Αλλάξτε του ψευδώνυμο

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Αλλάξτε του ψευδώνυμο

Δημοσίευση από Anzac »

Σκέφτηκα να ανοίξω το παρόν για να αναλωθούμε και λιγάκι στο χιούμορ.

Λοιπόν η σκέψη είναι η εξής.

Πέρνετε όποιον συνάδελφο ξέρετε και του αλλάζετε τα φώτα στο ψευδώνυμο του, κοινός του αλλάζετε nickname με κάτι που ίσως τον αντιπροσωπεύει ποιό πολύ απο αυτό που έχει ήδη, ή αφού γνωρίζοντας κάποιον έχετε διαπιστώσει πράγματα και θάματα. :)

Τέσπα πάνω κάτω αυτή είναι η σκέψη μου με σκοπό το αποτέλεσμα να έχει χιουμοριστικό περιεχόμενο και φυσικά ΌΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ.

Για να σας δώ λοιπόν :)
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

α ρε ΤΑΛΩΣ έχει να πέσει πολύ δούλεμα :)
e-HAF Admin
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Σε κάποιες από τις βερσιόν με αναγραμματισμό πάντως το δικό σου μοιάζει με φάρμακο...

Nazac (R)
Zanac (R)

Kazan ---> αντίθετα εδώ μου πάει για το διάσημο γλυκό (ντιπί)
(το 'σωσα με το γλυκό, γιατί αλλιώς θα μου την έλεγες ότι σε έβρισα:lol: )

Πάντως αν έπρεπε να στο αλλάξω τελείως θα έβαζα το "Τίμο Φάλκονεν".
Εικόνα
Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

ΤΑΛΩΣ -> ΤΑ ΛΕΩ (Σ)
...και όχι μόνο τα λέει, τα εμπλουτίζει κιόλας! :lol:

xrhstaras -> xhristaras (greeklish εκ του ελληνικού "χειρισταράς") όνομα και πράμα...!

Doctor -> καμία σχέση ή άμεσος συνειρμός, απλά κάθε φορά που ακούω τη λέξη Doctor, μου έρχεται στο μυαλό ο Proctor (από "Η μεγάλη των μπάτσων σχολή") :lol:

captencris -> Captain Iglo (ξέρετε, ο καπετάνιος με το άσπρο μούσι και τα fishsticks - ίσως και λόγω ηλικίας) :lol:

MountainSina, Θεολόγος, Πάτμος, Johnny Walker (Απόστολος Ιωάννης) - > υπάρχει ένα κρυμμένο θρησκευτικό pattern εδώ ή είναι ιδέα μου; :lol:

cosa -> Cosa Nostra... α ρε μαφία! ;-)

Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε... πλάκα κάνουμε! :lol: :lol:

Το nick μου στη διάθεσή σας να του αλλάξετε τα φώτα!

(οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα ή υπαρκτά πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Sierraxray έγραψε:Σε κάποιες από τις βερσιόν με αναγραμματισμό πάντως το δικό σου μοιάζει με φάρμακο...

Nazac (R)
Zanac (R)

Kazan ---> αντίθετα εδώ μου πάει για το διάσημο γλυκό (ντιπί)
(το 'σωσα με το γλυκό, γιατί αλλιώς θα μου την έλεγες ότι σε έβρισα:lol: )

Πάντως αν έπρεπε να στο αλλάξω τελείως θα έβαζα το "Τίμο Φάλκονεν".
aznac σε φαρμακευτικό προϊόν (με έχουν πεί έτσι) και anzax σε προϊόν καθαρισμού :)
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Tarzanzac όμως δε σε έχουν πει... ;)
cosa

Δημοσίευση από cosa »

Αnzac έγραψε: κοινός του αλλάζετε nickname με κάτι που ίσως τον αντιπροσωπεύει ποιό πολύ απο αυτό που έχει ήδη
αυτό το θεωρώ δύσκολο να γίνει ,εγώ δεν μπορώ να το κάνω για τον απλό λόγο οτι το nickname που χαρακτηρίζει τον καθένα μας , το έχουμε βάλει οι ίδιοι στους εαυτούς μας
Sugarmate έγραψε: cosa -> Cosa Nostra... α ρε μαφία! ;-)
αυτό είναι το internetικο μου όνομα 10 χρόνια τώρα,
επειδή στην παρέα βαριόμαστε να λέμε πλήρη ονόματα είμαστε ο los, o lef, o tran, o gatz, κλπ, εγώ είμαι ο ΝΟS απο το maNOS το οποίο με τον καιρό έγινε ΝΟStra και μετά φυσικά cosa nostra,

oπότε χτύπησες διάνα φίλε μου Cougarmate.... :D :D

πάντως φαντάζομαι πως σε κάθε fox-3 ,ένας συνάδελφος θα λέει απο μέσα του (S)PARTA! , εκτός αν ο άλλος είναι πιο (M)anka(s) και του τη σκάσει πρώτος.

Υπάρχει ένας άλλος που ασχολείται με κουφώματα, νομίζω Wi(n)dow_Maker τον λένε....

