FS στην e-HAF ;
Συντονιστής: Διαχείριση
Χμμμ... μια ερώτηση να κάνω: τί ακριβώς θα γίνεται σε ομαδική βάση; Εννοώ, στο Falcon κάνουμε ας πούμε ένα COMAO, ένα CAP, μια αποστολή κλπ... στο FS με C-130 τί ακριβώς θα γίνεται;
Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η ερώτησή μου, δεν την κάνω απαξιωτικά για την πρόταση. Απλά όταν το διάβασα αναρωτήθηκα γι αυτό, και δε βρήκα κάποια προφανή απάντηση.
Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η ερώτησή μου, δεν την κάνω απαξιωτικά για την πρόταση. Απλά όταν το διάβασα αναρωτήθηκα γι αυτό, και δε βρήκα κάποια προφανή απάντηση.
Eγώ έχω εκφράσει τις αντιρρίσεις μου πάνω στο θέμα στον Νάκο γιατί δικιά του ιδέα είναι ώς επι το πλείστον.
Γιατί και μόνο γιατί όταν κάποιος ακούει e-HAF το μυαλό του πάει κατευθείαν στο Falcon 4.0.
Αν το κάνουμε λίγο απο σαλάτα το θέμα, σε λιγάκι θα βάλουμε και CL-415 (και άλλα γιατί όχι) μιας και η e-HAF πετάει μόνο με μαχητικά άντε και με μεταγωγικά.....και μετά θα βγούμε ανοιχτά να κοντράρουμε την γνώση μας πάνω στο Falcon με τις τυχόν γνώσεις μας πάνω στο FS.
Όπως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Πόσο είσαι διαθετιμένος να κάτσεις να μάθεις στον κόσμο να πετάει σωστά ;
Βέβαια αν το σύνολο ή οι περισσότεροι επιλέξουν να μπεί, θα μπεί και θα πετάνε στην τελική μονο αυτοί που το ζήτησαν.
Έπειτα θα πρέπει να αλλάξει και η φιλοσοφία του κανονισμού λειτουργίας μας, γιατι δεν επιτρέπεται σε κανέναν που δεν επιθυμεί να πετάει, να εγγράφετε στο commit area.
Και για να γίνει αποδεκτή μια αίτηση είμαστε 2-3 οι εμπλεκόμενοι και θα μας βάλετε μετά να ξεχωρίζουμε ποιοί είναι φαλκονάδες και ποιοί οι εφ εσάδες, αν μαθευτεί και αρχίσει να συρρέει κόσμος μόνο για τον Ηρακλή
ΥΓ. άντε και με lomac
Γιατί και μόνο γιατί όταν κάποιος ακούει e-HAF το μυαλό του πάει κατευθείαν στο Falcon 4.0.
Αν το κάνουμε λίγο απο σαλάτα το θέμα, σε λιγάκι θα βάλουμε και CL-415 (και άλλα γιατί όχι) μιας και η e-HAF πετάει μόνο με μαχητικά άντε και με μεταγωγικά.....και μετά θα βγούμε ανοιχτά να κοντράρουμε την γνώση μας πάνω στο Falcon με τις τυχόν γνώσεις μας πάνω στο FS.
Όπως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Βέβαια αν το σύνολο ή οι περισσότεροι επιλέξουν να μπεί, θα μπεί και θα πετάνε στην τελική μονο αυτοί που το ζήτησαν.
Έπειτα θα πρέπει να αλλάξει και η φιλοσοφία του κανονισμού λειτουργίας μας, γιατι δεν επιτρέπεται σε κανέναν που δεν επιθυμεί να πετάει, να εγγράφετε στο commit area.
