Σεβασμος!!!

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mystic_J έγραψε:Αυτή είναι η τελική πρόταση τώρα, ή είναι αστείο;
Το οτι ελαφραινω λιγο τους τονους για ευνοητους λογους δεν σημαινει επουδενι οτι κανω πλακα. Με ξερεις λιγο Νακο νομιζω.

Για σεταπ δεν μιλαμε? Αυτη ειναι η προταση μου.

Tip: Δεν θα ωφελησει να την κρινετε (οπως και καμμια αλλη) - καντε δικες σας και οι αρμοδιοι δεχτειτε η απορριψτε. Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγω στην προταση σου Γιαννο δεν βλεπω κατι νεο
ειδα αυτο που ισχυε μεχρι σημερα
με την διαφορα οτι εσυ προτεινες η 320 να εχει καθαρα μονο AF ενω τωρα εχει Multi-setups....
e-HAF Admin
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

οκ, κρατάμε και την πρόταση 391vFS 321vTS (cobra και τα παράγωγά του) και 320S (AF)
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Anzac έγραψε:εγω στην προταση σου Γιαννο δεν βλεπω κατι νεο
ειδα αυτο που ισχυε μεχρι σημερα
με την διαφορα οτι εσυ προτεινες η 320 να εχει καθαρα μονο AF ενω τωρα εχει Multi-setups....
Αχ βρε Τιμο μου...
Tip: Δεν θα ωφελησει να την κρινετε (οπως και καμμια αλλη) - καντε δικες σας και οι αρμοδιοι δεχτειτε η απορριψτε.
PREDATOR

Δημοσίευση από PREDATOR »

Να προτείνω και εγώ κάτι? Κάτι σαν Σολομώντια λύση, άσχετα αν συμφωνείτε ή όχι... Απλά μια ακόμη γνώμη:
321-391 με Κομπρα και τα συναφή
''322''- 392 με ΑΦ και
320 με Κομπρα και ΑΦ...
Σκέφτηκα τη δημιουργία μιας νέας εκπαιδευτικής Μοίρας (π.χ. 322) ώστε να καλύπτονται όλοι οι τομείς... Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο...
Προσωπικά δεν έχω ξεκινήσει τις πτήσεις ακόμη, αλλά μελετώ για να το κάνω. Με την παραπάνω πρόταση πιστεύω πως ικανοποιούνται όλοι. Ευχαριστώ! :)
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Η πρόταση μου.. Την έχω συζητήσει και με κάποιους..

-> 1 μοίρα με FreeFalcon/Cobra/ATO (391). Η υπάρχουσα ηγεσία είναι υπερπλήρης σε γνώσεις και διαδικασίες για αυτό που λέμε "hardcore standards".. Απο κεί και πέρα βελτιώσεις υπάρχουν και γίνονται αυτόν τον καιρό.. Όπως είπε και ο Νάκος θα συμπληρωθεί και με νέο κόσμο που πληρεί κάποιες προηποθέσεις.

-> 1 μοίρα με Allied Force/HOT (39x). Όσοι επιθυμούν ας μεταπηδίσουν και ας αναλάβουν διαρθρωση/πτησεις/κτλ κτλ..

και οι 2 μοίρες "κλειστές" στους μή-evalueted.. Να υπάρχει το κίνητρο του αγνώστου και της επιθυμίας..

1 μοίρα για τους awacs-controllers (315).. Ως έχει..

--> ΔΙΑΛΥΣΗ της 320.. Δέν υπάρχει λόγος να υπάρχει αφού όσα μέλη θέλουν μπορούν να συνδεθούν πάνω σε κάποιον άλλο και να παίξουν και εκτός αυτού αφαιρεί και το κίνητρο για μια σοβαρή προσπάθεια για να γίνει κάποιος evaluated και να έχει και τα όποια προνόμοια εντός μοιρών (on-line multiplayer)

--> ΔΙΑΛΥΣΗ της εικονικής φλόγας.. Ή τουλάχιστον προς το παρόν.. Μόνο e-pilots τραβάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.. Αφαιρεί ώρες πτήσης απο τα μέλη της για πτήσεις εκτός μοιρών..

--> Το forum αλλάζει αντίστοιχα.. Υπάρχει η περιοχή για τις μοίρες και το flight simming και υπάρχει και όλο το υπόλοιπο μέρος για τα περι ΠΑ κτλ κτλ.. Παλιές ενότητες πχ ato updating κτλ κτλ τραβιούνται σε κατηγορίες κάτω απο τις μοίρες αντίστοιχα..

