ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ face to face

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
captencris
Επικοινωνία:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ face to face

Δημοσίευση από captencris »

Προτείνω να εκπαιδευόμαστε με συνάντηση στον ίδιο υπολογηστή όπυ αυτό είναι δυνατό.
Ζητώ να με καλέση εκπαιδευτής στον χώρο του ή να ερθη στον δικό μου.
25ης Μαρτίου 6 Αγ. Ανάργυροι.
Είναι διαθέσιμος κανείς?
xristara για σένα κτυπά η καμπάνα που μένουμε και κοντά!!
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν ...
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

εδωσες που εδωσες τη διευθυνση σου,δωσε και τα υπολοιπα στοιχεια σου να γινει πληρες το φακελωμα σου 8) :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
cosa

Δημοσίευση από cosa »

O δάσκαλος που κάνει ιδιαίτερα αγγλικά στο σπίτι,παίρνει 30 ευρώ την ώρα.
Αυτός που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα πιάνο παίρνει 40 ευρώ την ώρα.
Αυτός που θα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα F-16 πόσα πρέπει να ζητήσει;
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Re: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ fase to fase

Δημοσίευση από Jester »

captencris έγραψε:Προτείνω να εκπαιδευόμαστε με συνάντηση στον ίδιο υπολογηστή όπυ αυτό είναι δυνατό.
Ζητώ να με καλέση εκπαιδευτής στον χώρο του ή να ερθη στον δικό μου.
25ης Μαρτίου 6 Αγ. Ανάργυροι.
Είναι διαθέσιμος κανείς?
xristara για σένα κτυπά η καμπάνα που μένουμε και κοντά!!
Με ολο το θαρρος αυτο το προτεινεις σοβαρα τωρα?

Καταρχην η εκπαιδευση δεν ειναι ιδιαιτερο. Αλλα απαιτει 2 πραματα: ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ και ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,κτλ...

Αν δεν εχεις ορεξη να διαβασεις μονος καλυτερα να το αφησεις.

ΥΓ.Και εγω ζητω να ερθει σπιτι μου μια μοντελα γυναικαρα αλλα δεν ερχεται...
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Ρε Chris έχω ξεκινήσει και διπλωματική τώρα σχολή και δεν την παλέυω καθόλου.
TeamSpeak με την 1η ευκαιρία να στα πω μπαμ μπαμ.
Θέλει 2ωρο στεγνό , στο έγραψα και στο Commit.
Να έχεις το manual του Allied Force. :wink:
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Jester έγραψε: ΥΓ.Και εγω ζητω να ερθει σπιτι μου μια μοντελα γυναικαρα αλλα δεν ερχεται...
Ίσως δεν το ζήτησες στο σωστό μέρος :lol: :lol:

Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, σε οτιδήποτε χρειάζεται εκμάθηση, πέρα από το διάβασμα,διάβασμα,διάβασμα, η παρουσία και κάποιου δασκάλου είναι καταλυτική όσον αφορά στην ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και εμβάθυνση στο αντικείμενο. (Και η 321 αυτό ακριβώς δεν είναι; ;) )

Τώρα, αν κάποιος δεν έχει όρεξη να διαβάσει, απλά θα φάει το χρόνο και τα λεφτά του (ή ό,τι τέλος πάντων θυσιάζει για να το κάνει) σε δασκάλους και δε θα μάθει και τίποτα.

Αλλά γιατί να μην το ζητήσει;
seyba.s

Δημοσίευση από seyba.s »