Και για να γίνει αποδεκτή μια αίτηση είμαστε 2-3 οι εμπλεκόμενοι και θα μας βάλετε μετά να ξεχωρίζουμε ποιοί είναι φαλκονάδες και ποιοί οι εφ εσάδες, αν μαθευτεί και αρχίσει να συρρέει κόσμος μόνο για τον Ηρακλή
ΥΓ. άντε και με lomac
e-HAF Admin
Διάβασε τι γράφω στην 322 (μόνο εγώ κι εσύ το βλέπουμε μέχρι στιγμής). Εάν διαβάσεις θα καταλάβεις. Στην 322 θα μπαίνουν μόνον όσοι ξέρουν ΗΔΗ IFR, όσοι ξέρουν ήδη από FS.πως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε το παρόν site θα γίνει ,ούτε λίγο ούτε πολύ, κλώνος της Hellenic Air Force Virtual in MFS (VATSIM & IVAO)!
Είναι ,κατά τη γνώμη μου, επικίνδυνο άνοιγμα...Θα έλεγα όχι.
Τελικώς θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να γίνει μοίρα με Mirage(σαν προτεραιότητα).
Είναι ,κατά τη γνώμη μου, επικίνδυνο άνοιγμα...Θα έλεγα όχι.
Τελικώς θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να γίνει μοίρα με Mirage(σαν προτεραιότητα).
Ο Τολμών...υψικρατείν στο Αιγαίο!
Στενοκέφαλοι άνθρωποι
Η e-HAF είναι η πιο γνωστή ομάδα στον χώρο του ελληνικού Flight Simming και μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως στο Falcon Community. Καιρός να κάνουμε και ένα άνοιγμα στο FS (το πιο γνωστό simulation παγκοσμίως με την περισσότερη απήχηση παγκοσμίως). Στο FS θα πετάμε όσοι πετάμε μόνο Captain Sim C-130. Τπτ άλλο. Η HAF virtual που αναφέρθηκε πετά από ελικόπτερα μέχρι YS-12. Καμία σχέση με εμάς.
Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεται το LOMAC με το FS. Mην κοροϊδευόμαστε τώρα.
Εν πάσει περιπτώση, είναι μια πρωτοβουλία που πήρα και ως γνωστό όσες πρωτοβουλίες πήρα στην e-haf πάντα σε καλό βγήκε

Η e-HAF είναι η πιο γνωστή ομάδα στον χώρο του ελληνικού Flight Simming και μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως στο Falcon Community. Καιρός να κάνουμε και ένα άνοιγμα στο FS (το πιο γνωστό simulation παγκοσμίως με την περισσότερη απήχηση παγκοσμίως). Στο FS θα πετάμε όσοι πετάμε μόνο Captain Sim C-130. Τπτ άλλο. Η HAF virtual που αναφέρθηκε πετά από ελικόπτερα μέχρι YS-12. Καμία σχέση με εμάς.
Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεται το LOMAC με το FS. Mην κοροϊδευόμαστε τώρα.
Εν πάσει περιπτώση, είναι μια πρωτοβουλία που πήρα και ως γνωστό όσες πρωτοβουλίες πήρα στην e-haf πάντα σε καλό βγήκε
την απάντηση μου στην έγραψα επειδή διάβασα αυτά που έγραψες εκεί.Mystic_J έγραψε:Διάβασε τι γράφω στην 322 (μόνο εγώ κι εσύ το βλέπουμε μέχρι στιγμής). Εάν διαβάσεις θα καταλάβεις. Στην 322 θα μπαίνουν μόνον όσοι ξέρουν ΗΔΗ IFR, όσοι ξέρουν ήδη από FS.πως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
περιμένεις να με βρείς σύμφωνο στο ότι θα δέχεσε μόνο όσους γνωρίζουν IFR και οι υπόλοιποι θα παίρνουν πόδι ;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
όπως λειτουργεί η ομάδα για το Falcon, έτσι θα δουλέψει και για το FS/C130 (...αν με το καλό)
αν είναι να παίζεται μπάλα μόνο κανα 2 απο εσάς που ξέρετε IFR , τότε δεν χρειάζεται καν να εμπλέξεις την ehaf σε αυτό.
Αντιθέτως αν θες να μάθει ο κόσμος κάτι παραπάνω και να βοηθηθούν μέσω της e-HAF ώστε να ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ την e-HAF σε πτήσεις με Ηρακλή, τότε κάτι γίνεται
e-HAF Admin