Προτάσεις στα παραπάνω για παραλείψεις και βελτιώσεις καλοδεχούμενες..

8)
Εικόνα
Mystic_J

Ναι ο Raptor έκανε μια σούμα των απόψεων των προηγουμένων. Καλή προσέγγιση. Περιμένω και την πρόταση του ysam για να κατασταλλάξουμε

ΥΓ: Με την (ε) Ελληνική Φλόγα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Επισκέπτης

Παιδιά εγώ βλέπω ότι μάλλον πρέπει να δημιουργηθεί κάτι κάπου που να προσελκύει τον κόσμο να πετάει.. Ενα πράγμα σαν την 320 αλλά να μπορούν να είναι όπου θέλουν, είτε heat, είτε grof, είτε ehaf, όπου θέλουν, θα είναι αδιάφορο.. και ας πετάνε με ότι setup θέλουν.. Ενα neutral point χωρίς προστριβές και τέτοια.. Ο προσανατολισμός αυτού του πράγματος θα είναι το MP και αν θέλουν ρεαλισμό και μοίρες και εκπεδεύσεις ας πάνε στην 321, και αν θέλουν Στρατιωτική μεταχείρηση ας πάνε και στην 391. Οπου θέλουν, αδιάφορο πραγματικά.

Ούτε forum με ΠΑ και τέτοια, (εδώ μιά χαρά είναι) ούτε τίποτα που έτσι και αλλιώς υπάρχει εδώ και αλλού σαν πληροφορία.

Δεν ξέρω με αυτά που βλέπω προς τα εκεί το βλέπω αρκεί εδώ να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

Αν έχει νόημα αυτό που λέω έχει καλός, αν δεν έχει νόημα δεν υπάρχει λόγος να γίνει κιόλας.

Δεν ξέρω ακόμα το επεξεργάζομαι..
Επισκέπτης

Μαζι σου Γιαννη ,σωστο σε βρισκω .Να πεταμε ειναι το πιο σημαντικο .
Arty

Δημοσίευση από Arty »

Mystic_J έγραψε:Συμφωνώ με τον Τίμο.

Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αλλά και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο κι εμείς και αυτοί, προτείνω τα μέλη της HOT να αποσυρθούν από την e-haf, χωρίς καμία κακία ή αντιπαλότητα.

Άλλωστε, πιστεύω ότι όλες οι διενέξεις είναι το αποτέλεσμα μιας νομοτελειακής ίδρυσης μιας δεύτερης εικονικής ομάδας (HOT), πολύ απλά διότι ο εικονικός ελληνικός χώρος των φίλων της ΠΑ, γιγαντώνεται.

Όσα μέλη επιθυμούν να χρησιμοποιούν το Allied Force συστηματικά (ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς) να μεταβούν στην HOT κι εμείς θα συνιστούμε τη ΗΟΤ σε νέα μέλη, που θέλουν να ασχοληθούν με το Allied Force. Πιστεύω ότι έτσι θα μπουν τα πράματα στη θέση τους.

Tα παιδιά της HOT έφτιαξαν κι ένα θέατρο, επομένως έδωσαν μια πνοή στην ομάδα τους, δηλαδή έναν λόγο ύπαρξης και περαιτέρω δημιουργίας. Αυτό χαιρετίζεται.

Αυτό, επουδενί δεν σημαίνει ότι μέλη της HOT δεν θα μπορούν να ποστάρουν στην e-haf για οποιοδήποτε θέμα. Αρκεί να μην ανακατεύονται με το πτητικό μας πρόγραμμα και με το τί θα πετάνε τα μέλη της e-haf.

Επίσης, όσα μέλη της 321vTS προτιμούν το AF, μπορούν να αποχωρήσουν.

Επιπλέον, προτείνω τη διάλυση της 320, πρώτον διότι δεν είναι εικονική Μοίρα, αλλά ευκαιριακός χώρος συνάντησης και δεύτερον διότι εκτιμώ ότι η 320 μιας και χρησιμοποιεί το Allied Force, θα μπορούσε να ενταχθεί στη HOT.

Αυτά όλα είναι προτάσεις και έτσι πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα και θα ξεκαθαρίσουμε ποίος θέλει να πετά με τι.