Γιατι με τα τοσα βοηθηματα που υπαρχουν στην e-haf αλλα και τις συναντησεις στο TS η εκπαιδευση ειναι πληρης, εμπεριστατωμενη και σχετικα "βατη". Ασε που υπαρχει λιστα αναμονης στην 321, και με αυτο το τροπο ουσιαστικα παρακαμτεται η λιστα :)
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Sugarmate έγραψε:Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, σε οτιδήποτε χρειάζεται εκμάθηση, πέρα από το διάβασμα,διάβασμα,διάβασμα, η παρουσία και κάποιου δασκάλου είναι καταλυτική όσον αφορά στην ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και εμβάθυνση στο αντικείμενο. (Και η 321 αυτό ακριβώς δεν είναι; ;) )
Το παν ειναι η προσωπικη θεληση. Οταν το 2003 βγηκα απο το ΣΜΕΤ της τοτε vhaf μετα απο 1 χρονο πτησεων δεν με ειχε εκπαιδευσει κανεις σε ενοτητες οπως η 321. Δεν υπηρχαν καν εκπαιδευτες. Πετουσες μονο 1 check flight και 1 evaluation με καποιον αξιολογητη που ισως ολη τη χρονια να μην ειχες ξαναπεταξει καν μαζι του και αμα κοβοσουν ξαναδινες σε 3 μηνες...Στη μοιρα μεσα αλλαζε η εκπαιδευση.
Η εμβαθυνση στο αντικειμενο απαιτει ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ και πτησεις πτησεις πτησεις και χρονο χρονο χρονο.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
Εικόνα
Sugarmate
Επικοινωνία:

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όσα βιβλία και να διαβάσει κανείς, γιατρός, δικηγόρος, μουσικός, πιλότος κλπ άνευ διδασκάλου και πρακτικής δε γίνεται κανείς.

Όσο για το αν παρακάμπτεται η λίστα, αυτό θα συνέβαινε εάν απευθυνόταν σε εκπαιδευτή της 321. Ο Χρήστος (και ο όποιος Χρήστος θα έμπαινε στον κόπο να βοηθήσει) δεν είναι εκπαιδευτής της 321.
seyba.s

Δημοσίευση από seyba.s »

Ναι ρε φιλος, αλλα ο ανθρωπος γραφει οτι θελει να παει σπιτι του καποιος εκπαιδευτης.

Εαν ειναι σε φιλικο επιπεδο και εξω απο τα πλαισια της e-haf ας κανει οτι θελει, εμενα δεν μου πεφτει λογος :wink:

Για να μην δημιουργουνται και παρεξηγησεις (οσον αφορα την λιστα αναμονης της 321 :wink: :wink: )
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Sugarmate έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όσα βιβλία και να διαβάσει κανείς, γιατρός, δικηγόρος, μουσικός, πιλότος κλπ άνευ διδασκάλου και πρακτικής δε γίνεται κανείς.

Όσο για το αν παρακάμπτεται η λίστα, αυτό θα συνέβαινε εάν απευθυνόταν σε εκπαιδευτή της 321. Ο Χρήστος (και ο όποιος Χρήστος θα έμπαινε στον κόπο να βοηθήσει) δεν είναι εκπαιδευτής της 321.
Καταρχην ακομη και δασκαλο να εχεις και πρακτικη να κανεις μπορει ποτε να μην γινεις καλος γιατρος,δικηγορος,μουσικος,πιλοτος,κτλ. Αυτο ομως ειναι αλλο.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ειδικα στο falcon ειναι το ΔΙΑΒΑΣΜΑ.Και δεν το λεω μονο εγω,αλλα ολοι οι σημερινοι χειριστες F16.

Φυσικα,εκτος απο διαβασμα απαιτουνται πτησεις και χρονος. Μονο που εδω μιλαμε για εξομοιωτη πτησεως που πτησεις βαζεις και μονος, και το διαβασμα το ρυθμιζεις παλι μονος. Γιαυτο αν διαβασεις πολυ και πεταξεις μονος σου πολυ οχι μονο αποστολες αλλα campaign θα εχεις μαθει παραπαρα πολλα. Το 90% το μαθαινεις μονος.
Ο δασκαλος εδω στην 321 απλα σου δινει κατευθυνσεις,στα βαζει σε ταξη. Αντι να ψαχνεσαι τι να διαβασεις στα εβαλε σε μια ταξη και στα δινει ετοιμα, ενω παλιοτερα επρεπε αφου διαβασεις τα παντα να αξιολογησεις μονος τι πρεπει να κρατησεις και τι οχι γιατι δεν υπηρχε 321, παρα μονο λιγοι εως μερικοι καλοι ανθρωποι που αν ησουν τυχερος και τους γνωριζες γινονταν οι δασκαλοι σου.

