Αγαπητοί e-συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ήδη έχω κατεβάσει και εκτυπώσει τις FAQ.Τις μελετάω και τις έχω σε πρώτη ζήτηση έτσι ώστε να μην ρωτάω αν κάτι ήδη αναφέρεται σε αυτές και να μην γίνομαι ,αν μη τι άλλο, κουραστικός.
Αναφερόμενος στην απάντηση-καθοδήγηση του Condor:

1. Έχω το παλιό Falcon 4.0 το οποίο ορισμένες φορές μου “κολλάει” ίσως γιατί δεν είναι το γνήσιο ή έχει γίνει κακή αντιγραφή στο CD.
Ερώτηση: Μήπως θα πρέπει να το απεγκαταστήσω και έπειτα να κάνω την νέα εγκατάστασή του Falcon 4.7+Αegian από τα επίσημα setup;

2. Ο Η/Υ που έχω αυτήν τη στιγμή είναι laptop. ACER 5613 Pentium dual core με 2GB μνήμη RAM και Windows Vista.H οθόνη είναι 14 ιντσών.

3. Σαν χειριστήριο έχω το sidewinder joystick της Microsoft. Έχει 8 πλήκτρα (εκ των οποίων τα 3 είναι στον αντίχειρα) και ένα mini throttle ενσωματωμένο στο κέντρο του.
Ερώτηση: Είναι αρκετό για τις πρώτες μου εκπαιδευτικές πτήσεις;

4. Σύντομα πρόκειται να αγοράσω ένα σετ ακουστικών με μικρόφωνο για τα team speak και όχι μόνο. Όσο για τα χειριστήρια σκοπεύω στο να αποκτήσω το HOTAS Cougar.
Αναφερόμενος στον Anzac:
Αν και σύντομα θα εμπλουτίσω με περισσότερα στοιχεία μου το προφίλ μου θα σου πω. Είμαι 31 ετών από την Πάτρα. Δουλεύω ως πωλητής σε επίσημο έμπορο αυτοκινήτων τα τελευταία 4 χρόνια. Αγαπώ την Π.Α και θα ήθελα να ήμουν πραγματικός χειριστής ενός μαχητικού α/φους. Η ζωή όμως μου τα έφερε έτσι που δεν τα κατάφερα. Όμως, Δόξα τω Θεώ που βρήκα τον τρόπο και τον χρόνο να ζήσω, μέσω της e-haf πλέον, αυτό που θα ήθελα να ζω στους ουρανούς της πατρίδας μας.
Με εκτίμηση “THERY”