PREDATOR έγραψε:Διαβαζοντας τα ποστς και παρατηρωντας τις φωτογραφιες, πρεπει να περνατε καλα στα meetings!!!!! Στο επομενο που θα γινει στην Αθηνα, θα ειμαι και εγω παρων, αν με θελετε!!!!!!
τι ηταν αυτο που ειπες τωρα
φυσικα και θελουμε
αντε και αν φερεις και καμια ελευθερη στον Scorpion τηα σου κανει και αγαλμα
πλακιτσα
Φιλε Scorpion θα σε απογοητευσω......... Κ εγω μονος ειμαι........ Κ φιλες δεν εχω.......
Ρε παιδια να κανονισουμε να κανουμε ενα LAN να σας γνωρισουμε κι εμεις τα ψαρια.Κι αν ειναι θα παρω εγω τον Scorpion να γνωρισει κατι φιλες μου τζετ που δεν μπορω εγω να πεσω.Μια ομαδα ειμαστε να μην αλληλοβοηθηθουμε?? 8) 8) 8)
Λοιπόν ετσι δουλειά δεν γινεται!!!!!! Αφου ψαχνουμε μια μέρα που μπορουν οι περισσοτεροι ας γίνει την μερα και ωρα που γινονται οι εβδομαδιαιες αποστολές!!! Τιμο Πέμπτη ειναι αυτη η μερα??? Την ώρα δεν την ξερω οποτε αρχηγέ ριξε και την ώρα και πάμε Commit στο Taxi!!! Οσοι ειναι μεσα Commit ανα 5΄΄
Thunderbolt έγραψε:Λοιπόν ετσι δουλειά δεν γινεται!!!!!! Αφου ψαχνουμε μια μέρα που μπορουν οι περισσοτεροι ας γίνει την μερα και ωρα που γινονται οι εβδομαδιαιες αποστολές!!! Τιμο Πέμπτη ειναι αυτη η μερα??? Την ώρα δεν την ξερω οποτε αρχηγέ ριξε και την ώρα και πάμε Commit στο Taxi!!! Οσοι ειναι μεσα Commit ανα 5΄΄
Αρχηγέ αυτό δεν αλλάζει την προταση να γινει η συναντηση αυτη την ωρα!!!!!!!! Ακουω λοιπόν πως σου φαινεται το concept??? Μη την κανουμε ολοι για καφε και μας κυνηγας μετα ποθ δεν ειμασταν στην αποστολη!ΛΟΟΟΟΛ Αφου δε βρισκουμε αλλη ωρα μωρε που να μπορουμε ολοι!! Εχει περασει 6 μηνες και δεν βρεθηκαμε ετσι παρεα να τα πουμε alltogether!!!! τεινει να γινει ιστορικο γεγονος οποτε γινει και ετσι που παμε θα ερθουν και τα μελη απο το εξωτερικο για την συνάντηση!!!! Σαν τους Ολυμπιακους ενα πράγμα!!! Once in a lifetime opportunity! Ποτε θα ξαναγίνουν για να παμε???!!! Αντε γιατι μου πιαστηκε ο σβερκος να περιμενω με τα κυαλια να δω το Ασπρο τσαι να ανθιζει ΛΟΟΟΟΛ