Καφές στην Αθήνα

Συναντήσεις και Events της ομάδας μας
Κλειδωμένο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

για ποτε λετε???
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Anzac έγραψε:
PREDATOR έγραψε:Διαβαζοντας τα ποστς και παρατηρωντας τις φωτογραφιες, πρεπει να περνατε καλα στα meetings!!!!! Στο επομενο που θα γινει στην Αθηνα, θα ειμαι και εγω παρων, αν με θελετε!!!!!! :D
τι ηταν αυτο που ειπες τωρα
φυσικα και θελουμε
αντε και αν φερεις και καμια ελευθερη στον Scorpion τηα σου κανει και αγαλμα :wink:
πλακιτσα
Φιλε Scorpion θα σε απογοητευσω......... Κ εγω μονος ειμαι........ Κ φιλες δεν εχω....... :cry: :cry: :wink: :D
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Ρε παιδια να κανονισουμε να κανουμε ενα LAN να σας γνωρισουμε κι εμεις τα ψαρια.Κι αν ειναι θα παρω εγω τον Scorpion να γνωρισει κατι φιλες μου τζετ που δεν μπορω εγω να πεσω.Μια ομαδα ειμαστε να μην αλληλοβοηθηθουμε?? 8) 8) 8)
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
PREDATOR

E, ειμαστε κ εμεις εδω!!!!!!!! Καλα παιδια και μονοι!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! :lol: :lol: :lol:
HAF
Επισκέπτης

οκτωβρη παντρευομαι οποτε εχω μερικους μηνες για οργιακα LAN :twisted: 8) Aντε κανονιστε να βρεθουμε ρεεεεεεεεεεεε 8)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

viper έγραψε:οκτωβρη παντρευομαι οποτε εχω μερικους μηνες για οργιακα LAN :twisted: 8) Aντε κανονιστε να βρεθουμε ρεεεεεεεεεεεε 8)
join the club my man :wink:
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Anzac έγραψε:
viper έγραψε:οκτωβρη παντρευομαι οποτε εχω μερικους μηνες για οργιακα LAN :twisted: 8) Aντε κανονιστε να βρεθουμε ρεεεεεεεεεεεε 8)
join the club my man :wink:
εσυ εισαι στο club των παντρεμενων με παιδι :twisted:
Baron-Rojo

Δημοσίευση από Baron-Rojo »

Ατιμουλικο :lol: :lol: Αντε βρε και μενα εναν διαδοχο :wink: :lol: 8)
PREDATOR

Με το καλο φιλε Viper!!!!!!!! :wink:
HAF
Επισκέπτης

PREDATOR έγραψε:Με το καλο φιλε Viper!!!!!!!! :wink:
να σε καλα αδερφε 8) τι εγινε offtopic βγηκαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

viper έγραψε:
PREDATOR έγραψε:Με το καλο φιλε Viper!!!!!!!! :wink:
να σε καλα αδερφε 8) τι εγινε offtopic βγηκαμε :lol:
ναταν η 1η φορα !!!
e-HAF Admin
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Ρε παιδια θα βρεθουμε?
Πρεπει να σας γνωρισουμε οι νεωτεροι!
Και θελουμε κι εμεις οι απειροι LAN!!!
PLS κανονιστε το...........
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
Thunderbolt

Δημοσίευση από Thunderbolt »

Λοιπόν ετσι δουλειά δεν γινεται!!!!!! Αφου ψαχνουμε μια μέρα που μπορουν οι περισσοτεροι ας γίνει την μερα και ωρα που γινονται οι εβδομαδιαιες αποστολές!!! Τιμο Πέμπτη ειναι αυτη η μερα??? Την ώρα δεν την ξερω οποτε αρχηγέ ριξε και την ώρα και πάμε Commit στο Taxi!!! Οσοι ειναι μεσα Commit ανα 5΄΄ :)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Thunderbolt έγραψε:Λοιπόν ετσι δουλειά δεν γινεται!!!!!! Αφου ψαχνουμε μια μέρα που μπορουν οι περισσοτεροι ας γίνει την μερα και ωρα που γινονται οι εβδομαδιαιες αποστολές!!! Τιμο Πέμπτη ειναι αυτη η μερα??? Την ώρα δεν την ξερω οποτε αρχηγέ ριξε και την ώρα και πάμε Commit στο Taxi!!! Οσοι ειναι μεσα Commit ανα 5΄΄ :)
musicband :hammer3pp:

οι εβδομαδιαιες ειναι τα Σαββατα
e-HAF Admin
Thunderbolt

Δημοσίευση από Thunderbolt »

Αρχηγέ αυτό δεν αλλάζει την προταση να γινει η συναντηση αυτη την ωρα!!!!!!!! Ακουω λοιπόν πως σου φαινεται το concept??? Μη την κανουμε ολοι για καφε και μας κυνηγας μετα ποθ δεν ειμασταν στην αποστολη!ΛΟΟΟΟΛ :D Αφου δε βρισκουμε αλλη ωρα μωρε που να μπορουμε ολοι!! Εχει περασει 6 μηνες και δεν βρεθηκαμε ετσι παρεα να τα πουμε alltogether!!!! τεινει να γινει ιστορικο γεγονος οποτε γινει και ετσι που παμε θα ερθουν και τα μελη απο το εξωτερικο για την συνάντηση!!!! Σαν τους Ολυμπιακους ενα πράγμα!!! Once in a lifetime opportunity! Ποτε θα ξαναγίνουν για να παμε???!!! Αντε γιατι μου πιαστηκε ο σβερκος να περιμενω με τα κυαλια να δω το Ασπρο τσαι να ανθιζει ΛΟΟΟΟΛ :D
Κλειδωμένο