Παίδες πριν λίγο γύρισα από το μαιευτήριο!!!! Η αδελφή μου γέννησε έναν αγόραρο 3200!!!
Έχω τρελαθεί!!!! Θα μου τα φάει όλα ο μπαγασάκος!!!!!
Μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου , που ήθελα να την μοιραστώ μαζί με την e-haf μου!!!!
Εκτός από θείος να ξέρεις επίσης ότι έχεις ήδη γίνει αυτοκινητάκι, αλογάκι, σάκος του μποξ, μαλλιοτραβηχτίρη, μαγουλοτιμποεισπράκτορα(προσοχη στα ματια), μπουας κ.α πολλά και θαυμαστά
Να σας ζήσει
Μπράβο αγορίνα, να σας ζήσει!! Άντε, να αρχίσεις να του φτιάχνεις και κάνα πιλοτήριο έε..??!! Να είναι έτοιμος απο μικρός..!! Ίσως πείσεις και τον Νικόλα να σου φτιάξει cockpit-κούνια!!!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!! Όσο για το...αεροπορικό μικρόβιο να είστε σίγουροι πως θα του το μεταδώσω 100%!!!!χαχαχαχααχα
Ήδη έχω προνοήσει σχετικά... http://www.futureflyersclub.com/index.a ... ProdID=909
ΤΕΛΟΣ... Δεν υπάρχει ΠΙΟ όμορφη στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου!!!!! Τον κράτησα λιγάκι στην αγκαλιά μου και ρε παιδιά.......τι να πω...... Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια... Τα βουρκωμένα μάτια μου και ένα πλατύ χαμογέλο σαν α/δ τα λένε ΟΛΑ!!!!!
[/b]
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ FALCON!
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.