hotas ( New Site )

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Swaty335
Επικοινωνία:

hotas ( New Site )

Δημοσίευση από Swaty335 »

Καλημέρα!
Πριν λίγο καιρό, χαζεύοντας στο frugals world το forum για το cougar , σκέφτηκα ,γιατί να μην υπάρχει ένα τέτοιο και στα Ελληνικά? Όχι αποκλειστικά και μόνο για το cougar ,αλλά και για άλλα χειριστήρια και γενικά για το σύνολο του εξοπλισμού (που δεν είναι και λίγα) που σχετίζονται με τους εξομοιωτές πτήσεως. Φυσικά κάθε εικονική μοίρα έχει και το δικό της κομμάτι όπου γράφονται τέτοιου είδους θέματα ,αλλά νομίζω ότι είναι καλό να μπορεί να τα βρει κάποιος συγκεντρωμένα. Επειδή τυχαίνει να έχω κάποιος γνώσεις πάνω στο internet ,ιδού το αποτέλεσμα:

http://www.hotas.gr/

Φυσικά ,ακόμα είναι πολύ φτωχό όσο αφορά το περιεχόμενο και τα πρώτα άρθρα είναι πολύ απλά και απευθύνονται σ'αυτούς που πρωτοξεκινάνε.Η ιστοσελίδα δεν παίρνει και κανένα βραβείο πρωτοτυπίας , αλλά νομίζω ότι είναι καλό για αρχή.
Οποίος από τα μέλη της e-haf έχει τις γνώσεις, τον χρόνο και την όρεξη να συμμετέχει σαν αρθογράφος-moderator κ.τ.λ. είναι ευπρόσδεκτος. Έχω διαβάσει μερικά φοβερά άρθρα εδώ και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να γίνουν ευρύτερα γνωστά.
Φυσικά όλο το υλικό θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες και οποίες ιδέες βελτίωση και παρατηρήσεις – διορθώσεις είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

το καλύτερο guide για cougar εντός e-haf το έχει κάνει ο Cannon σε μορφή pdf

αν επιθυμεί μπορεί να το προσάψει και στο δικό σου site
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Ωραια προσπαθεια που ελειπε σπο το δυκτιο σε ελληνικη μορφη!!!!
Μπραβο.Καλη συνεχεια :wink:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Είναι μιά πολύ καλή προσπάθεια και θα έχει και πολύ καλή εξέλιξη αφού πάνω απ'όλα είναι πρωτότυπη.
Μπράβο Swaty!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

btw, έχει και ο Orion κάτι καλούς οδηγούς για saitek!

:)
e-HAF Admin
Swaty335
Επικοινωνία:

Ναι το έχω κατεβάσει του Cannon!
Είναι φοβερή δουλεία!
Εικόνα
Εικόνα
Cannon

Δημοσίευση από Cannon »

Μπράβο! Αξιόλογη προσπάθεια...! :)

Όσο γι' αυτό:
Anzac έγραψε:το καλύτερο guide για cougar εντός e-haf το έχει κάνει ο Cannon σε μορφή pdf
αν επιθυμεί μπορεί να το προσάψει και στο δικό σου site
Δεν έχω πρόβλημα να βάλεις το .pdf αρχείο, ΑΡΚΕΙ να μείνει ΑΥΤΟΥΣΙΟ (δλδ να διαφημίζεται η e-HAF για αυτή τη δουλειά). :wink:
Κωνσταντίνος "Cannon" Οικονομίδης - SW4NLS
Εικόνα
Swaty335
Επικοινωνία:

Ευχαριστώ!

Εννοείτε,θα μπει στα downloads οπως το έχω κατεβάσει απο δω.

Αν το έχεις σε μορφή word, μπορείς να το κάνεις και σαν άρθρο,και κατεβάζω αυτό που έχω ξεκινήσει να κάνω (εδώ και θα πάρει ποοοοολυ καιρό να τελειώσει!!
Cannon

Δημοσίευση από Cannon »

Swaty335 έγραψε:Αν το έχεις σε μορφή word, μπορείς να το κάνεις και σαν άρθρο,και κατεβάζω αυτό που έχω ξεκινήσει να κάνω (εδώ και θα πάρει ποοοοολυ καιρό να τελειώσει!!
Το έχω και σε word, αλλά επειδή όπως είναι γραμμένο το pdf, παίρνει τα πράγματα από την αρχή και με μια λογική σειρά για τον αναγνώστη.
Νομίζω πως ένα τέτοιο χειριστήριο δεν είναι απλό να το περιγράψεις σε 1,2,3,...6 βήματα, καθώς το να κατανοήσει κάποιος πώς λειτουργεί, θέλει μια πολύπλευρη προσέγγιση.
Βάλτο αν θες προς το παρόν σε αυτή τη μορφή (δλδ .pdf), και βλέπουμε στο μέλλον. :) :wink:
Εικόνα
Swaty335
Επικοινωνία:

OK
Το έχω κάμποσα χρόνια και ακόμα μαθαίνω :shock:
Θα αφήσω αυτο προς το παρών ,τουλάχιστον να τονιστούν τα "DO NOT"! 8)

Αν πάμε και στο Foxy Θέλεί μήνες δουλεία από ολόκληρη ομάδα!!
Swaty335
Επικοινωνία:

cannon,το ανέβασα:
HOTAS Cougar Guide

Νομίζω ότι είναι εντάξει η παρουσίαση.Για οποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον μπορείς να την κάνεις και μονος σου ανα πάσα στιγμή ( Details)
Cannon

Δημοσίευση από Cannon »

Swaty335 έγραψε:cannon,το ανέβασα:
HOTAS Cougar Guide

Νομίζω ότι είναι εντάξει η παρουσίαση.Για οποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον μπορείς να την κάνεις και μονος σου ανα πάσα στιγμή ( Details)
Ωραίος! :) :wink:
Εικόνα
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

Τα χαιρετισματα μου στον φιλτατο Κωστα.Και να σε κανω την κλασικη ερωτηση απο που θα κατεβασω το pdf ΗΟΤΑS που εχεις κανει φιλε?
Εικόνα
Cannon

Δημοσίευση από Cannon »

Falconeye έγραψε:Τα χαιρετισματα μου στον φιλτατο Κωστα.Και να σε κανω την κλασικη ερωτηση απο που θα κατεβασω το pdf ΗΟΤΑS που εχεις κανει φιλε?
Γειά και χαρά!
Θα το βρείς στην e-ΜΣΧ, και συγκεκριμένα εδώ: http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=7812 :wink: :)
Εικόνα
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

:shock: Φιλε Κωστα απο το συγκεκριμενο λινκ δεν πηρα τιποτα γιατι λεει δεν υπαρχει.Αλλα πρεπει να ειναι απο τα donwload του Hotas.gr ετσι?
Κατεβασα το pdf που τα λες αναλυτικα μεσα και ειναι φοβερο μανιουαλ.Προς τις τελευτειες σελιδες εχει κωδικα ειναι σε Basic η' κατι αλλο?
Εικόνα
Απάντηση