Οσο για το πως παρακαμπεται η λιστα αυτο που ελεχθη ειναι οτι αν καποιος πεταει στην 320 συνεχεια φυσικα και παρακαμπτει τη λιστα.Αλλωστε το λεει και ο κανονισμος της λιστας της 321.
Jester

Εικόνα
Sugarmate
Επικοινωνία:

Το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν εννοούσα πως μόνο με δάσκαλο θα μάθεις, το διάβασμα και η προσωπική ενασχόληση είναι το σημαντικότερο. Με έναν δάσκαλο απλά τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα, και σίγουρα πιο οργανωμένα.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί το παληκάρι θα έπρεπε να ντρέπεται που ζήτησε κάτι τέτοιο...

@seyba.s: πώς ορίζεις τι είναι "έξω από τα πλαίσια της e-haf";
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Είναι σαν τα Μαθηματικά. :D Έχετε δώσει όλοι μια πολύ σωστή λύση αλλά σας διαγράφω όλη την απάντηση ως λανθασμένη γιατί ξεχάσατε (ή θεωρήσατε δεδομένο) το πεδίο ορισμού της - προϋπόθεσης για να γίνουν όλα αυτά....που είναι αν μη τι άλλο.................................
Τα Αγγλικά. :lol:
Αν κάποιος δεν έμαθε ποτέ του την Εγγλέζικην και θέλει να πετάξει με την eHAF, τι θα κάνουμε;
Δόξα τω Θεω , είναι εικονογραφημένο το manual με πολύ κατατοπιστικές εικόνες και σε αρχικό στάδιο με μια κουβεντούλα στο TS συνειδητοποιεί πολλά πράγματα κανείς. Η εμβάθυνση είναι δύσκολη, αυτό είναι σίγουρο.
Αλλά όπως έχω ξαναπεί ζούμε στην εποχή της εικόνας και του video, τι να τα κάνομεν τα γράμματα άλλωστε; :lol:
Btw, βοηθεια σε τέτοια θέματα πλέον , υπάρχουν πολλά μέλη της 320 που μπορούν να δώσουν. Εφαρμόζουμε το Βαυβαρικό σύστημα εκμάθησης μην το ξεχνάτε....αυτός που γνωρίζει περισσότερα βοηθάει αυτον που γνωρίζει λιγότερα. :wink:
seyba.s

Δημοσίευση από seyba.s »

"εξω απο τα πλαισια της e-haf" εννοω οτι η εκπαιδευση που θελει να κανει σε φιλικο επιπεδο, δεν θα μετραει εαν αργοτερα θελησει να ενταχθει στην 321 (δηλ. δεν μπορει να ερθει μετα και να πει οτι αυτο και αυτο το μαθημα το εκανα με τον ταδε στο σπιτι μου οποτε να μην το κανουμε). :wink:
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Sugarmate έγραψε:Το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν εννοούσα πως μόνο με δάσκαλο θα μάθεις, το διάβασμα και η προσωπική ενασχόληση είναι το σημαντικότερο. Με έναν δάσκαλο απλά τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα, και σίγουρα πιο οργανωμένα.
Σωστον.
Sugarmate έγραψε:Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί το παληκάρι θα έπρεπε να ντρέπεται που ζήτησε κάτι τέτοιο...
Συνηθως στην αρχη ακολουθεις την πεπατημενη δλδ εκπαιδευση οπως ολοι.
Δεν ειπε κανεις οτι θα επρεπε να ντρεπεται για αυτο που ζηταει,αλλωστε το ζηταει απο το χρησταρα κυριως.
Ωστοσο το "Ζητώ να με καλέση εκπαιδευτής στον χώρο του ή να ερθη στον δικό μου. " συγγνωμη κιολας αλλα μου θυμιζει αγγελια μασαζ..ειναι ο τροπος που λες κατι και τπτ παραπανω.
Jester

Εικόνα
Απάντηση