αυτό δεν ισχύει ΔΕΝ υποστηρίζω οτι η διδακτική σημασία της παρέλασης είναι "κολοκύθια λαδορίγανη" είναι σχήμα λόγου για να δώσω έμφαση σε αυτο που λέω ΟΥΤΕ θεωρώ οτι η παρέλαση τιμά τους νεκρούς.sierraxray έγραψε:και αφού υποστηρίζεις ότι η διδακτική σημασία της παρέλασης είναι "κολοκύθια λαδορίγανη" τότε πώς τιμά τους νεκρούς και τους παλαίμαχους?
Μην το βλέπεις σαν τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία αυτό που λέω, είναι απλά η δική μου άποψη, η δική μου αίσθηση για το θέμα "παρελάσεις", η οποία είναι οτι όσο υπάρχουν ανάπηροι πολέμου και γενικά άνθρωποι που πολέμησαν για εμάς, τους οφείλει το κράτος μια τέτοια εκδήλωση, αφού με κάτι τέτοια νιώθουν μια ψυχική ανάταση, μια εθνική υπερηφάνια όπως θες πες το (εγώ πάλι αυτό το νιώθω οταν πληρώνω φόρους).
Στο δεύτερο μέρος συμφωνώ μαζί σου οτι "Τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να ενδιαφερθούν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε το ενδιαφέρον τους. "
και αυτός είναι ο ρόλος του σχολείου.Δεν γίνεται το κενό που αφήνει το σχολείο να το αναπληρώσει ούτε η παρέλαση της 28ης Οκτ. ούτε της 25ης Μαρτίου ούτε το Φεστιβάλ Μπύρας που λέει ο λόγος.
ε αυτά......
(χαίρομαι που για το θέμα του Κωστάλα συμφωνούμε όλοι