Υπαρχει τροπος;

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
kypselos

Υπαρχει τροπος;

Δημοσίευση από kypselos »

Μπορει καποιος να συνδεθει στο διαδυκτυο χωρις την χρηση σταθερου τηλ αλλα κινητου;
Αν ναι ξερουμε κανενα τετοιο παροχο;
Nikolas_A

Re: Υπαρχει τροπος;

Δημοσίευση από Nikolas_A »

kypselos έγραψε:Μπορει καποιος να συνδεθει στο διαδυκτυο χωρις την χρηση σταθερου τηλ αλλα κινητου;
Αν ναι ξερουμε κανενα τετοιο παροχο;
Γίνεται. Όταν έκανα τη θητεία μου έτσι έμπαινα (από το σπίτι εννοώ, ήμουνα Δόκιμος :lol: ). Πάνε 6-7 χρόνια οπότε κάποια πράγματα έχουν αλλάξει (δεν υπήρχαν GPRS κλπ). Τότε πλήρωνες ένα επιπλέον πάγιο data-fax και έμπαινες με dial-up (με το κατάλληλο καλώδιο, bluetooth ή IRDA και drivers).

Επίσης καθώς τότε είχα ISDN, μαζί μου είχαν δώσει και dialup λογαριασμό (φυσικά δεν μπορούσα να είμαι logged in και στους δύο).

Πρέπει να ρωτήσεις τον παροχέα κινητής για το GPRS που απ' όσο ξέρω δεν έχει πάγιο αλλά ογκοχρέωση. Μετά τον παροχέα internet για το αν μπορεί να σου παρέχει και dialup συνδεσιμότητα στο υπάρχον account, αλλιώς να φτιάξεις ένα μόνο γι αυτήν τη δουλειά.

Νικόλας
manik
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manik »

Όλες οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα προσφέρουν Ιnternet μέσω του δικτύου τους.

Cosmote
VODAFONE
WIND

Επίσης μπορείς να έχεις ADSL μέσω δορυφορικού πιάτου από τον Ελληνικό δορυφόρο Hellas Sat 2.

Βέβαια πρέπει να αντέχει και η τσέπη σου για όλα αυτά..... :wink:
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:

Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

internet μέσω κινητού είναι με ογκοχρέωση, κάτι που είναι ασύμφωρο

επίσης η vodafone έχει κάρτες για θύρες φορητών (PCMCIA αν το λέω καλά) όπου βάζεις μέσα το sim και έχει και δική της κεραία........αλλά internet με κινητό είναι για όσους ....."τα έχουν"....
e-HAF Admin
kypselos

thanks
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Δεν υπάρχει μόνο ογκοχρέωση. Εγώ, έχω μία από τις παραπάνω εταιρείες και μπορείς δίνοντας 3,5ευρώ το μήνα να έχεις απεριόριστη πρόσβαση και με υψηλές ταχύτητες. Αυτό έκανα και εγώ και οι συμμαθητές μου και κατεβάζαμε τσάμπα προγράμματα, θέματα κτλ... Ένας από την τάξη μου συνέδεσε το κινητό του στο pc και μπήκε ίντερνετ μέσω του κινητού ΧΩΡΙΣ τηλεφωνική γραμμή.... Το κάνε μόντεμ ουσιαστικά!
Εικόνα
Orion
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Orion »

Η χρήση της κάρτας δέν είναι όμως για Video games, άν το χρησιμοποιήσεις θα έχεις download αλλα το Bandwith παίζει συνέχεια (προς τα κάτω) έτσι θα έχεις τεράστιο ping.

Άν το θέλεις μόνο για ιστοσελίδες e-mail και κάνα download τότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Η άλλη περίπτωση είναι μέσω δορυφόρου όπως είπαν πιό πάνω αλλα με μεγάλο κόστος.
Εικόνα
kypselos

Παναγιωτακι οταν μπορεις να μιλησεις κανε μου αναπαντητη να σε παρω να το συζητησουμε.
Απάντηση