|
(e)ικονική Ελληνική Πολεμική Αεροπορία © Unofficial Hellenic Air Force PortalGreek Falcon 4 CommunityMain e-HAF Forum
HOT NEWS
|
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sugarmate

Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Ιούλ 2018 Δημοσιεύσεις: 2039 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν, 2012 11:07 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
T-REX έγραψε: | Sugarmate έγραψε: | Επισης πρεπει να ετοιμασω τα eyebrow switches και μεσα σε αυτα και το CAUTION button. Και φυσικα τα αναλογικα οργανα στη δεξια μερια (RPM, FTIT κλπ). Αυτα τα αφηνω προς το τελος γιατι θα εξαρτηθει απο το ποιο hardware θα χρησιμοποιησω τελικα για να τα οδηγησω. Εχω μεν το PHCC αλλά παίζουν και 2-3 αλλες λυσεις που φαινονται πολυ ενδιαφερουσες και, το κυριοτερο, ready to play.
|
Ενοείς το AIC ή υπάρχει κάτι άλλο; |
Ναι, αυτό http://viperpits.org/smf/index.php?topic=7237.0 _________________ My Home Cockpit Thread
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Sugarmate

Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Ιούλ 2018 Δημοσιεύσεις: 2039 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ, 2016 5:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sugarmate έγραψε: | Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ, 2008 10:59 pm
Χμμμ... ναι, περίπου έτσι!
Απλώς θα περιλαμβάνει και όλους τους διακόπτες που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω, όπως στο αρχικό μου layout. Όπως επίσης και τα υπόλοιπα όργανα του Falcongauges...
Η γενική ιδέα είναι αυτή, την ειδική θα τη ζωγραφίσω τελικά...
Πρέπει να καταλήξω σε κάτι, γιατί έτσι όπως πάω και προσθέτω και κάτι, στο τέλος θα φτιάξω κανονικό viperpit! |
Τι ηθελα και το'πα;... χαχαχαχα!
(Ναι, θυμηθηκα το thread μου και ειπα να το επισκεφτω μετα απο τοσο καιρο ) _________________ My Home Cockpit Thread
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Gr_Chris_pilot
Ένταξη: 28 Ιούλ 2015 Τελευταία Επίσκεψη: 18 Μάρ 2018 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: Athens Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Απρ, 2016 12:43 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαχαχχαχαχα το εχεις τελειωσει ολο τελικα? Εγω ψαχνω απλη λυση για να οδηγησω τα λεντ σε ολο το πιτ αλλα δεν ξερω τι παιζει και με το λογισμικο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ένταξη: 27 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Οκτ 2020 Δημοσιεύσεις: 36837
Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάι, 2016 10:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε τι φαση βρισκεται Γιαννη; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|