Ερωτηματολόγιο
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Hawksilver
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
πέραν απο τις υπηρεσίες του forum ως γλώσσας phpBB, τις οποίες δεν μπορώ να αλλάζω με προγραμματισμό εγώ, ποιο πολύ η ερώτηση πήγαινε στην δομή του forum, αν αυτα που ζητάτε υπάρχουν στο σωστό σημείο, αν σας βοηθάνε αυτά που υπάρχουν στο πάνω μέρος που αποτελούν και την πυραμίδα κλπ κλπ
όσον αφορά την αναζήτηση με βάση της υπηρεσίες της γλώσσας του forum, δυστυχώς το κοινό κολπάκι με τα " .. " εισαγωγικά εδώ δεν πιάνει.
είχα βρεί την αντιστοιχία του κάποια στιγμή αλλά την ξέχασα
γνωρίζει κανείς ;
όσον αφορά την αναζήτηση με βάση της υπηρεσίες της γλώσσας του forum, δυστυχώς το κοινό κολπάκι με τα " .. " εισαγωγικά εδώ δεν πιάνει.
είχα βρεί την αντιστοιχία του κάποια στιγμή αλλά την ξέχασα
γνωρίζει κανείς ;
e-HAF Admin
-
Phylax
Παιδιά εγώ δυστηχώς θα πω 6 επειδή βλέπω έναν μεγάλο αριθμό κατηγοριών και ένα μεγάλο αριθμό thread μέσα στις κατηγορίες, που εμένα με μπερδεύει λίγο. Ίσως πρέπει να συμπτυχθούν λίγο τα πράγματα.
Επίσης πρέπει να εμφανίζονται τα thread με το τελευταίο που έχει κινηθεί τέρμα πάνω, ώστε να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση τους. Για το τελευταίο ίσως θέλει αναβάθμιση το phpBB σύστημα που χρησιμοποιείται.
Επίσης πρέπει να εμφανίζονται τα thread με το τελευταίο που έχει κινηθεί τέρμα πάνω, ώστε να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση τους. Για το τελευταίο ίσως θέλει αναβάθμιση το phpBB σύστημα που χρησιμοποιείται.
-
Phylax
-
RunnerBaylisstic
και γω 3 βαζω... λογο του οτι πιστευω με την αναζητηση υπαρχει ενα μικρο θεμα (μπορει να το εχω εγω προσωπικα βεβαια)...
κατα τα αλλα μια χαρα...
υγ: επειδη ταξιδευα, και ειχα να δω μηνες το site, μολις ηρθα κλικαρισα στο λινκ με το φορουμ κατευθειαν και δεν ειχα δει την εισαγωγη στο http://www.e-haf.org οπου την ειδα σημερα...
οφειλω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ, μπραβο σε αυτους η αυτον που την εφτιαξε. 8)
κατα τα αλλα μια χαρα...
υγ: επειδη ταξιδευα, και ειχα να δω μηνες το site, μολις ηρθα κλικαρισα στο λινκ με το φορουμ κατευθειαν και δεν ειχα δει την εισαγωγη στο http://www.e-haf.org οπου την ειδα σημερα...
οφειλω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ, μπραβο σε αυτους η αυτον που την εφτιαξε. 8)