Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sugarmate

Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Ιούλ 2018 Δημοσιεύσεις: 2039 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ, 2009 3:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Phantomphlyer έγραψε: |
ελα βρε σιγα...αν ο καιρος ειναι συμμαχος, δεν υπαρχει περιπτωση να παιδευτεις...εγω δεν περιμενα πολυ παντως...και μου δωσαν και το χειριστηριο του Cessna μαγικη στιγμη... |
Ναι, ε;
Την επόμενη φορά που θα πας σε τέτοια εκδήλωση, για ρίξε μια ειδοποίηση να πάμε μαζί...  _________________ My Home Cockpit Thread
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ένταξη: 27 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Οκτ 2020 Δημοσιεύσεις: 36837
Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ, 2009 3:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sugarmate έγραψε: | Phantomphlyer έγραψε: |
ελα βρε σιγα...αν ο καιρος ειναι συμμαχος, δεν υπαρχει περιπτωση να παιδευτεις...εγω δεν περιμενα πολυ παντως...και μου δωσαν και το χειριστηριο του Cessna μαγικη στιγμη... |
Ναι, ε;
Την επόμενη φορά που θα πας σε τέτοια εκδήλωση, για ρίξε μια ειδοποίηση να πάμε μαζί...  |
μερικούς τους θέλει πολύ ρε παιδί μου.....
κάποιοι είναι στις πτήσεις εθισμού, και κάποιοι άλλοι είναι στα SIMULATORS της LM και λοιπών εταιριών ..... ονόματα δεν λέμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Phantomphlyer

Ένταξη: 19 Ιούλ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 603
Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ, 2009 3:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="Sugarmate"] Phantomphlyer έγραψε: | Ναι, ε;
Την επόμενη φορά που θα πας σε τέτοια εκδήλωση, για ρίξε μια ειδοποίηση να πάμε μαζί...  |
Κανενα προβλημα...φτανει να γινονται πτησεις...τον περασμενο Νοεμβριο ας πουμε δεν ηταν καν η Αερολεσχη Θεσ/νικης στην πιστα της 113...οποτε και δεν εγιναν πτησεις εθισμου...πηγα που λες μ ενα φιλαρακι μου για να πεταξουμε (καλομαθε η γρια στα συκα βλεπεις... ) αλλα τα α/φη της Αερολεσχης πουθενα...
Υπηρχε βεβαια ενα α/φος Γ.Α στην εκθεση, αλλα ηταν ιδιωτικης εταιριας και πετουσες εναντι χρηματων...κανεις δεν πεταξε ομως...  _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Sugarmate

Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Ιούλ 2018 Δημοσιεύσεις: 2039 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ, 2009 4:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Phantomphlyer έγραψε: | τον περασμενο Νοεμβριο ας πουμε δεν ηταν καν η Αερολεσχη Θεσ/νικης στην πιστα της 113 |
Εμ αυτό εννοούσα όταν έλεγα ο τζάμπας πέθανε... τα κόβουν σιγά σιγά, τους είναι μάλλον ασύμφορα... _________________ My Home Cockpit Thread
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Phantomphlyer

Ένταξη: 19 Ιούλ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 603
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ, 2009 4:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sugarmate έγραψε: | Phantomphlyer έγραψε: | τον περασμενο Νοεμβριο ας πουμε δεν ηταν καν η Αερολεσχη Θεσ/νικης στην πιστα της 113 |
Εμ αυτό εννοούσα όταν έλεγα ο τζάμπας πέθανε... τα κόβουν σιγά σιγά, τους είναι μάλλον ασύμφορα... |
Tα καυσιμα ειναι προσφορα της Π.Α...Οποτε σαν Αερολεσχη δεν εχει να χασει τιποτα...τωρα αν τους εβαλαν χερι απο το ΓΕΑ δεν ξερω... _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Orion

Ένταξη: 16 Μάρ 2005 Τελευταία Επίσκεψη: 09 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 520 Τόπος: Ηράκλειο - Κρήτη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ, 2009 3:56 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι πτήσεις εθισμού είναι δωρεάν, οι πτήσεις αναψυχής χρεώνονται ανάλογα με το αεροπλάνο και την ώρα πτήσης.
Υπάρχει και ένα άλλο είδος πτήσης (που θα ενημερωθείτε σε κάποια στιγμή για αυτό) που είναι διαφορετικό απο όσα γνωρίζετε και αυτό με κάποιο κόστος. _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Sugarmate

