δεν ειναι destructable, ακομα...
σε καλυψα??
Συντονιστής: Διαχείριση
GERAKI έγραψε:Release: http://irissimulations.com/catalog/p...1c69f2aa6ac8a8
οχι φιλος δεν εχεις αδικο εχει πολυ ομορφα μοντελα δυστυχως λειπει το Ελληνικο αλλα το κοκπιτ της Αεροσοφτ δεν το αγγιζει ουτε στα ονειρα του..μακαρι να εκανα μια μοντιφα να του εβαζα εστω το κοκπιτ αλλα τζιφος..παντως δεν εχει και τρελες διαφορες εξωτερικα..melerin έγραψε:Το εγκατέστησα και θα μου επιτρεψετε να το συγκρινω με της Aerosoft....![]()
Από ηλεκτρονικά είναι χειρότερο από της Aerosoft (για το συγκεκριμένο όσοι ασχολούνται θα ξέρουν ότι υπάρχει και fix το οποίο ετοιμάζεται και θα κάνει το RADAR κατά 90% ίδιο με του Falcon).Στης IRIS μην περιμένεται τόση λεπτομέρεια(προς το παρόν)
Είναι πολύ ποιο ελαφρύ από της Aerosoft αλλά από γραφικά είναι κάπως υποδεέστερο(μπορεί να φταίει και το μηχάνημά μου)
Από Flight model είναι καλλίτερο, το πρόβλημα με το super-hyper-overpower βέβαια παραμένει και σε αυτό, αλλά δεν με ενθουσίασε ούτε το συγκεκριμένο.Περίμενα κάτι πιο σοβαρό από official release.....
Κατάφερα βέβαια και έβαλα μέσω FSXPlanner το TACAN της Αγχιάλου και το ILS που δεν έχει το default του FXS και μπορείς να κάνεις μια τέλεια TACAN/ILS....![]()
![]()
εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλωTHANASIS PAPADOPOULOS έγραψε:οχι φιλος δεν εχεις αδικο εχει πολυ ομορφα μοντελα δυστυχως λειπει το Ελληνικο αλλα το κοκπιτ της Αεροσοφτ δεν το αγγιζει ουτε στα ονειρα του..μακαρι να εκανα μια μοντιφα να του εβαζα εστω το κοκπιτ αλλα τζιφος..παντως δεν εχει και τρελες διαφορες εξωτερικα..melerin έγραψε:Το εγκατέστησα και θα μου επιτρεψετε να το συγκρινω με της Aerosoft....![]()
Από ηλεκτρονικά είναι χειρότερο από της Aerosoft (για το συγκεκριμένο όσοι ασχολούνται θα ξέρουν ότι υπάρχει και fix το οποίο ετοιμάζεται και θα κάνει το RADAR κατά 90% ίδιο με του Falcon).Στης IRIS μην περιμένεται τόση λεπτομέρεια(προς το παρόν)
Είναι πολύ ποιο ελαφρύ από της Aerosoft αλλά από γραφικά είναι κάπως υποδεέστερο(μπορεί να φταίει και το μηχάνημά μου)
Από Flight model είναι καλλίτερο, το πρόβλημα με το super-hyper-overpower βέβαια παραμένει και σε αυτό, αλλά δεν με ενθουσίασε ούτε το συγκεκριμένο.Περίμενα κάτι πιο σοβαρό από official release.....
Κατάφερα βέβαια και έβαλα μέσω FSXPlanner το TACAN της Αγχιάλου και το ILS που δεν έχει το default του FXS και μπορείς να κάνεις μια τέλεια TACAN/ILS....![]()
![]()
Βασικα το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ..αυτα που καναμε στο FS9 δεν πιανουν στο FSX..τωρα αν σου δουλευει τι να πω??μηπως να με στειλεις σε μαιλ το αρχειο??χεχε..blade1980 έγραψε:εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω
εάν δεν δουλεύει έτσι προσπάθησε να περάσεις τα gauges χειροκίνητα με copy paste στο panel.cfg
καλησπέρα από εμενα![]()
(αλλα πιστεύω ότι το σου-33 της alphasim είναι πολύ καλύτερο από τα f16 στο msfs)
να στα στείλω αλλα εγώ τα έχω αλλού οποτε θα βαρεθειϛ να κανείϛ ρεναμε στουϛ δισκουϛ + ότι μπορεί να έχειϛ και αλλα αρχεία που δεν ξέρω και μπορεί να τα χρειαζεσαι μην σε πάρω και στον λαιμο κιόλαϛTHANASIS PAPADOPOULOS έγραψε:Βασικα το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ..αυτα που καναμε στο FS9 δεν πιανουν στο FSX..τωρα αν σου δουλευει τι να πω??μηπως να με στειλεις σε μαιλ το αρχειο??χεχε..blade1980 έγραψε:εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω
εάν δεν δουλεύει έτσι προσπάθησε να περάσεις τα gauges χειροκίνητα με copy paste στο panel.cfg
καλησπέρα από εμενα![]()
(αλλα πιστεύω ότι το σου-33 της alphasim είναι πολύ καλύτερο από τα f16 στο msfs)
Δώσε οδηγίες για αλλαγή cockpit από IRIS se Aerosoft αναλυτικά ώστε να το κάνουν όλοι!!blade1980 έγραψε:να στα στείλω αλλα εγώ τα έχω αλλού οποτε θα βαρεθειϛ να κανείϛ ρεναμε στουϛ δισκουϛ + ότι μπορεί να έχειϛ και αλλα αρχεία που δεν ξέρω και μπορεί να τα χρειαζεσαι μην σε πάρω και στον λαιμο κιόλαϛTHANASIS PAPADOPOULOS έγραψε:Βασικα το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ..αυτα που καναμε στο FS9 δεν πιανουν στο FSX..τωρα αν σου δουλευει τι να πω??μηπως να με στειλεις σε μαιλ το αρχειο??χεχε..blade1980 έγραψε:εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω
καλησπέρα από εμενα![]()