hotas ( New Site )
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
hotas ( New Site )
Καλημέρα!
Πριν λίγο καιρό, χαζεύοντας στο frugals world το forum για το cougar , σκέφτηκα ,γιατί να μην υπάρχει ένα τέτοιο και στα Ελληνικά? Όχι αποκλειστικά και μόνο για το cougar ,αλλά και για άλλα χειριστήρια και γενικά για το σύνολο του εξοπλισμού (που δεν είναι και λίγα) που σχετίζονται με τους εξομοιωτές πτήσεως. Φυσικά κάθε εικονική μοίρα έχει και το δικό της κομμάτι όπου γράφονται τέτοιου είδους θέματα ,αλλά νομίζω ότι είναι καλό να μπορεί να τα βρει κάποιος συγκεντρωμένα. Επειδή τυχαίνει να έχω κάποιος γνώσεις πάνω στο internet ,ιδού το αποτέλεσμα:
http://www.hotas.gr/
Φυσικά ,ακόμα είναι πολύ φτωχό όσο αφορά το περιεχόμενο και τα πρώτα άρθρα είναι πολύ απλά και απευθύνονται σ'αυτούς που πρωτοξεκινάνε.Η ιστοσελίδα δεν παίρνει και κανένα βραβείο πρωτοτυπίας , αλλά νομίζω ότι είναι καλό για αρχή.
Οποίος από τα μέλη της e-haf έχει τις γνώσεις, τον χρόνο και την όρεξη να συμμετέχει σαν αρθογράφος-moderator κ.τ.λ. είναι ευπρόσδεκτος. Έχω διαβάσει μερικά φοβερά άρθρα εδώ και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να γίνουν ευρύτερα γνωστά.
Φυσικά όλο το υλικό θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες και οποίες ιδέες βελτίωση και παρατηρήσεις – διορθώσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Πριν λίγο καιρό, χαζεύοντας στο frugals world το forum για το cougar , σκέφτηκα ,γιατί να μην υπάρχει ένα τέτοιο και στα Ελληνικά? Όχι αποκλειστικά και μόνο για το cougar ,αλλά και για άλλα χειριστήρια και γενικά για το σύνολο του εξοπλισμού (που δεν είναι και λίγα) που σχετίζονται με τους εξομοιωτές πτήσεως. Φυσικά κάθε εικονική μοίρα έχει και το δικό της κομμάτι όπου γράφονται τέτοιου είδους θέματα ,αλλά νομίζω ότι είναι καλό να μπορεί να τα βρει κάποιος συγκεντρωμένα. Επειδή τυχαίνει να έχω κάποιος γνώσεις πάνω στο internet ,ιδού το αποτέλεσμα:
http://www.hotas.gr/
Φυσικά ,ακόμα είναι πολύ φτωχό όσο αφορά το περιεχόμενο και τα πρώτα άρθρα είναι πολύ απλά και απευθύνονται σ'αυτούς που πρωτοξεκινάνε.Η ιστοσελίδα δεν παίρνει και κανένα βραβείο πρωτοτυπίας , αλλά νομίζω ότι είναι καλό για αρχή.
Οποίος από τα μέλη της e-haf έχει τις γνώσεις, τον χρόνο και την όρεξη να συμμετέχει σαν αρθογράφος-moderator κ.τ.λ. είναι ευπρόσδεκτος. Έχω διαβάσει μερικά φοβερά άρθρα εδώ και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να γίνουν ευρύτερα γνωστά.
Φυσικά όλο το υλικό θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες και οποίες ιδέες βελτίωση και παρατηρήσεις – διορθώσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
-
Sierraxray
Μπράβο! Αξιόλογη προσπάθεια...! 
Όσο γι' αυτό:
Όσο γι' αυτό:
Δεν έχω πρόβλημα να βάλεις το .pdf αρχείο, ΑΡΚΕΙ να μείνει ΑΥΤΟΥΣΙΟ (δλδ να διαφημίζεται η e-HAF για αυτή τη δουλειά).Anzac έγραψε:το καλύτερο guide για cougar εντός e-haf το έχει κάνει ο Cannon σε μορφή pdf
αν επιθυμεί μπορεί να το προσάψει και στο δικό σου site
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS

Ευχαριστώ!
Εννοείτε,θα μπει στα downloads οπως το έχω κατεβάσει απο δω.
Αν το έχεις σε μορφή word, μπορείς να το κάνεις και σαν άρθρο,και κατεβάζω αυτό που έχω ξεκινήσει να κάνω (εδώ και θα πάρει ποοοοολυ καιρό να τελειώσει!!
Εννοείτε,θα μπει στα downloads οπως το έχω κατεβάσει απο δω.
Αν το έχεις σε μορφή word, μπορείς να το κάνεις και σαν άρθρο,και κατεβάζω αυτό που έχω ξεκινήσει να κάνω (εδώ και θα πάρει ποοοοολυ καιρό να τελειώσει!!
Το έχω και σε word, αλλά επειδή όπως είναι γραμμένο το pdf, παίρνει τα πράγματα από την αρχή και με μια λογική σειρά για τον αναγνώστη.Swaty335 έγραψε:Αν το έχεις σε μορφή word, μπορείς να το κάνεις και σαν άρθρο,και κατεβάζω αυτό που έχω ξεκινήσει να κάνω (εδώ και θα πάρει ποοοοολυ καιρό να τελειώσει!!
Νομίζω πως ένα τέτοιο χειριστήριο δεν είναι απλό να το περιγράψεις σε 1,2,3,...6 βήματα, καθώς το να κατανοήσει κάποιος πώς λειτουργεί, θέλει μια πολύπλευρη προσέγγιση.
Βάλτο αν θες προς το παρόν σε αυτή τη μορφή (δλδ .pdf), και βλέπουμε στο μέλλον.

cannon,το ανέβασα:
HOTAS Cougar Guide
Νομίζω ότι είναι εντάξει η παρουσίαση.Για οποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον μπορείς να την κάνεις και μονος σου ανα πάσα στιγμή ( Details)
HOTAS Cougar Guide
Νομίζω ότι είναι εντάξει η παρουσίαση.Για οποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον μπορείς να την κάνεις και μονος σου ανα πάσα στιγμή ( Details)
Ωραίος!Swaty335 έγραψε:cannon,το ανέβασα:
HOTAS Cougar Guide

Γειά και χαρά!Falconeye έγραψε:Τα χαιρετισματα μου στον φιλτατο Κωστα.Και να σε κανω την κλασικη ερωτηση απο που θα κατεβασω το pdf ΗΟΤΑS που εχεις κανει φιλε?
Θα το βρείς στην e-ΜΣΧ, και συγκεκριμένα εδώ: http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=7812