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ, 2009 4:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Orion έγραψε: | Οι πτήσεις εθισμού είναι δωρεάν, οι πτήσεις αναψυχής χρεώνονται ανάλογα με το αεροπλάνο και την ώρα πτήσης.
Υπάρχει και ένα άλλο είδος πτήσης (που θα ενημερωθείτε σε κάποια στιγμή για αυτό) που είναι διαφορετικό απο όσα γνωρίζετε και αυτό με κάποιο κόστος. |
Πού γίνονται όλα αυτά; Θεσσαλονίκη πάντως οι πτήσεις εθισμού χρεώνονται κανονικά, στην Αερολέσχη. _________________ My Home Cockpit Thread
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Dragon

Ένταξη: 10 Ιάν 2005 Τελευταία Επίσκεψη: 15 Αύγ 2015 Δημοσιεύσεις: 403
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ, 2009 5:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Orion έγραψε: | Οι πτήσεις εθισμού είναι δωρεάν, οι πτήσεις αναψυχής χρεώνονται ανάλογα με το αεροπλάνο και την ώρα πτήσης.
Υπάρχει και ένα άλλο είδος πτήσης (που θα ενημερωθείτε σε κάποια στιγμή για αυτό) που είναι διαφορετικό απο όσα γνωρίζετε και αυτό με κάποιο κόστος. |
Με παλιο ακροβατικο? _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
anka 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ένταξη: 15 Δεκ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 04 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 2006 Τόπος: 37°57'1.29"N - 23°44'41.98"E Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ, 2009 5:28 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω την αίσθηση ότι είσαι πολύ κοντά  _________________ FLY LOW - HIT HARD |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
sjmygian
Ένταξη: 30 Νοέ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 30 Δεκ 2010 Δημοσιεύσεις: 891 Τόπος: Athina Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ, 2009 12:23 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχεις την 6η αίσθηση;  _________________ e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Orion

Ένταξη: 16 Μάρ 2005 Τελευταία Επίσκεψη: 09 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 520 Τόπος: Ηράκλειο - Κρήτη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ, 2009 9:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πτήσεις με ελαφρά - υπερελαφρά, (εδώ είναι δωρεάν οι πτήσεις εθισμού και γίνονται συχνά στις αερολέσχες)
Ανεμόπτερο
Αλεξίπτωτο πλαγιάς
Πτήση με ακροβατικό (να φάς μερικά g στην μάπα)
Υπάρχουν πολλές επιλογές
Σημασία έχει τί θέλει να κάνει ο καθε ένας μας και τί σκοπό έχει να κάνει μετά.
Απλή βόλτα ή να ασχοληθεί σοβαρά με την πτήση.
Ετοιμάζουμε κάτι σχετικό στον Σύλλογο αλλα όπως είπα θα ενημερωθείτε σε κάποια στιγμή που θα έχουμε και κάτι οριστικό να πούμε. _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
heli-division

Ένταξη: 19 Αύγ 2009 Τελευταία Επίσκεψη: 19 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 175 Τόπος: Eρμούπολη Σύρος Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ, 2009 12:05 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και βλέπω ότι είναι παλιό το θέμα θα κάνω και εγώ το post!, μου εδώ στην σύρο πριν λίγα χρονια ξεκίνησε η προσπάθεια για αερολέσχη, αγόρασαν ένα cessna 182 skylane και στην συνεχεια έκαναν μαθήματα με αυτό και με ένα 172 από την αερολέσχη αθηνών!από τις πρώτες μέρες έγινα μέλος και εγώ, άρχισα με μια πτήση εθισμού με ένα βαρβάτο stall και έπειτα ο πιλότος μου άφησε το τιμόνι να κόβω βόλτες για ένα 30lepto τελικά δεν πλήρωσα τίποτα, αλλα και 200 θα έδινα να κάνω βόλτα το 182, μετά από καιρό αγόρασαν ένα sting 2000 carbon "ιπερελαφρο" αλλα καμια σχέση με αυτά που είπε ένας φίλος πιο πάνω για ιδιοκατασκευές και diploma στα φτερά! αυτά δεν στέκουν και ουδέποτε έχει αναφερθεί τέτοιο συμβάν η νομοθεσία είναι όντως λίγο μπερδεμένη ιστορία, αλλα το sting αν και "ιπερελαφρο" μου πρόσφερε πολλά που δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να τα κάνω, να σημειωθεί ότι δεν έχω ούτε ppl ούτε diploma υπερελαφρού αλλα το απογειώνω και το προσγειώνω με την ίδια άνεση που παρακάρω το αμάξι μου και αυτό χάρι σε ένα φίλο που κάναμε αρκετέ ωρίτσες!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HeQvC31nc6A&feature=fvsr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την heli-division στις Τετ 19 Αύγ, 2009 12:31 pm, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ, 2009 12:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...βάλε και καμιά τελεία βρε ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Cipher
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Νοέ 2017 Δημοσιεύσεις: 1771 Τόπος: Αθήνα Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Αύγ, 2009 12:12 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ή κόμμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ομάδες Μελών:
|