Εννοείς ότι αυτοί που θα δεις σε ψηφοδέλτια και ΘΑ ψηφίσεις (αναγκαστικά) είναι καλύτεροι; Οι ηθοποιοί που έγιναν ταξίαρχοι σαν ηθοποιοί, οι προπονητές, οι τραγουδιστές που είναι στα ψηφοδέλτια και εκλέγονται σου αρεσουν περισσότερο; Οι δημοσιογράφοι; Σε πείραξε ο Χηνοφώτης και ο κάθε Χηνοφώτης;Anzac έγραψε: Αν κρίνουμε απο τις εν ενεργεία πράξεις σας ώς αρχηγού κε Χ/Φ, προτιμώ να μην πάω καν στο εκλογικό κέντρο και να δω το όνομα σας σε ψηφοδέλτιο οποιουδήποτε κόμματος.
Βουλευτής, όχι υπουργός.Jojo έγραψε:αν βγει η ΝΔ θα είναι υπουργός χωρίς να τον έχει ψηφίσει κανένας
Όλοι οι αρχηγοί μετά το 1974 είναι προσφιλείς στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα. Ναι κακώς, αλλά έτσι γίνεται και να είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι επιδίωξη των ενόπλων δυνάμεων αλλά των πολιτικών.nekpap έγραψε:Έχουμε γεμίσει από δοτούς αρχηγούς Γ.Ε.ΕΘ.Α. που γίνονται πολιτικοί εν μιά νυκτί και τούμπαλιν(βλ. Λυμπέρη).
Τα Ιμια (Λίμνια όπως σωστά τα λες) ποιος ακριβώς τα άφησε αφύλακτα; Πόσο εύκολο το θεωρείς να φυλαχθουν τα θαλάσσια σύνορά μας; Με ποια ακριβώς μέσα και με ποιον τρόπο αν υπάρχουν αυτά, μπορεί ένας οποιοσδήποτε αρμόδιος (ΓΕΕΘΑ ή κάτι άλλο) να τα απαιτήσει και να τα αποκτήσει; Πόσο είναι στο χέρι του; Τι σημαίνει αυτό το έδωσε τον 25ο μεσημβρινό που ακούω συνέχεια; Μπορείς να μου πεις με ακρίβεια ποια συμφωνία κατακρίνεις; Και έπειτα να μου πεις ποιανού απόφαση ήταν. Του Ναυάρχου ή πιο ψηλά;anka έγραψε:Ξεπουλάει![]()
Τι λέξεις είναι αυτές Τίμο
![]()
![]()
Επειδή ο ένας έδωσε τον 25ο μεσημβρινό, και ο άλλος άφησε αφύλακτη τα Δυτικά Λίμνια![]()
![]()
Αυτό δεν είναι ξεπούλημα, αλλά για μένα αυτό θεωρείται προδοσία....
Οπότε αν διαπράξεις προδοσία θα ανταμειφθείς με μια θέση
Νομίζω ότι με 35 χρόνια υπηρεσίας σε οποιονδήποτε δημόσιο οργανισμό (πόσο μάλλον σε ιδιωτικό τομέα) οποιοσδήποτε "αρχηγός" δλδ διευθυντής, πρόεδρος, κλπ παίρνει πολλά περισσότερα.killerwing έγραψε:Ο καθε ανωτατος αξιωματικος (ταξιαρχος και πανω) ειναι τζιτζικια,τσιτσεκια της
καθε κυβερνησης. Ολοι παιρνουν αυτες τις θεσεις για να περνουν τα λεφτα με το τσουβαλι.
μισθος του αντιστρατηγου 3000 ευρω +επιδοματα ταξιδιων εξωτερικου+ για καθε επισκεψη σε στρατοπεδο της παραμεθοριου 1500 ζεστα ευρωπουλα . Αν κανεις μηνα κανεις 5 επισκεψεις.
ΥΣ Οταν ερχονται αυτοι οι μ@@@@@ τα πληρωνουν τα παντα οι φάνταροι, γλυφουν τους τοιχους, τουαλετες, οχηματα με τη γλωσσα τους.
Σε χαλάει δλδ αν ο ΑΓΕΑ πχ, με χιλιάδες ώρες στον αέρα, που έχει αφιερώσει την ζωή του ολόκληρη στην ΠΑ παίρνει τόσα; Σου φαίνονται πολλά; Το ίδιο και για αρχηγούς στόλου στο ΠΝ ή στρατιάς στον ΕΣ. Νομίζεις ότι είναι λίγα αυτά που έκναν στα χρόνια υπηρεσίας τους;
Ακόμα και ο αριθμός που λες είναι παντελώς λάθος. Αν θέλεις να σου δώσω ένα μισθολόγιο Υποπτεράρχου της ΠΑ να δεις τι παίρνει (σίγουρα όχι τόσα).
