Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα αεροπορικά δρώμενα (είμαι γεράκος σχεδόν 40άρης) με πιάσανε τα παλιά μεράκια για να ασχοληθώ με "κάποιο" flight simulator. Combat flight simulator φυσικά και όχι να κόβω βόλτες με microlight ή Boeing...
Δυστυχώς έχω να ασχοληθώ με fs πολλά χρόνια. Δυστυχώς επίσης δεν έχω προς το παρών και λόγω χώρου το απαραίτητο hardware...δηλαδή βασικά ένα pc της προκοπής.
Προς το παρών λόγω χώρου δουλεύω με ένα λαπτόπι με τσιπάκι INTEL Τ2500 στα 2GHZ, μνήμη 2GΒ και κάρτα γραφικών on board αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Ερώτηση 1η. Το pc μου μπορεί να σηκώσει ένα fs σαν το Falcon 4 και σε multiplayer αποστολές?
Ερώτηση 2η. Τι θα χρειαστώ τόσο από sofware όσο και από hardware? Φανταστείτε ότι δεν έχω αγοράσει ακόμα ούτε καν το Falcon 4. Μια λίστα με κάποιες ενδεικτικές τιμές θα βοηθούσε αλλά για αρχή παρακαλώ μην με πυροβολήσετε με HOTAS των 300 ευρώ..
Ερώτηση 3η. Υπάρχουν αποστολές εκπαίδευσης για πλήρως αρχάριους?
Αυτά προς το παρών από εμένα. Εάν έκανα λάθος που άνοιξα νέο topic ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Επίσης εάν μου υποδεικνύατε κάποια topic για να αρχίσω μόρφωση θα με υποχρεώνατε...