Συναυλία Sugarmate - προβείτε!

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Sugarmate
Επικοινωνία:

Συναυλία Sugarmate - προβείτε!

Δημοσίευση από Sugarmate »

Το συγκρότημα με το οποίο παίζω εδώ και αρκετά χρόνια, οι Sugarmate, θα συμμετάσχουν στο Second Rockin Festival στα Γρεβενά, στις 4 Ιουλίου - Παρασκευή, στα πλαίσια της παρουσίασης/προώθησης και του debut CD μας.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών, είναι διήμερο (4-5 Ιουλίου) με συμμετοχή 5 συγκροτημάτων την ημέρα, σε ανοιχτό χώρο (μάλλον έξω από το νέο πνευματικό κέντρο) και free!

Αν κάποιος φίλος από e-HAF μένει στα Γρεβενά ή στην ευρύτερη περιοχή (ή οπουδήποτε και θέλει να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι Γρεβενά ;) ) και γουστάρει το είδος μουσικής, θα χαρώ πολύ να τα πούμε επιτόπου και από κοντά!

musicband
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Δε μπορώ για τη συναυλία αλλά θα ήθελα με κάποιο τρόπο να ακούσω το cd σας.Είσαι και από Θεσσαλονίκη από ότι ξέρω.Έπαιζα κι εγώ σε δύο μπάντες πριν πάω φαντάρος :wink:
Sugarmate
Επικοινωνία:

Έλα ρε Γρηγόρη, σοβαρά παίζεις κι εσύ; :D

Το CD μπορείς είτε να το προμηθευτείς από κάποιο δισκοπωλείο (δεν ξέρω όμως ακόμα με ποια συνεργάζεται ο distributor μας, δεν το έχουν όλα), είτε απευθείας από τον distributor/mailorder μας (www.playourmusic.net), είτε ακόμα καλύτερα από εμένα τον ίδιο, να κανονίσουμε να βρεθούμε και από κοντά για κάνα καφέ, γείτονες είμαστε, μπορεί είχαμε και τους ίδιους δασκάλους στο σχολείο!! Ρίξε PM...

Αλλιώς, γεύση πάρε στα www.sugarmate.com και www.myspace.com/sugarmate

(παίζω κι εγώ με 2 μπάντες: www.myspace.com/backgroundnoisesuppression )

Δεν ξέρω τα μουσικά σου γούστα, αλλά και το CD να μην πάρεις τελικά, θα χαρώ να τα πούμε από κοντά ;)
Archael

Δημοσίευση από Archael »

Εγω εκτος απο το CD θελω και T-Shirt με υπογραφες των μελων για να το φοραω το καλοκαιρι στις παραλιες προς τερψιν των τουριστριων :wink:
Δεν θα την πάρουνε ποτέ την γη των Μακεδόνων
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τό 'χεις πιάσει το νόημα !!!

αρκεί βέβαια οι τουρίστριες να γνωρίζουν και το συγκρότημα ;)
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Anzac έγραψε:τό 'χεις πιάσει το νόημα !!!

αρκεί βέβαια οι τουρίστριες να γνωρίζουν και το συγκρότημα ;)
Η τέρψη των τουριστριών δε θα προέρχεται από το Τ-Shirt αλλά από το περιεχόμενό του 8) :kinezos: (εδώ χρειάζεται emoticon που σηκώνει φρύδι, αλλά δεν έχει...)

Ευκαιρία Τϊμο να το μάθουν το συγκρότημα!!

