e-ΗΑF: Ομάδα?

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
PREDATOR

e-ΗΑF: Ομάδα?

Δημοσίευση από PREDATOR »

Είμαι γραμμένος στην e-haf από την αρχή της σχεδόν. Όταν γράφτηκα μέλος δεν είχα καν internet σπίτι. Πήγαινα σε κολλητό για να μπαίνω και να διαβάζω τα δρώμενα... Ανυπομονούσα να μάθω πράγματα, να γνωρίσω κόσμο, να κάνω φίλους, να μάθω πολλά για το αγαπημένο μου αεροσκάφος αλλά και να περνάω ευχάριστες ώρες πετώντας με το F4...
Για διαφόρους λόγους πετάω που και που, αλλά είμαι αρκετές ώρες μέσα και παρατηρώ τα πάντα. Δηλώνω το παρόν και μιλάω συχνά στο ts.
Όλα τα παραπάνω ίσως δεν σας ενδιαφέρουν απλά ενημερώνω. Τελευταία παρατηρώ πολλές διαμάχες για πολλά θέματα. Και ειλικρινά έχω απογοητευθεί πολύ... Πού είναι η ΟΜΑΔΑ που είμασταν στην αρχή? Που είναι ο χαβαλές και η πλάκα? Πού είναι η όρεξη για πτήσεις? Που είναι να το πω απλά... η αγάπη για το F4 αλλά και το site μας ρε παιδιά? Ειλικρινά δεν ξέρω... :roll:
Αυτό που παρατηρώ και είναι πραγματικά λυπηρό, είναι ότι εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε όλο και κάτι γίνεται... Και όλοι βγάζουμε τα μαχαίρια έτοιμοι για σφάξιμο... Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Γνώμη μου έχει στρατιωτικοποιηθεί η e-haf ... Έχει χαθεί η ''ανεμελιά'' της... Και έχουμε συμβάλλει λίγο πολύ όλοι μας... Την αγαπώ ειλικρινά αυτή την ομάδα και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ διαλυθεί... Προτείνω ηρεμία και χαλάρωση από όλους μας... Είναι κρίμα να γίνονται όλα αυτά ρε παιδιά. Στην τελική για ένα παιχνίδι είμαστε εδώ, έναν εξομοιωτή που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να πετάμε... Πολλοί μας έχουν σαν παράδειγμα, σαν σύμβολο... Εγώ προσωπικά είμαι περήφανος και πολύ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που είμαι μέλος-κομμάτι αυτής της παρέας. Αλλά ας αναλογιστούμε όλοι μας κάποια πράγματα και ας αναλωθούμε σε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ...
Θέλω να πω τόσα πολλά και πραγματικά θα ήθελα αν μπορούσα να σας συναντήσω όλους μαζί και να σας πω κάποια πράγματα πάντα με χαμόγελο και αγάπη για αυτό το site, γι' αυτή την ομάδα...Αλλά δεν γίνεται... Στο επόμενο meeting όποιοι έρθουν θα με ακούσουν κα είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουν.
Συγχωρείστε με για το ''ρομαντικό'' του post μου, αλλά αυτά νιώθω, αυτά σας λέω. Είναι κρίμα παιδιά, απλά...κρίμα. Ευχαριστώ. Βασίλης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PREDATOR την 25 Ιουν 2006, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
mmaker

Δημοσίευση από mmaker »

Έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτά που γράφεις και αισθάνεσαι Βασίλη,απλά όταν το ποτάμι ξεκινήσει,δεν ξαναγυρνάει...
Οι παλιές μέρες δεν ξαναγυρνάνε!
Θα πρέπει όλοι να βάλουν τα δυνατά τους για να έρθουν καινούργιες ήρεμες μέρες...
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

τα πάντα ρει. Η e-haf περνά διάφορες φάσεις. Μεγαλώνει, βγάζει "μαγουλάδες", περνά ανεμοβλογιά, μετά θα χάσει και την παρθενιά της, μπορεί να "παντρευτεί" και κάποτε θα πεθάνει.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
PREDATOR

Mystic_J έγραψε:τα πάντα ρει. Η e-haf περνά διάφορες φάσεις. Μεγαλώνει, βγάζει "μαγουλάδες", περνά ανεμοβλογιά, μετά θα χάσει και την παρθενιά της, μπορεί να "παντρευτεί" και κάποτε θα πεθάνει.
Δεν με ικανοποίησε η απάντησή σου φίλε μου, συγγνώμη... Πολύ απαισιόδοξη... :wink:
HAF
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

τουλαχιστον θα εχει ταφοπλακα απο γρανιτη....
e-HAF Admin
PREDATOR

Anzac έγραψε:τουλαχιστον θα εχει ταφοπλακα απο γρανιτη....
:shock: :lol: :lol: Γειά σου ρε αρχηγέ μου!! :lol:
Δεν θέλω απαισιοδοξία... Ρε μήπως ξέρετε κάτι και δεν το λέτε??? :twisted: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PREDATOR την 25 Ιουν 2006, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HAF
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

