Νέο Μέλος

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Blackfly

Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Blackfly »

Καλησπερίζω με την σειρά μου την νέα παρέα στην οποία αποφάσισα να εισέλθω.Με λένε Παναγιώτη Κλάδη.(callsign:Blackfly).Προέρχομαι από 8 χρόνων"εν ενεργεία"εικονικές πτήσεις με Πολιτικά αεροσκάφη.Το να επιλέξω να κάνω μία αλλαγή στο χόμπυ μου αυτό,με οδηγήσε και το γεγονός ότι......θα ήθελα να δοκιμάσω λίγο την τύχη μου στην περιπέτεια.Τώρα,βέβαια,το"λίγο"ίσως γίνει πολύ.Εάν καταφέρω να"στήσω"σωστά τα απαραίτητα προγράμματα,και να εκπαιδευτώ επίσης σωστά με την βοήθεια όλων σας......ίσως τα πράγματα αλλάξουν δραματικά.
Η αλήθεια είναι πως,ποτέ δεν ήμουν φανατικός φίλος των μαχητικών.Είχα αγοράσει στο μακρυνό παρελθόν 1-2 προγράμματα(αρκετά καλά!!!),αλλά δεν είχα σύνδεση με το ίντερνετ και δεν μπορούσα να ζήσω την εμπειρία και τον ρεαλισμό.
Όπως και να`χει.......σας ευχαριστώ θερμότατα για την υποδοχή σας στο χώρο!
Επιθυμώ να ενταχθώ στα ρόστερ σύντομα και να ξεκινήσω εκπαίδευση για να βρεθώ σύντομα κοντά σας στους Ελληνικούς Ουρανούς.Τα βήματά μου θέλω να είναι αργά και σταθερά,ώστε να λάβω την καλύτερη δυνατή εκμάθηση και να καταφέρω να ενταχθώ στο Ελληνικό σύνολο.Όχι μεγάλα και βιαστικά,γιατί είναι πολύ πιθανό να τα βρω"σκούρα"και να το βαρεθώ πολύ γρήγορα.
Βασίζομαι σε όλους σας!
Να`στε όλοι καλά!!!
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Καλώς όρισες φίλε! Στα προσωπικά σου μηνύματα σε περιμένει ο κωδικός για το Teamspeak και το setup μας. Έλα να τα πούμε και να λύσεις ότι απορίες έχεις ταχύτερα.

Για το μόνο που δε πρέπει να αγχώνεσαι είναι ότι μπορεί να το βαρεθείς... Η 320ΜΠΚ σε περιμένει 8)
Δημήτριος Δρέσιος

Δημοσίευση από Δημήτριος Δρέσιος »

Kαλως ορισες. Οοολα θα γινουν σωστα. Τα παιδια εδω μεσα μετρανε σε ολους τους τομεις...Καλες πτησεις.
Άβαταρ μέλους
kiki

Δημοσίευση από kiki »

Παναγιώτη καλώς όρισες στην e-haf. Καλά να περάσεις στην παρέα μας και καλές εικονικές πτήσεις. Ό,τι χρειαστείς αναγράφονται παρακάτω.

:arrow: Για να καταλάβεις γενικά τι είναι η ομάδα μας:

Αρχικά διάβασε το FAQ για να σου λυθούν όλες οι απορίες...

:arrow: Αν σε ενδιαφέρει το πτητικό κομμάτι:

Εγκατέστησε τα Επίσημα Setup

Επίσης βάλε το Teamspeak

Κάνε Εγγραφή στην Περιοχή Πτήσεων

Για ότι κωδικούς χρειάζεσαι PM στον Anzac

Υ.Γ. Βοηθάει πολύ να έχεις Download Manager...!! Άν όχι εδώ όλα τα αρχεία απαραίτητα μαζί με crack. Και εδώ βίντεο πως να το βάλεις...!!
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καλώς όρισες και επίσημα ;)
e-HAF Admin
DAREDEVIL

Δημοσίευση από DAREDEVIL »

καλώς όρισες φιλος
Cipher

Δημοσίευση από Cipher »

Welcome!
Blackfly

Cipher έγραψε:Welcome!
Good to see you!
Αχ,αυτά τα ωραία Αρχαία Ελληνικά.......!.......
Cipher

Δημοσίευση από Cipher »

Όλα οκ με το setup? είσαι έτοιμος για πτήσεις;
Blackfly

Cipher έγραψε:Όλα οκ με το setup? είσαι έτοιμος για πτήσεις;
Όπου να`ναι.....!Όπου να`ναι......
Σήμερα το μεσημέρι θα έχει κατέβει το"βασικό",και το βράδυ που θα βρεθούμε στο TS θα μου πείτε τι πρέπει να κάνω.
Όχι βιασύνες.Βήματα σταθερά και σίγουρα για να πάνε όλα τέλεια μέχρι την πρώτη σύνδεση.
Γιατί......"Έτσι μ`αρέσει".(Όπως η διαφήμιση με την μπύρα)
Απάντηση