takeoff formation
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
takeoff formation
καλησπερα παιδια ειμαι leader σε τετραδα ,πως μπορω να βαλω τα γερακια να απογειωνονται δυο δυο και οχι
ενα ενα ? γιατι αργει πολυ για να ερθει σε σχηματισμο η τετραδα
σε στοχο κοντα στο αεροδρομιο μου, εγω κανω αφεση αλλα ο 4ος η ο 3ος ενω τους δινω τον στοχο ειναι μακρια μου και πανε για προσγειωση!
αντιθετα οταν τους περιμενω και "κλεισουμε" τα αλλα 3 κανουν αφεση μαζι μου.
σε στοχο κοντα στο αεροδρομιο μου, εγω κανω αφεση αλλα ο 4ος η ο 3ος ενω τους δινω τον στοχο ειναι μακρια μου και πανε για προσγειωση!
αντιθετα οταν τους περιμενω και "κλεισουμε" τα αλλα 3 κανουν αφεση μαζι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stvs την 02 Δεκ 2009, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Επισκέπτης
Re: takeoff formation
φίλε μου σε offline είναι δύσκολο αυτό που ζητάς....Δεν έχει γίνει τροποποίηση στο exe για να φεύγουν σε σχηματισμό.stvs έγραψε:καλησπερα παιδια ειμαι leader σε τετραδα ,πως μπορω να βαλω τα γερακια να απογειωνονται δυο δυο και οχι
αντιθετα οταν τους περιμενω και "κλεισουμε" τα αλλα 3 και κανουν αφεση μαζι μου.
Έλα TS να το κάνουμε οπως ακριβώς θες ....
με το που απογ. κανω κυκλους, παω με 280κ και τους περιμενω, κανω καμια 100 φορεςAnzac έγραψε:Μήπως τρέχεις φουριόζος ;
closeup formation και μετααααααα απο 2 φραπεδες 5 τσιγαρα και μια εφημεριδα διαβασμα βλεπω τον πρωτο να με κανει τζαααα!
τουλαχιστον λιγο πιο γρηγορα πριν την εφημεριδα γινεται? η να παω και για wc αφεση?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stvs την 02 Δεκ 2009, 17:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
γενικα με τον ΑΙ οταν εισαι στον διαδρομο "κατσε" στο αριστερο μισο του διαδρομου.. και ο ΑΙ θα ερθει δεξια και πισω σου... απλα θα βαλει κινιτιρα μετα απο εσενα.. ασε που απαγορευεται FTO με A/G οπλα (με εξερεση τις ρουκετες και τους maverics αν θυμαμαι καλα...)

[marq=left] :C130: 322VTTS
- Σταυροφόρος
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δεν ξέρω για το παραπάνω, ξέρω όμως ότι απογειώνονται μέχρι δύο αφη μαζί. Στο OF ο 1 κάθεται αριστερά και ο δύο έρχεται δεξιά και λίγο πίσω. Το ίδιο ισχύει και στο AF αλλά μόνο σε αεροδρόμιο με φαρδύ διάδρομο, στα υπόλοιπα ένας-ένας...Nikolas έγραψε:Αν κατά την σχεδίαση της αποστολής καθορίσεις τον σχηματισμό και κατά την φάση της απογείωσης πάρεις θέση δεξιά στον διάδρομο,θα'ρθει ο δεύτερος αριστερά σου.