γεια σου καλε μου συναδελφε...
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βασίλη, καταλαβαίνω την άποψή σου και με συγχωρείς αλλά σου έκανα edit τον τίτλο.
Συνέβηκε απλά το ότι μπήκε κάποιο νέο μέλος το οποίο, παρ' όλες τις συστάσεις για συμμόρφωση του κανονισμού δεν έδειξε την συμπεριφορά που αρμόζει στην περίπτωση.
Λίγο ''κράτει'' απο όλους μας χρειάζετε και τίποτα άλλο.
Εχουν πιάσει και οι ζέστες βλέπεις...
Οσοι έχουν συμπεριφορά που δεν αρμόζει, πιστεύω, θα το καταλάβουν απο μόνοι τους και κάποια στιγμή, ή θα φύγουν, ή θα ηρεμήσουν.
Μην ξαναλέμε τα ίδια απο την αρχή, ''ο νοών νοείτω''.
Δημήτρης
PREDATOR

helldiver έγραψε:Βασίλη, καταλαβαίνω την άποψή σου και με συγχωρείς αλλά σου έκανα edit τον τίτλο.
Συνέβηκε απλά το ότι μπήκε κάποιο νέο μέλος το οποίο, παρ' όλες τις συστάσεις για συμμόρφωση του κανονισμού δεν έδειξε την συμπεριφορά που αρμόζει στην περίπτωση.
Λίγο ''κράτει'' απο όλους μας χρειάζετε και τίποτα άλλο.
Εχουν πιάσει και οι ζέστες βλέπεις...
Οσοι έχουν συμπεριφορά που δεν αρμόζει, πιστεύω, θα το καταλάβουν απο μόνοι τους και κάποια στιγμή, ή θα φύγουν, ή θα ηρεμήσουν.
Μην ξαναλέμε τα ίδια απο την αρχή, ''ο νοών νοείτω''.
Δημήτρης
Μην ζητάς συγγνώμη Δημήτρη, καλά έκανες και έκανες edit τον τίτλο μου... Δεν ήταν και η πιο σωστή λέξη... :wink: Το ίδιο εύχομαι και εγώ...
HAF
Nickaz

Δημοσίευση από Nickaz »

επειδή βλέπω σχετικό το ποστ του predator και του helldiver με κάποια ποστ δικά μου σε ένα αποσυρθέν θέμα μήπως μπορέίτε να πείτε λίγα λόγια...
ή...
και μια κλειδωμένη ανακοίνωση... καλή θα ήταν πιστεύω... γενικώς....

αυτά πάντα γίνονται στις αγορές :wink: (φόρουμς) του κόσμου...
χρειάζεται ηρεμία, χαλαρότητα και υπομονή...
ιδιαίτερα από τους αδμινς και μοντς...
αν έσεις δείχνεται σημάδια έστω και λίγης κόπωσης τότε το παιχνίδι τελειώνει...

Νίκος...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

να πουμε λιγα λογια ?

για το πανυγυρι που παιχτηκε χτες?

Νικο, ασε καλυτερα

..............
e-HAF Admin
PREDATOR

Συμφωνώ... Ας μείνουν όλα όσα έγιναν χθές στο...χθές και ας προχωρήσουμε. Σωστά Τίμο?
HAF
kon_liapis

Δημοσίευση από kon_liapis »

Συμφωνω Δεν θα εχει αποτελεσμα, μονο παρα πανω τσακωμους θα προκαλεσει...
The show must go on!!!!!!!!!
Εικόνα
Nickaz

Δημοσίευση από Nickaz »

Συμφωνώ απόλυτα...
αλλά η επιμονή μου αυτή στηρίζεται στο ότι...
στο συγκεκριμένο ποστ χαρακτήρισα απάράδεκτα κι έγω κάποια γραφόμενα...
και ήθελα να ξέρω κατά πόσο είχα δίκιο...(πρ. υστεροφημία!!) :wink:

τσπ...
πάντα μπροστά...

Νίκος...
Nickaz

Δημοσίευση από Nickaz »

Nickaz έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα...
αλλά η επιμονή μου αυτή στηρίζεται στο ότι...
στο συγκεκριμένο ποστ χαρακτήρισα απάράδεκτα κι έγω κάποια γραφόμενα...
και ήθελα να ξέρω κατά πόσο είχα δίκιο...(πρ. υστεροφημία!!) :wink:

τσπ...
πάντα μπροστά...

Νίκος...
ΥΓ μόλις είδα το ehaf (edited) και μού άνοιξε η όρεξη... αλλά...
Απάντηση