takeoff formation

Γενικά θέματα για το Falcon 4.0

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stvs

takeoff formation

Δημοσίευση από stvs »

καλησπερα παιδια ειμαι leader σε τετραδα ,πως μπορω να βαλω τα γερακια να απογειωνονται δυο δυο και οχι
ενα ενα ? γιατι αργει πολυ για να ερθει σε σχηματισμο η τετραδα
σε στοχο κοντα στο αεροδρομιο μου, εγω κανω αφεση αλλα ο 4ος η ο 3ος ενω τους δινω τον στοχο ειναι μακρια μου και πανε για προσγειωση!
αντιθετα οταν τους περιμενω και "κλεισουμε" τα αλλα 3 κανουν αφεση μαζι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stvs την 02 Δεκ 2009, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Μήπως τρέχεις φουριόζος ;
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Re: takeoff formation

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

stvs έγραψε:καλησπερα παιδια ειμαι leader σε τετραδα ,πως μπορω να βαλω τα γερακια να απογειωνονται δυο δυο και οχι
ενα ενα ? γιατι αργει πολυ για να ερθει σε σχηματισμο η τετραδα
σε στοχο κοντα στο αεροδρομιο μου, εγω κανω αφεση αλλα ο 4ος η ο 3ος ενω τους δινω τον στοχο ειναι μακρια μου και πανε για προσγειωση!
αντιθετα οταν τους περιμενω και "κλεισουμε" τα αλλα 3 και κανουν αφεση μαζι μου.
φίλε μου σε offline είναι δύσκολο αυτό που ζητάς....Δεν έχει γίνει τροποποίηση στο exe για να φεύγουν σε σχηματισμό.

Έλα TS να το κάνουμε οπως ακριβώς θες ....
Άβαταρ μέλους
stvs

Δημοσίευση από stvs »

Anzac έγραψε:Μήπως τρέχεις φουριόζος ;
με το που απογ. κανω κυκλους, παω με 280κ και τους περιμενω, κανω καμια 100 φορες
closeup formation και μετααααααα απο 2 φραπεδες 5 τσιγαρα και μια εφημεριδα διαβασμα βλεπω τον πρωτο να με κανει τζαααα!
τουλαχιστον λιγο πιο γρηγορα πριν την εφημεριδα γινεται? η να παω και για wc αφεση? :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stvs την 02 Δεκ 2009, 17:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Cipher

Δημοσίευση από Cipher »

Οταν φτιάχνεις την αποστολή μπορείς να τους δώσεις και σε τι σχηματισμό θα πετάνε (στο κάθε stp το θέτεις).. δεν έχω δοκιμάσει αν τους δώσεις σχηματισμό και στον stp 1 αν θα κάνουν FTO αλλά μπορώ να το δοκιμάσω και να σου πω.
Άβαταρ μέλους
stvs

Δημοσίευση από stvs »

χμμ μαλον δεν γινεται δυο δυο (και κανει και κρυο)ισως με 4 ξεχωριστα flights
στον ιδιο στοχο γινεται γρηγοροτερα η δουλεια, οι δοκιμες συνεχειζονται...

υγ. αληθεια τι διαφορα εχει flight-package?
Cipher

Δημοσίευση από Cipher »

το package αποτελείτε από flights... ένα comao δλδ θεωρείτε 1 package που αποτελείτε από πολλά flights..
eth0
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από eth0 »

Σε μερικες περιπτωσεις αμα περιμενεις στο διαδρομο, θα ερθει και ο 2 παρεα.

Τωρα οσο για τους σχηματισμους, δωσε λιγη αποσταση μεταξυ των steerpoints απογειωσης και Push. Βαλε μανετα 90 για να τους βοηθησεις να σε προφτασουν, πετα με το ΤΟΤ και να εισαι σιγουρος οτι θα σχηματιστουν.
condor

Δημοσίευση από condor »

γενικα με τον ΑΙ οταν εισαι στον διαδρομο "κατσε" στο αριστερο μισο του διαδρομου.. και ο ΑΙ θα ερθει δεξια και πισω σου... απλα θα βαλει κινιτιρα μετα απο εσενα.. ασε που απαγορευεται FTO με A/G οπλα (με εξερεση τις ρουκετες και τους maverics αν θυμαμαι καλα...)
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
eth0

Δημοσίευση από eth0 »

Εξαρταται απο τους κανονες του αεροδρομιου/πτερυγας
Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Αν κατά την σχεδίαση της αποστολής καθορίσεις τον σχηματισμό και κατά την φάση της απογείωσης πάρεις θέση δεξιά στον διάδρομο,θα'ρθει ο δεύτερος αριστερά σου.
Άβαταρ μέλους
Σταυροφόρος

Δημοσίευση από Σταυροφόρος »

Nikolas έγραψε:Αν κατά την σχεδίαση της αποστολής καθορίσεις τον σχηματισμό και κατά την φάση της απογείωσης πάρεις θέση δεξιά στον διάδρομο,θα'ρθει ο δεύτερος αριστερά σου.
Δεν ξέρω για το παραπάνω, ξέρω όμως ότι απογειώνονται μέχρι δύο αφη μαζί. Στο OF ο 1 κάθεται αριστερά και ο δύο έρχεται δεξιά και λίγο πίσω. Το ίδιο ισχύει και στο AF αλλά μόνο σε αεροδρόμιο με φαρδύ διάδρομο, στα υπόλοιπα ένας-ένας...
Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση