Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
cosa

Δημοσίευση από cosa »

@sierraxray
sierraxray έγραψε:και αφού υποστηρίζεις ότι η διδακτική σημασία της παρέλασης είναι "κολοκύθια λαδορίγανη" τότε πώς τιμά τους νεκρούς και τους παλαίμαχους?
αυτό δεν ισχύει ΔΕΝ υποστηρίζω οτι η διδακτική σημασία της παρέλασης είναι "κολοκύθια λαδορίγανη" είναι σχήμα λόγου για να δώσω έμφαση σε αυτο που λέω ΟΥΤΕ θεωρώ οτι η παρέλαση τιμά τους νεκρούς.

Μην το βλέπεις σαν τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία αυτό που λέω, είναι απλά η δική μου άποψη, η δική μου αίσθηση για το θέμα "παρελάσεις", η οποία είναι οτι όσο υπάρχουν ανάπηροι πολέμου και γενικά άνθρωποι που πολέμησαν για εμάς, τους οφείλει το κράτος μια τέτοια εκδήλωση, αφού με κάτι τέτοια νιώθουν μια ψυχική ανάταση, μια εθνική υπερηφάνια όπως θες πες το (εγώ πάλι αυτό το νιώθω οταν πληρώνω φόρους).
Στο δεύτερο μέρος συμφωνώ μαζί σου οτι "Τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να ενδιαφερθούν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε το ενδιαφέρον τους. "
και αυτός είναι ο ρόλος του σχολείου.Δεν γίνεται το κενό που αφήνει το σχολείο να το αναπληρώσει ούτε η παρέλαση της 28ης Οκτ. ούτε της 25ης Μαρτίου ούτε το Φεστιβάλ Μπύρας που λέει ο λόγος.

ε αυτά......

(χαίρομαι που για το θέμα του Κωστάλα συμφωνούμε όλοι :D )
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

mpampis έγραψε:αφού την τρίτη μέρα θα έρθει το αεροπλανοφόρο ''ό,τι χάσουμε και ό,τι αρπάξουμε''

Δεν θα τολμούσαν να στείλουν αεροπλανοφόρο σε εμάς.. Υδροβιότοπος πάλι.. Και μεγάλος αυτή τη φορά.. :lol: :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

cosa έγραψε:.... όσο υπάρχουν ανάπηροι πολέμου και γενικά άνθρωποι που πολέμησαν για εμάς, τους οφείλει το κράτος μια τέτοια εκδήλωση, αφού με κάτι τέτοια νιώθουν μια ψυχική ανάταση, μια εθνική υπερηφάνια όπως θες πες το (εγώ πάλι αυτό το νιώθω οταν πληρώνω φόρους).
)
κάτι σαν τον γεροντάκο που δείξανε στην τηλεόραση ένα πράμα.....

το κράτος του στέλνει κάθε χρόνο μετάλια ανδρίας, αλλά σύνταξη αρνείται να του παρέχει

ΝΑ! για να μην τους τα χρωστάμε
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

raptor έγραψε:
mpampis έγραψε:αφού την τρίτη μέρα θα έρθει το αεροπλανοφόρο ''ό,τι χάσουμε και ό,τι αρπάξουμε''

Δεν θα τολμούσαν να στείλουν αεροπλανοφόρο σε εμάς.. Υδροβιότοπος πάλι.. Και μεγάλος αυτή τη φορά.. :lol: :twisted:
καλά........

κοίτα μόνο μην δηλώσουν στον κόσμο επίσημα ότι η Ελλάδα υποθάλπτει την τρομοκρατία και αντί για ένα στείλουν 2-3 αεροπλανοφόρα (πόλεμος κατά της τρομοκρατίας) και άντε εσύ μετά να αποδείξεις το αντίθετο. Κάτι σαν το Ιράκ ένα πράμα.

Σαν πολύ σίγουρος είσαι για τις κινήσεις τους
e-HAF Admin
Απάντηση