Μου φαινεται, καιρος ειναι να σου κανω με τη σειρα μου μια επισκεψη
Sugarmate Home Cockpit
Συντονιστής: Διαχείριση
Ειδικά για τον ανεμιστήρα κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια για πιστότητα και αυθεντικότητα, αλλά όπως βλέπεις ακόμα δεν είναι λειτουργικός, πρέπει να γράψω το κατάλληλο software driver, FAN1.0 :lol1:
Χώρο πάντως δεν έχω ούτε το κόκπιτ να βάλω, όχι να έχω και επισκέψεις... μάλλον πρέπει να φτιάξω και κανένα σπίτι...
Χώρο πάντως δεν έχω ούτε το κόκπιτ να βάλω, όχι να έχω και επισκέψεις... μάλλον πρέπει να φτιάξω και κανένα σπίτι...
εσύ κανονικά έπρεπε να μας φέρεις αυτό που έφτιαξες στην παραλία.Corsair έγραψε:Γιάννη πόσο εύκολο είναι να μεταφερθεί; Πρέπει να γίνει κομμάτια, ή είναι μονοκόματο πάνω σε παλέτα;;;
Ρωτάω, για να ξέρω τί θα κάνω, όταν θα έρθω!
Πλάκα πλάκα δεν το ξανα φτιάχνετε ; Αλλά σε καλύτερη ανάλυση ; 8)
e-HAF Admin
Αυτή τη στιγμή υφίσταται ως 4 ανεξάρτητα κομμάτια: το Center Pedestal, το αριστερό panel, το δεξί panel και το κάθισμα. Η ιδέα είναι να φτιάξω μια βάση πάνω στην οποία να μοντάρονται αυτά τα 4 κομμάτια, αλλά να μπορούν και να ξεμοντάρονται σε περίπτωση μετακίνησης, συντήρησης κλπ, οπότε θα μπορεί να μεταφερθεί σχετικά εύκολα (τουλάχιστον με πολυμορφικόCorsair έγραψε:Γιάννη πόσο εύκολο είναι να μεταφερθεί; Πρέπει να γίνει κομμάτια, ή είναι μονοκόματο πάνω σε παλέτα;;;
Ρωτάω, για να ξέρω τί θα κάνω, όταν θα έρθω!
Να ξέρεις πάντως πως έχω επίσης και πολλά συστήματα συναγερμού στο σπίτι...
Έλα ρε, πιο εύκολα το κατασκευάζεις κόβοντας ξύλα παρά με καλούπωμα/πλαστικό κλπ. Και ειδικά αν σκοπεύεις να το κάνεις μόνο τις επιφάνειες, με βαφή κλπ, είναι ακόμα ευκολότερο. Λες να το βγάλω σε παραγωγή έτσι; Μια βδομάδα δουλειά είναι.Anzac έγραψε:Καλά έχω μια φοβερή ιδέα.
Όταν με το καλό τελειώσει το Pit o sugarmate, πως θα γίνει να φτιάξουμε ένα αρνητικό καλούπι ; έτσι ώστε μετά να γίνει ένα κανονικό ψεύτικο πλαστικό αντίγραφο/ομοίωμα ; όπου ο χρήστης θα το βάψει στα σωστά χρώματα σαν να ήταν μοντελάκι κλίμακας ;
Άσε που υπάρχει και έτοιμο ξύλινο κιτ που συναρμολογείς, παραγγέλνεις και φτιάχνεις...
Είχα παραλαβή σήμερα από το "ράφτη" μου ( η μαμά δηλαδή... :lol1: ) αυτό:

(η φωτό το αδικεί, είναι πολύ καλύτερο από κοντά)
Με αφρολεξάκι μέσα για να κάθομαι αναπαυτικά...
Επίσης λέω να τη βάλω να μου φτιάξει διάφορα κόκκινα καλύμματα "Remove before flight" για το κόκπιτ, γιατί το βλέπω μαζεύει πολύ σκόνη. Και φυσικά και για τα hotas μου. Κάπου πήρε και το μάτι μου ότι κι άλλοι ψάχνουν για hotas covers, μήπως να της πω να τα βγάλει σε παραγωγή;
My mom, the cockpit builder... :lol1:

(η φωτό το αδικεί, είναι πολύ καλύτερο από κοντά)
Με αφρολεξάκι μέσα για να κάθομαι αναπαυτικά...
Επίσης λέω να τη βάλω να μου φτιάξει διάφορα κόκκινα καλύμματα "Remove before flight" για το κόκπιτ, γιατί το βλέπω μαζεύει πολύ σκόνη. Και φυσικά και για τα hotas μου. Κάπου πήρε και το μάτι μου ότι κι άλλοι ψάχνουν για hotas covers, μήπως να της πω να τα βγάλει σε παραγωγή;
My mom, the cockpit builder... :lol1: