θελω να αρχισω online πτησεις...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Sfakianos
θελω να αρχισω online πτησεις...
Θα ήθελα μια βοήθεια για το ποια πακέτα θα πρεπει να εγκαταστήσω για να πετάξω online μαζί με σας. Έχω μονο το falcon 4(αν και πρέπει να ψαξω να το βρώ). Δεν είμαι εντελώς ασχετος με το άθλημα, παιζαμε οταν είχε πρωτοβγεί με τα 56αρακια modem και τις Voodoo 2 (Glide RULES bravo ) με κάτι φιλαράκια αλλά απο οτι βλέπω το έχετε προχωρήσει πάρα πολύ. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη!
Οι πλήρεις οδηγίες εδώ:
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=94717
Διαβάζεις και το FAQ και τον Κανονισμό Λειτουργίας και προχωράς ακάθεκτος!
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?p=94717
Διαβάζεις και το FAQ και τον Κανονισμό Λειτουργίας και προχωράς ακάθεκτος!
Re: θελω να αρχισω online πτησεις...
Γεια σου σύντεκνε.Sfakianos έγραψε:Θα ήθελα μια βοήθεια για το ποια πακέτα θα πρεπει να εγκαταστήσω για να πετάξω online μαζί με σας. Έχω μονο το falcon 4(αν και πρέπει να ψαξω να το βρώ). Δεν είμαι εντελώς ασχετος με το άθλημα, παιζαμε οταν είχε πρωτοβγεί με τα 56αρακια modem και τις Voodoo 2 (Glide RULES bravo ) με κάτι φιλαράκια αλλά απο οτι βλέπω το έχετε προχωρήσει πάρα πολύ. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη!
Αρχικά ενημερώσου για τα περι της ομάδας μας απο το FAQ μας.
Έπειτα αν έχεις καμιά απορία πόσταρε την εδώ, και αν σε ενδιαφέρει το online κομμάτι της e-HAF στήσε τα επίσημα setup μας με βάση τις οδηγίες.
Ότι χρειάζεσε βρίσκεται στο επάνω μέρος του φόρουμ μας, και για ότι κωδικό χρειαστείς ένα pm σε εμένα.
Καλώς όρισες.
e-HAF Admin
Καλημέρα,War-dog έγραψε:Γειά σας ... εχώ διαβάσει το τι πρέπει να κένω για να συμμετέχω σε on-line πτήση .. Το μόνο πρόβλημα είναι αν πρέπει να κάνω κάτι extra π.χ να συμπληρώσω κάποια φόρμα με στοιχεία ? ή θα πάρω ειδοποίηση απο εσάς ... και αν ναί πώς θα γίνει αυτό ? Ευχαριστώ προκαταβολικά....
αφού έχεις διαβάσει το FAQ, θα πρέπει να...
- δηλώσεις ενδιαφέρον για online πτήσεις στο (e)Μοίρες (υπάρχει ανάλογο πόστ εκεί).
- στήσεις το(α) επίσημο σετάπ μας
- εγκαταστήσεις το Teamspeak και να συνδεθείς σε αυτό
- κάνεις λογαριασμό στο Commit (Περιοχή πτήσεων)
και αφού σε κάνω accept εκεί, να εγγραφείς στην ομάδα μελών 320 ΜΠΚ
e-HAF Admin