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς αυτό το ποστ δεν είναι για Migiagiχτους :D :D

και όπως λέει και ένας άλλος συνάδελφος , Τelws :D

FOR THE RECORD
Ο συνάδελφος με το πιο ταλαιπωρημένο nick απο typo's ever, είναι ο anduril ή anudril ή anderel ή canderel ή aludrin κ.ο.κ.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

το anduriloglou ξέχασες :)
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

cosa έγραψε:
oπότε χτύπησες διάνα φίλε μου Cougarmate.... :D :D
Μου άρεσε το Cougarmate, λες να το αλλάξω;;

Γεγονός είναι ότι το Sugarmate δεν το πολυσκέφτηκα όταν έκανα εγγραφή, παντού σε όλα τα forum, registrations κλπ έβαζα αυτό (το όνομα της μπάντας που παίζω) και το έβαλα κι εδώ. Όταν κατάλαβα ότι θα με συνοδεύει και στις πτήσεις και σε όλα, ήταν πια αργά...

Και όπως με κοροϊδεύει και η γυναίκα μου "όλοι έχουν κάτι ονόματα rambo, xrhstaras, gam@wkaidernw εκεί κι εσύ είσαι ο... ζαχαρένιος! :lol: :lol: " και δεν μπορώ να πω ότι έχει και άδικο... :roll: :lol:

Βρε λες όντως να το κάνω Cougarmate;;;

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα γίνεις και πραγματικός Νονός φίλε Cosa, αφού με "βάφτισες". Omerta! :wink:
talws

Re: Αλλάξτε του ψευδώνυμο

Δημοσίευση από talws »

O Anzac σκέφτονταν να πει και δεν έγραψε:Σκέφτηκα να ανοίξω το παρόν για να αναλωθούμε και λιγάκι σε σοβαρά και καίρια ζητήματα.

Λοιπόν η σκέψη είναι η εξής.

Πέρνετε όποιον συνάδελφο ξέρετε και του αλλάζετε τα φώτα όταν το ψευδώνυμο του, κοινός το nickname του είναι προφανώς κάτι που τον αντιπροσωπεύει και το οποίο δεν συνάδει με την σοβαρότητα που υποτίθεται οφείλει να έχει.

Τέσπα πάνω κάτω αυτή είναι η σκέψη μου με σκοπό το αποτέλεσμα να έχει καταγγελτικό χαρακτήρα έναντι αυτών που θεωρούν ότι διάλεξαν σοβαρό nickname.

Για να σας δώ λοιπόν :)

Aααα εμείς δεν κάνουμε τέτοια, ποτέ δεν αλλάζουμε τίποτα σε κανέναν, Αnzax πως μπορεσες να σκεφτείς τέτοιο πράγμα;

:kinezos:
cons1985

Δημοσίευση από cons1985 »

Εγώ τι να πώ που δεν γουστάρω πλέον καθόλου το nick,ξερώ ότι είναι πλέον αργά για αλλαγή.
Κανονικά χρησιμοποιώ το Constantine και λόγω ονόματος αλλά και λόγω φυσικά της ταινίας.
:roll:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

άσχετο αλλά το Nick σου το αλλάζεις πολύ εύκολα με μια επίσκεψη στον Γερμανό.....εεεεε με ένα PM δηλαδή σε εμένα
e-HAF Admin
cons1985

Δημοσίευση από cons1985 »

άσχετο αλλά το Nick σου το αλλάζεις πολύ εύκολα με μια επίσκεψη στον Γερμανό.....εεεεε με ένα PM δηλαδή σε εμένα
Βόλτα? :lol:
Thank's Tίμο για την πληροφορία.
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

cons1985 έγραψε:
Βόλτα? :lol:
Thank's Tίμο για την πληροφορία.
Θέλεις τον Γερμανό σου.

Όσον αφορά τώρα τον ανθυποTalw με το όραμα να γίνει ανθυποAnzax στη θέση του Anzacstan :lol: .

Παρόντος πάντοτε του γνωστού βουνού που χορεύει mountain Sinanai γιαβρούμ sinanai :lol: :lol: .

Με όλο τον σεβασμό για τον παλιό μοίραρχο κυψελίδα :lol:

Ζαχαρένιε με πρόλαβες αλλά ο Tag -e- ass (* e = εικονικός) δεν την γλυτώνει.

Για τον συμπατριώτη μου τον Kαι -add -ass δεν θα πω τίποτε οι ΜΑΝΙΑΤΕΣ είναι σοβαροί δεν χωρατεύουν.

Ο νέος μοίραρχος Δωπέρα-άνθρωπος είναι στα σκυλάδικα και δεν θα το αναλύσω γιατί θα πέσει καμπάνα από τον ΧΟ ινδιάνο τρίξιμο ξύλου κρεκ.

Αυτά για σήμερα οι υπόλοιποι αύριο
Εικόνα
Εικόνα
talws

Δημοσίευση από talws »

parta

To "s" το αρπαξε ο taperman για ζέσταμα...
Απάντηση