IRIS F16D FSX

Microsoft Flight Simulator Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

οκ να το διατυπωσω αλλιως
δεν ειναι destructable, ακομα...
σε καλυψα?? ;)
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
skend

Δημοσίευση από skend »

condor έγραψε:οκ να το διατυπωσω αλλιως
δεν ειναι destructable, ακομα...
σε καλυψα?? ;)

απόλυτα ... :!: :D :wink:
Εικόνα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης

δυστυχώς δεν έχει το HAF CAMO αν και έχει το 3d modelo. Θα το ζητήσουμε!!!
screenies:

http://www.irissimulations.com/phpBB3/v ... ?f=5&t=263
THANASIS PAPADOPOULOS

Δημοσίευση από THANASIS PAPADOPOULOS »

Δεν λεω ωραιο το 16αρι της aerosoft,αλλα εκνευριστικα βαρυ για το FSX που ηδη ειναι φορτωμενος εξομοιωτης..αλλα το 16αρι CFT της IRIS..Ιζ Τζαστ ανπλαιειαμπλ!!!
melerin

Δημοσίευση από melerin »

Το εγκατέστησα και θα μου επιτρεψετε να το συγκρινω με της Aerosoft....:wink:

Από ηλεκτρονικά είναι χειρότερο από της Aerosoft (για το συγκεκριμένο όσοι ασχολούνται θα ξέρουν ότι υπάρχει και fix το οποίο ετοιμάζεται και θα κάνει το RADAR κατά 90% ίδιο με του Falcon).Στης IRIS μην περιμένεται τόση λεπτομέρεια(προς το παρόν)

Είναι πολύ ποιο ελαφρύ από της Aerosoft αλλά από γραφικά είναι κάπως υποδεέστερο(μπορεί να φταίει και το μηχάνημά μου)

Από Flight model είναι καλλίτερο, το πρόβλημα με το super-hyper-overpower βέβαια παραμένει και σε αυτό, αλλά δεν με ενθουσίασε ούτε το συγκεκριμένο.Περίμενα κάτι πιο σοβαρό από official release.....

Κατάφερα βέβαια και έβαλα μέσω FSXPlanner το TACAN της Αγχιάλου και το ILS που δεν έχει το default του FXS και μπορείς να κάνεις μια τέλεια TACAN/ILS.... :lol: :lol: :lol:
THANASIS PAPADOPOULOS

melerin έγραψε:Το εγκατέστησα και θα μου επιτρεψετε να το συγκρινω με της Aerosoft....:wink:

Από ηλεκτρονικά είναι χειρότερο από της Aerosoft (για το συγκεκριμένο όσοι ασχολούνται θα ξέρουν ότι υπάρχει και fix το οποίο ετοιμάζεται και θα κάνει το RADAR κατά 90% ίδιο με του Falcon).Στης IRIS μην περιμένεται τόση λεπτομέρεια(προς το παρόν)

Είναι πολύ ποιο ελαφρύ από της Aerosoft αλλά από γραφικά είναι κάπως υποδεέστερο(μπορεί να φταίει και το μηχάνημά μου)

Από Flight model είναι καλλίτερο, το πρόβλημα με το super-hyper-overpower βέβαια παραμένει και σε αυτό, αλλά δεν με ενθουσίασε ούτε το συγκεκριμένο.Περίμενα κάτι πιο σοβαρό από official release.....

Κατάφερα βέβαια και έβαλα μέσω FSXPlanner το TACAN της Αγχιάλου και το ILS που δεν έχει το default του FXS και μπορείς να κάνεις μια τέλεια TACAN/ILS.... :lol: :lol: :lol:
οχι φιλος δεν εχεις αδικο εχει πολυ ομορφα μοντελα δυστυχως λειπει το Ελληνικο αλλα το κοκπιτ της Αεροσοφτ δεν το αγγιζει ουτε στα ονειρα του..μακαρι να εκανα μια μοντιφα να του εβαζα εστω το κοκπιτ αλλα τζιφος..παντως δεν εχει και τρελες διαφορες εξωτερικα..
blade1980

Δημοσίευση από blade1980 »

THANASIS PAPADOPOULOS έγραψε:
melerin έγραψε:Το εγκατέστησα και θα μου επιτρεψετε να το συγκρινω με της Aerosoft....:wink:

οχι φιλος δεν εχεις αδικο εχει πολυ ομορφα μοντελα δυστυχως λειπει το Ελληνικο αλλα το κοκπιτ της Αεροσοφτ δεν το αγγιζει ουτε στα ονειρα του..μακαρι να εκανα μια μοντιφα να του εβαζα εστω το κοκπιτ αλλα τζιφος..παντως δεν εχει και τρελες διαφορες εξωτερικα..
εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω
εάν δεν δουλεύει έτσι προσπάθησε να περάσεις τα gauges χειροκίνητα με copy paste στο panel.cfg

καλησπέρα από εμενα :P :D

(αλλα πιστεύω ότι το σου-33 της alphasim είναι πολύ καλύτερο από τα f16 στο msfs)
THANASIS PAPADOPOULOS

blade1980 έγραψε:εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω
εάν δεν δουλεύει έτσι προσπάθησε να περάσεις τα gauges χειροκίνητα με copy paste στο panel.cfg

(αλλα πιστεύω ότι το σου-33 της alphasim είναι πολύ καλύτερο από τα f16 στο msfs)
Βασικα το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ..αυτα που καναμε στο FS9 δεν πιανουν στο FSX..τωρα αν σου δουλευει τι να πω??μηπως να με στειλεις σε μαιλ το αρχειο??χεχε..
blade1980

blade1980 έγραψε:εγώ κάνω copy paste το φάκελο panel και μου δουλεύουν όπου θέλω

Βασικα το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ..αυτα που καναμε στο FS9 δεν πιανουν στο FSX..τωρα αν σου δουλευει τι να πω??μηπως να με στειλεις σε μαιλ το αρχειο??χεχε..
να στα στείλω αλλα εγώ τα έχω αλλού οποτε θα βαρεθειϛ να κανείϛ ρεναμε στουϛ δισκουϛ + ότι μπορεί να έχειϛ και αλλα αρχεία που δεν ξέρω και μπορεί να τα χρειαζεσαι μην σε πάρω και στον λαιμο κιόλαϛ :oops:
Επισκέπτης

blade1980 έγραψε:

να στα στείλω αλλα εγώ τα έχω αλλού οποτε θα βαρεθειϛ να κανείϛ ρεναμε στουϛ δισκουϛ + ότι μπορεί να έχειϛ και αλλα αρχεία που δεν ξέρω και μπορεί να τα χρειαζεσαι μην σε πάρω και στον λαιμο κιόλαϛ :oops:
Δώσε οδηγίες για αλλαγή cockpit από IRIS se Aerosoft αναλυτικά ώστε να το κάνουν όλοι!!
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

φίλος, αυτό το περίεργο τελικό σίγμα, πως το κάνεις σε όλες σου τις λέξεις ;
e-HAF Admin
blade1980

μετατροπεας από greeklish είναι τι περιμενεις πάλι καλά που μου το είπες γιατί δεν το είχα δεί :lol: όσο για το πανελ όσοι θέλουν να το αλλαξουν ας δοκιμασουν να αλλαξουν το main panel που είναι στο IRIS F16D FIGHTING FALCON CL :D
Απάντηση