Ειδικά το μπιλιάρδο το είχα σχεδόν τερματίσει :biggrin:
Coin-Ops
Συντονιστής: Διαχείριση
Καλά, έχεις υπολογίσει ποτέ πόσα λεφτά έχεις ταΐσει;Alucardos έγραψε: εγω προλαβα το τελος των 10δραχμων (που τοτε επαιζε το choplifter) και τις πετονιες.
λοιπον. Ως γνησιος λατρης των coin up αρχιζω
king of dragons (ειχα κανει και βιβλιο για αυτο με tips)
street fighter II.2 (με ολους)
mortal combat 1 (το πρωτο fatality μου το κανε ο scorpion και ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο)
mortal combat 2 (το ποιο ατμοσφαιρικο)
mortal combat 3 (στο οποιο εμελε να γινω και εξπερ του ειδους. Ενα απ τα παιχνιδια που κανενας δεν μπορεσε να με νικησει στα ντουζενια μου. επεισης ειχα φτιαξει βιβλιο και σε αυτο και ειμουν ενας απ τους λιγους που μπορουσε να κανει 98% combo. οποτε πηγαινα να παιξω, με εδιωχναν απ το μαγαζι)
shinobi
the newzeland story
after burner (γουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)
Dragoninja
Cadilacs and Dinosaurs
Captain Commando
Ninja Kazan (δεν θελω γελια)
Ενα driving ταδε δεν θυμαμαι ονομα που εμπαινες μεσα σε ενα κουβουκλιο για να παιξεις. Πολυ δυσκολο παιχνιδι.
Hyper Olympics
hammerin harri
Daytona usa (με τα αμαξια)
kickqubick
Altered beast
Xain d' Sleena
Rock n' rope (εδω εσπασα το πρωτο μου μηχανημα και με εδιωξαν κακην κακως απο το καφενειο του χωριου)
Kung fu master
Midnight resistance (με τον κουλο χειρισμο)
Pyros
Carnov
Carnov's revenge (το βαρατε)
τελειωνοντας :
Ολα τα King of fighters
Elevator action
Cabal
Alien syndrom
Double dragon (το τερματιζα με ενα πενηνταρικο)
και μερικα ακομα που δεν θυμαμαι. Θυμαμαι ομως αυτο
(τρεχουν ολοι, διοτι πλακωσαν οι μπατσοι)
Μπατσος - Βγες εξω απο το μαγαζι
Εγω - Μα ειμαι τελευταια πιστα
Γιαυτο ποτε μου δεν παω διακοπες χωρις lap top.
Αληθεια εσεις τι ονομα ειχατε δωσει στο φαντασμα που εβγαινε στο bubble bobble; εμεις το λεγαμε γκαγκα.
Δεν θα αναφέρω κι εγώ τα δικά μου φανατικά UFO, γιατί ήδη με έχετε καλύψει, ήθελα μόνο να προσθέσω το κορυφαίο ξύλινο ποδοσφαιράκι (εποχής Ρόδας, Τσάντας & Κοπάνας, Μπίλια κτλ) το οποίο ήταν στο μαγαζάκι δίπλα από τη θάλασσα και στο οποίο είχαμε κάνει πατέντα (από μικροί πρωτοπόροι...
) και μας κσαναέβγαζε τις μπάλες μετά από τα γκόλ για να μη βαζουμε άλλα κατοστάρικα, και φυσικά ούτε το μοναδικό ΑΤΑΡΙ δεν κατάφερε να αντικαταστήσει...