Επιπλέον το ΥΓ σου, no offence, αλλά μου θυμίζει απογοητευμένο τραπεζοκόμο στην ΠΑ, που υπηρετεί στο ακριτικό Τατόι και τον έβαλαν να καθαρίσει ένα εστιατόριο γιατί θα έρθει ο ΔΑΕ επίσκεψη. Κακοπερνάνε τα δύστυχα φανταράκια μας; ΜΟΝΟ στα σύνορα αδερφέ και αυτοί που είναι εκεί δεν μιλάνε κιόλας. Μεγάλο κεφάλαιο να το ανοίξουμε τώρα!
Και το δικό μου σχόλιο για όλα.
-Δικαίωμα να πολιτευθούν έχουν όλοι. Οι στρατιωτικοί αφού υποβάλουν παραίτηση. Ο Ναύαρχος είναι φιλόδοξος και από ότι φάνηκε με την παράταξη της ΝΔ. Δεν έκανε κάτι παράτυπο. Δικαίωμα και οι πολίτες να τους ακλέξουν ή απορρίψουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
-Η επιλογή να είναι στο επικρατείας δεν είναι δική του.
-Η επιλογή της επόμενης κυβέρνησης και των βουλευτών επικρατείας είναι στα χέρια των ψηφοφόρων.
-Απο τους 300 που θα μπουν εκει μέσα και πάλι, ο Χηνοφώτης θα είναι (αν μπει) στους 20 καλύτερους, μπροστά από ηθοποιούς, δημοσιογράφους, εκ πεποιθήσεως άνεργους, πλούσιόπαιδα του μπαπμά τους και πολλά άλλα.
-Λέξεις προδοσία, ξεπούλημα κλπ μου ακούγονται βαριές για ανθρώπους που πράττουν βάση αναγκαστικής καθοδήγησης. Ναι θα μπορούσαν να παραιτηθούν, είναι όμως βέβαιο ότι θα άφηναν την θέση τους σε κάποιον που πάλι θα έκανε το αυτό.
Τώρα αν η φιλοδοξία του κάθενός ξεπερνάει την ευθυξία του σαν άνθρωπο, στρατιωτικό ή πολιτικό, ναι είναι μέγα λάθος κατακριτέο και από εμένα.
Αλλα επαναλαμβάνω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη ανάμεσα στους 1000+ υποψήφιους όλων των κομμάτων, δεν είναι ο Χηνοφώτης ο αποδιοπομπαίος τράγος, υπάρχουν πολλά χειρότερα που επι συναπτά έτη είναι, γίνονται και θα γίνονται βουλευτές, υπουργοί ακόμα και πρωθυπουργοί.
Για να κλείσω,
Το έχω γράψει πολλάκις.
Είστε σαν ομάδα από τους πιο "εύκολους" κριτές ακόμα και κατακριτές που έχω συναντήσει, χωρίς πολλές φορές, να έχετε ούτε το 10% της εικόνας που κρίνετε. Εκτιμώ ότι για να κρίνεις κάτι πρέπει αν μη τι άλλο να έχεις πλήρη εικόνα. Ακόμα καλύτερα να έχεις υπηρετήσει αυτό που κρίνεις.
Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι ο Αρχάγγελος 2007. Σαφής απόφαση του τέως αρχηγού να τον κάνει και σαφής του νέου να μην τον κάνει, ο καθένας για τους λόγους του. Η εικόνα που βγάλατε σε εκείνο το topic είναι ότι προτιμάτε τον προηγούμενο γιατί έκανε αρχάγγελο! Ήμαρτον παίδες οι 2 κύριοι απλά ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!
Δεν είμαι (όπως και εσείς εκτιμώ) φανατικός της πολιτικής αλλά ούτε προασπιστής των ΕΔ και της εκάστοτε ηγεσίας των. Σίγουρα πολλοί άξιοι και στους 2 τομείς ποτέ δεν προχωράνε. Δεν καταλαβαίνω γιατί κολήσατε με αυτόν και όχι με τόσους άλλους. Και πάνω από όλα με εμάς τους ίδιους που είμαστε οι εκλέκτορές τους, άμεσα ή εμμεσα.
Αυτά,
-=Manwlo=-