Υπαρχει τροπος;
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Υπαρχει τροπος;
Μπορει καποιος να συνδεθει στο διαδυκτυο χωρις την χρηση σταθερου τηλ αλλα κινητου;
Αν ναι ξερουμε κανενα τετοιο παροχο;
Re: Υπαρχει τροπος;
Γίνεται. Όταν έκανα τη θητεία μου έτσι έμπαινα (από το σπίτι εννοώ, ήμουνα Δόκιμοςkypselos έγραψε:Μπορει καποιος να συνδεθει στο διαδυκτυο χωρις την χρηση σταθερου τηλ αλλα κινητου;
Επίσης καθώς τότε είχα ISDN, μαζί μου είχαν δώσει και dialup λογαριασμό (φυσικά δεν μπορούσα να είμαι logged in και στους δύο).
Πρέπει να ρωτήσεις τον παροχέα κινητής για το GPRS που απ' όσο ξέρω δεν έχει πάγιο αλλά ογκοχρέωση. Μετά τον παροχέα internet για το αν μπορεί να σου παρέχει και dialup συνδεσιμότητα στο υπάρχον account, αλλιώς να φτιάξεις ένα μόνο γι αυτήν τη δουλειά.
Νικόλας
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Όλες οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα προσφέρουν Ιnternet μέσω του δικτύου τους.
Cosmote
VODAFONE
WIND
Επίσης μπορείς να έχεις ADSL μέσω δορυφορικού πιάτου από τον Ελληνικό δορυφόρο Hellas Sat 2.
Βέβαια πρέπει να αντέχει και η τσέπη σου για όλα αυτά.....
Cosmote
VODAFONE
WIND
Επίσης μπορείς να έχεις ADSL μέσω δορυφορικού πιάτου από τον Ελληνικό δορυφόρο Hellas Sat 2.
Βέβαια πρέπει να αντέχει και η τσέπη σου για όλα αυτά.....
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Δεν υπάρχει μόνο ογκοχρέωση. Εγώ, έχω μία από τις παραπάνω εταιρείες και μπορείς δίνοντας 3,5ευρώ το μήνα να έχεις απεριόριστη πρόσβαση και με υψηλές ταχύτητες. Αυτό έκανα και εγώ και οι συμμαθητές μου και κατεβάζαμε τσάμπα προγράμματα, θέματα κτλ... Ένας από την τάξη μου συνέδεσε το κινητό του στο pc και μπήκε ίντερνετ μέσω του κινητού ΧΩΡΙΣ τηλεφωνική γραμμή.... Το κάνε μόντεμ ουσιαστικά!

Η χρήση της κάρτας δέν είναι όμως για Video games, άν το χρησιμοποιήσεις θα έχεις download αλλα το Bandwith παίζει συνέχεια (προς τα κάτω) έτσι θα έχεις τεράστιο ping.
Άν το θέλεις μόνο για ιστοσελίδες e-mail και κάνα download τότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.
Η άλλη περίπτωση είναι μέσω δορυφόρου όπως είπαν πιό πάνω αλλα με μεγάλο κόστος.
Άν το θέλεις μόνο για ιστοσελίδες e-mail και κάνα download τότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.
Η άλλη περίπτωση είναι μέσω δορυφόρου όπως είπαν πιό πάνω αλλα με μεγάλο κόστος.