Αυτά προτείνω και περιμένω τη γνώμη σας
Και εγώ που θέλω (σα νέο μέλος και σα παλιό μέλος το λέω αυτό δηλ. υποθετικά αλλά και πραγματικά) να τα πετάω όλα και δε με ενδιαφέρουν τα ονόματα οι τίτλοι οι ταμπέλες?
Θα κάνω την πεταλουδίτσα από forum σε forum?
Έπειτα η ομάδα είναι γενικά για falcon και όχι ειδικά για FF3.
Θα έλεγα ότι δε με βρίσκει σύμφωνο μια τέτοια πρόταση.
Περιορίζει τους ορίζοντες της ομάδας σε σχέση με το στόχο της.
Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Arty

Δημοσίευση από Arty »

raptor έγραψε:Η πρόταση μου.. Την έχω συζητήσει και με κάποιους..

-> 1 μοίρα με FreeFalcon/Cobra/ATO (391). Η υπάρχουσα ηγεσία είναι υπερπλήρης σε γνώσεις και διαδικασίες για αυτό που λέμε "hardcore standards".. Απο κεί και πέρα βελτιώσεις υπάρχουν και γίνονται αυτόν τον καιρό.. Όπως είπε και ο Νάκος θα συμπληρωθεί και με νέο κόσμο που πληρεί κάποιες προηποθέσεις.

-> 1 μοίρα με Allied Force/HOT (39x). Όσοι επιθυμούν ας μεταπηδίσουν και ας αναλάβουν διαρθρωση/πτησεις/κτλ κτλ..

και οι 2 μοίρες "κλειστές" στους μή-evalueted.. Να υπάρχει το κίνητρο του αγνώστου και της επιθυμίας..

1 μοίρα για τους awacs-controllers (315).. Ως έχει..

--> ΔΙΑΛΥΣΗ της 320.. Δέν υπάρχει λόγος να υπάρχει αφού όσα μέλη θέλουν μπορούν να συνδεθούν πάνω σε κάποιον άλλο και να παίξουν και εκτός αυτού αφαιρεί και το κίνητρο για μια σοβαρή προσπάθεια για να γίνει κάποιος evaluated και να έχει και τα όποια προνόμοια εντός μοιρών (on-line multiplayer)

--> ΔΙΑΛΥΣΗ της εικονικής φλόγας.. Ή τουλάχιστον προς το παρόν.. Μόνο e-pilots τραβάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.. Αφαιρεί ώρες πτήσης απο τα μέλη της για πτήσεις εκτός μοιρών..

--> Το forum αλλάζει αντίστοιχα.. Υπάρχει η περιοχή για τις μοίρες και το flight simming και υπάρχει και όλο το υπόλοιπο μέρος για τα περι ΠΑ κτλ κτλ.. Παλιές ενότητες πχ ato updating κτλ κτλ τραβιούνται σε κατηγορίες κάτω απο τις μοίρες αντίστοιχα..

Προτάσεις στα παραπάνω για παραλείψεις και βελτιώσεις καλοδεχούμενες..

8)
χμ.
Πολλά setup θα έλεγα και το πράμα θα πάει ξεκάθαρα σε ένα δηλ AF/hot γιατί το ΑΤΟ το έχουν πάρα πολύ λίγοι και δε πάει τόσο καλά στο MP όπως το AF 1.07.

AAAAAA και κάτι άσχετο αν δε το έχετε καταλάβει είμαστε όλοι off topic στο συγκεκριμένο Thread... για άλλο ξεκίνησε σε άλλο κατέληξε.... άρε Scorpion πάλι φωτιές έβαλες.... και τώρα τουμπεκί ... ούτε φωνή ούτε ακρόαση....

Arty out...
Arty out...

Εικόνα
Mystic_J

οκ τότε. Συνεχίζουμε ως έχουμε (βασικά ο Raptor τα ανέλυσε όπως θα είναι τα πράματα, με εξαίρεση την Ελληνική Φλόγα, διότι δεν βλέπω λόγο για τη διάλυσή της) και η 320 συνεχίζει με όποιο setup θέλει (ΑF ως επί των πλείστων).

Όλοι ικανοποιημένοι;
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
PREDATOR

Και με τις εκπαιδευτικές μοίρες τί γίνεται?
HAF
Mystic_J

κανονικά
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
PREDATOR

Περίμενε... Τώρα υπάρχει ΜΟΝΟ μια και αυτή για Κομπρα...
Στην άλλη μοίρα 39χ που θα χρησιμοποιεί το AF πως θα μπαίνει κόσμος?
Θα υπάρχει κοινή εκπαιδευτική μοίρα και για τα δυο set-ups, Cobra και AF? Λίγο μπέρδεμα μου ακούγεται αυτό...
HAF
Κλειδωμένο