NoFear έγραψε:@LantirN & Jester
Εγω παλι πως νομιζα οτι ενα forum και μαλιστα σαν κι αυτο σου δινει την ευκαιρια να ανταλλαξεις αποψεις πανω σε θεματα κοινου ενδιαφεροντος με αλλους ανθρωπους?![]()
Δικο σας ειναι το forum βεβαια και δεν θα σας κανω μαθηματα διαχειρησης του αλλα αν δεν θελει καποιος δεν συμμετεχει σε ενα ποστ,ή αν εχει διαφορετικη γνωμη την λεει.Αυτα τα 'απαγορευτικου και αυστηρου τυπου σχολια' απο μερους σας δεν τα καταλαβαινω.
Πιστευω οτι χρειαζεται και κριτικη για να αλλαξουν καποια πραγματα.
Και ποιος το λεει οτι μονο αυτοι που εχουν διαβασει 1000 βιβλια και εχουν τελειωσει 100 πανεπιστημια δικαιουνται να εχουν αποψη?Και οποιος λεει την αποψη του σημαινει οτι τα ξερει ολα?Μπραβο!!!Ωραια και δημοκρατικη αποψη!![]()
Εδω ειναι που πρεπει να μετανιωσω για ολα τα ποστ που εχω κανει στο forum δηλαδη?![]()
Φιλε μου κανεις δε σου απαγορευει να εκφραζεις αποψη.Και προς θεου ειμαι ο πρωτος που θα σεβαστει την αποψη σου και την μοναδικη αποψη του καθενος.Το μονο που ειπα ειναι οτι καλο θα ηταν πριν κρινεις καποιον να σταθμισεις ολα οσα κανει ο ιδιος κ να σκεφτεις με ποιο γνωμονα παιρνει τις αποφασεις που παιρνει.Οπως λεει κ ο λαος οποιος ειναι εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λεει. Επισης εκτος απο την κριτικη καλο ειναι να κανουμε κ καποιες προτασεις πανω σε αυτα που κριτικαρουμε γιατι οπως λενε απο παλια "Η αρνητικη κριτικη για ναναι επικοδομητικη πρεπει να συνοδευεται απο στοιχεια θετικης αντιπροσφορας." Απο εκει κ περα αν θα ειναι πειστικη η οχι εξαρταται απο το τι επιχειρηματα παραθετεις.
Οσον αφορα το χαλαρωστε θελω να πω το εξης: Δε χρειαζεται να φωναζεις η να κραζεις για να ακουστεις.μπορεις κ με ηρεμο τροπο να ακουστεις.Οσον αφορα το να κανει ο καθενας σωστα τη δουλεια του εννοω αυτο ακριβως που γραφω.
Τελος αυτο που λεω για τα βιβλια και τα πανεπιστημια εννοω το εξης: Οτι καποιος που εχει σπουδασει 5 πραματα και εχει κ μια εμπειρια στο χωρο ειναι ικανοτερος να ασκει την εξωτερικη πολιτικη της ελλαδας και οχι εγω η εσυ η ο χ,ψ,ζ που δεν εχουμε ιδεα για τις δυσκολιες η τα παιχνιδια που παιζονται οσο και αν ταξιδευει η φαντασια μας...
@τιμο: για το χαλαρωστε ειπα τι εννοω.και ειμαι χαλαρος