ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Το κείμενο αυτό έχει ως σκοπό να παρουσιάσει στο νέο μέλος της e-HAF, αλλά και στους επισκέπτες της, τις βασικές δομές και τους κανονισμούς που χαρακτηρίζουν την λειτουργία της ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι αρκετές από τις πιο συνηθισμένες απορίες σας θα απαντηθούν εδώ. Για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μάθετε, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στην κεντρική λίστα μηνυμάτων της e-HAF.
Κώστας "Quicksilver" Στουπάκης
( Original Text Edited by Anzac )
Link για Downloading Patches-SuperPacks:
http://www.f4hq.com/default.php?page=Patches
Πίνακας Περιεχομένων:
Τι προγράμματα χρειάζομαι, και πως θα τα ρυθμίσω;
Falcon 4.0
1.08 US Patch
SuperPAK 3
-SuperPAK 4-
FreeFalcon2 & FreeFalcon3
FalconSP Configuration Editor
Ελληνικό Θέατρο Επιχειρήσεων (ATObeta)
TeamSpeak
Ρυθμίσεις μέσα από το Falcon 4
Σημείωση για τις νέες εκδόσεις προγραμμάτων και ρυθμίσεων ....
Back to 2004
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Back to 2004
Τρί 30 Μαρ, 2004 6:23 pm ......

e-HAF Admin
Τι ταλαιπωρία τότε μόνο για να κατεβάσω τα patches...μέρες ολόκληρες!!!Η εγκατάσταση εντάξει...άλλες πονεμένες ιστορίες, ξανά & ξανά!!! Και μετά λιώσιμο στα campaign!
Αυτό το 1.08 US Patch θυμάμαι ότι μου είχε πάρει περί τις 5 με 6 ώρες μέχρι να κατέβει τότε, εκτός των αποσυνδέσεων κ ξανά από την αρχή!
Αυτό το 1.08 US Patch θυμάμαι ότι μου είχε πάρει περί τις 5 με 6 ώρες μέχρι να κατέβει τότε, εκτός των αποσυνδέσεων κ ξανά από την αρχή!
-
WingedWolf
- Επικοινωνία:
Εγω θυμαμαι κατι Falcon 4.0 + 1.08US + SP3 + FF2 + ATO μιλαμε για σεταπ ατελειωτα...!!!Alexander έγραψε:Τι ταλαιπωρία τότε μόνο για να κατεβάσω τα patches...μέρες ολόκληρες!!!Η εγκατάσταση εντάξει...άλλες πονεμένες ιστορίες, ξανά & ξανά!!! Και μετά λιώσιμο στα campaign!
Ερε 56Κ !!!

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN