Πρόβλημα σε (.mpg)
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πρόβλημα σε (.mpg)
Κατέβασα απο το δίκτυο ένα βιντεάκι με την ονομασία
Military Aviation Mirage 2000 Mirage f1 Sirpa Jet Fight.mpg ~700ΜΒ
αλλά δυστυχώς δεν μου ανοίγει με κανένα απο τα video players που έχω εγκατεστημένα
υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε ;
Military Aviation Mirage 2000 Mirage f1 Sirpa Jet Fight.mpg ~700ΜΒ
αλλά δυστυχώς δεν μου ανοίγει με κανένα απο τα video players που έχω εγκατεστημένα
υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε ;
e-HAF Admin
Εάν είναι .avi μπορεις με το Gspot να βρεις με ποιο codec μετατράπηκε.
Επίσης το VirtualDubmod (εαν είναι avi) μπορεί να το διορθώσει.
Ένας άλλο τρόπος είναι να δοκιμάσεις να το μετατρέψεις σε άλλο τύπο, μήπως και το πρόγραμμα μετατροπής το διορθώσει. Το καλύτερο από αυτά είναι το Vso convertX to dvd.
Αν δεν πετύχουν αυτά τα δύο, δύσκολα θα ανακτήσεις το αρχείο.
Ένας άλλο τρόπος είναι να δοκιμάσεις να το μετατρέψεις σε άλλο τύπο, μήπως και το πρόγραμμα μετατροπής το διορθώσει. Το καλύτερο από αυτά είναι το Vso convertX to dvd.
Sasquatch έγραψε:Εάν είναι .avi μπορεις με το Gspot να βρεις με ποιο codec μετατράπηκε.
+1
Αν παρόλα αυτά δεν σου ανοίξει ούτε με το VLC που προαναφέρθηκε, είναι corrupted.

Άνοιξε το αρχείο με κάνα hex editor και δες στο header (τις πρώτες γραμμές)... μπορεί να είναι άλλο φορμάτ ή να μην είναι καν αρχείο βίντεο.
Ας πούμε, όλα τα αρχεία zip ξεκινάνε με PK (από το PKZip που ήταν ο προπομπός του WinZIP επί εποχής DOS) και τα αρχεία RAR με... RAR! Tα αρχεία EXE περιέχουν το string "This program cannot be run in DOS mode" ή κάτι παρόμοιο με τη λέξη program. Και τα αρχεία AVI περιέχουν ξεκάθαρα το string AVI.
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να είναι κάνα ZIP, RAR ή συμπιεσμένο EXE. Δοκίμασε να του αλλάξεις κατάληξη σε κάτι από τα παραπάνω, μήπως και ανοίξει...
Ας πούμε, όλα τα αρχεία zip ξεκινάνε με PK (από το PKZip που ήταν ο προπομπός του WinZIP επί εποχής DOS) και τα αρχεία RAR με... RAR! Tα αρχεία EXE περιέχουν το string "This program cannot be run in DOS mode" ή κάτι παρόμοιο με τη λέξη program. Και τα αρχεία AVI περιέχουν ξεκάθαρα το string AVI.
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να είναι κάνα ZIP, RAR ή συμπιεσμένο EXE. Δοκίμασε να του αλλάξεις κατάληξη σε κάτι από τα παραπάνω, μήπως και ανοίξει...