμενες (αλλά όχι για πάντα) είναι οι επιδοτήσεις ενοικίου εκεί που μένουν προσωρινά μέχρι να χτίσουν το σπίτι τους (μιλάω θεωρητικά. δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι παίρνουν επιδότηση ενοικίου, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί κάπου)
εγώ νομίζω πως μαίνουν σε containerssjmygian έγραψε: Επαναλαμβανόμενες (αλλά όχι για πάντα) είναι οι επιδοτήσεις ενοικίου εκεί που μένουν προσωρινά μέχρι να χτίσουν το σπίτι τους (μιλάω θεωρητικά. δεν είμαι σίγουρος αν πράγματι παίρνουν επιδότηση ενοικίου, αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί κάπου)
τι ενοίκια ; έμεινε και τίποτα για να νοικιάσουν ;
e-HAF Admin