Για διαφόρους λόγους πετάω που και που, αλλά είμαι αρκετές ώρες μέσα και παρατηρώ τα πάντα. Δηλώνω το παρόν και μιλάω συχνά στο ts.
Όλα τα παραπάνω ίσως δεν σας ενδιαφέρουν απλά ενημερώνω. Τελευταία παρατηρώ πολλές διαμάχες για πολλά θέματα. Και ειλικρινά έχω απογοητευθεί πολύ... Πού είναι η ΟΜΑΔΑ που είμασταν στην αρχή? Που είναι ο χαβαλές και η πλάκα? Πού είναι η όρεξη για πτήσεις? Που είναι να το πω απλά... η αγάπη για το F4 αλλά και το site μας ρε παιδιά? Ειλικρινά δεν ξέρω...
Αυτό που παρατηρώ και είναι πραγματικά λυπηρό, είναι ότι εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε όλο και κάτι γίνεται... Και όλοι βγάζουμε τα μαχαίρια έτοιμοι για σφάξιμο... Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Γνώμη μου έχει στρατιωτικοποιηθεί η e-haf ... Έχει χαθεί η ''ανεμελιά'' της... Και έχουμε συμβάλλει λίγο πολύ όλοι μας... Την αγαπώ ειλικρινά αυτή την ομάδα και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ διαλυθεί... Προτείνω ηρεμία και χαλάρωση από όλους μας... Είναι κρίμα να γίνονται όλα αυτά ρε παιδιά. Στην τελική για ένα παιχνίδι είμαστε εδώ, έναν εξομοιωτή που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να πετάμε... Πολλοί μας έχουν σαν παράδειγμα, σαν σύμβολο... Εγώ προσωπικά είμαι περήφανος και πολύ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που είμαι μέλος-κομμάτι αυτής της παρέας. Αλλά ας αναλογιστούμε όλοι μας κάποια πράγματα και ας αναλωθούμε σε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ...
Θέλω να πω τόσα πολλά και πραγματικά θα ήθελα αν μπορούσα να σας συναντήσω όλους μαζί και να σας πω κάποια πράγματα πάντα με χαμόγελο και αγάπη για αυτό το site, γι' αυτή την ομάδα...Αλλά δεν γίνεται... Στο επόμενο meeting όποιοι έρθουν θα με ακούσουν κα είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουν.
Συγχωρείστε με για το ''ρομαντικό'' του post μου, αλλά αυτά νιώθω, αυτά σας λέω. Είναι κρίμα παιδιά, απλά...κρίμα. Ευχαριστώ. Βασίλης