Οκ οκ, spamming τέλος...
Sugarmate
Επικοινωνία:

Συναυλία Sugarmate 7/12/2008

Συναυλία Sugarmate 7/12/2008

Επειδή μερικοί συνάδελφοι στην e-HAF ενδιαφέρθηκαν και με ρώτησαν σχετικά, κάνω κι εδώ ένα ποστ/ανακοίνωση για όποιον άλλο ενδιαφέρεται:

Κατεβαίνω Αθήνα με το συγκρότημα που παίζω (Sugarmate) για μια συναυλία την Παρασκευή 14/11/2008. Θα παρουσιάσουμε το CD μας 'Someday You Will Be Mine' που κυκλοφόρησε το Μάιο και περισσότερα κομμάτια μας, αλλά σε ακουστικό/unplugged σετ, αρκετά free form. H πλήρης κανονική ηλεκτρική παρουσίαση στην Αθήνα θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 7 Δεκεμβρίου (θα κάνω και σχετικό ποστ όταν επιβεβαιωθεί). Eδώ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου, στο Eightball Live Stage.

Η μουσική μας είναι αγγλόφωνη, alternative/indie rock με πολλά pop και post στοιχεία. Περισσότερα στα www.sugarmate.com και www.myspace.com/sugarmate

Το live θα γίνει στο Kinky Kong (Μοναστηράκι, Αβραμιώτου 6-8 ) την Παρασκευή 14 του μήνα. Το live θα ανοίξουν οι Palindrom στις δέκα παρά, και ακολουθούμε εμείς (λογικά κατά τις έντεκα παρά). Νομίζω πως υπάρχει και μια συμβολική είσοδος στα 6€ για το event. ( http://kinkykong.blogspot.com/ και http://www.myspace.com/kinkykongevents )

Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει, θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά! Όπως και να έχει, αφού θα κάτσω μερικές μέρες στην Αθήνα, θα επιδιώξω να συναντηθώ με όσους ευκαιρούν το ΣΚ... αν όμως σας αρέσει αυτό το είδος μουσικής, κάντε μια βόλτα από το Kinky Kong την Παρασκευή το βράδυ, εγώ θα είμαι εκεί πάντως! :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sugarmate την 02 Δεκ 2008, 16:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Στις 23 παίζει να μαι εκεί :wink:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

>MOVED<
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Thanks Tim! ;)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

no Tim

Wind !!!
e-HAF Admin
Sugarmate
Επικοινωνία:

Μια γρήγορη υπενθύμιση για όποιο συνάδελφο από Θεσσαλονίκη (και περίχωρα ;) ) ενδιαφέρεται:

Με τους Sugarmate κάνουμε τη συναυλία παρουσίασης του debut CD μας 'Someday You Will Be Mine' και νέων κομματιών και στη Θεσσαλονίκη, αύριο Κυριακή 23/11/2008 στο Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα) λίγο μετά τις 21.30 Η συναυλία γίνεται σχετικά νωρίς, με την προοπτική να έχει τελειώσει πριν τις 12, γιατί η επομένη είναι δυστυχώς εργάσιμη για πολλούς (δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως έχω έντονο το σύνδρομο κατάθλιψης 'Αθλητική Κυριακή'=Σχολείο (δουλειά κλπ) αύριο :lol: )

Φυσικά εκεί θα υπάρχει διαθέσιμο και το CD για όποιον θα ήθελε να το προμηθευτεί ;)

Τα λέμε εκεί (με όποιον έρθει)!
Sugarmate
Επικοινωνία:

Τρίτο και τελευταίο, για την ώρα, σκέλος της Sugarmate mini-tour σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά παίζουμε και πάλι Αθήνα, σε πλήρες ηλεκτρικό σετ (σε αντίθεση με το unplugged της προηγούμενης φοράς) την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο After Dark (Ιπποκράτους & Διδότου 31, Εξάρχεια). Ώρα έναρξης, υποθέτω μόλις μαζευτεί κόσμος (μάλλον κατά τις 22.30) :wink:

Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και ACESII... :lol:

...και μερικά λινκ:

www.sugarmate.com
www.myspace.com/sugarmate
www.afterdark.gr
www.myspace.com/afterdarklivebar

PS: Το CD μπορείτε να το προμηθευτείτε και από εδώ !
Sugarmate
Επικοινωνία:

Bump υπενθύμισης για το παραπάνω... ;)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

>MERGED<
e-HAF Admin