FS στην e-HAF ;

Microsoft Flight Simulator Area

Συντονιστής: Διαχείριση

Sugarmate
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sugarmate »

Χμμμ... μια ερώτηση να κάνω: τί ακριβώς θα γίνεται σε ομαδική βάση; Εννοώ, στο Falcon κάνουμε ας πούμε ένα COMAO, ένα CAP, μια αποστολή κλπ... στο FS με C-130 τί ακριβώς θα γίνεται;

Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η ερώτησή μου, δεν την κάνω απαξιωτικά για την πρόταση. Απλά όταν το διάβασα αναρωτήθηκα γι αυτό, και δε βρήκα κάποια προφανή απάντηση.
Nikolas_A

Δημοσίευση από Nikolas_A »

Ε, 4-6 άτομα πλήρωμα και οι υπόλοιποι αλεξιπτωτιστές... :lol:
anka
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από anka »

Είδατε πως φαίνεται ο ΕΑ (Έφεδρος Αξιωματικός) που είναι αλεξιπτωτιστής;

Σχετικά με την πρόταση του FS στην e-HAF θα σύμφωνήσω με την άποψη του Atsali
FLY LOW - HIT HARD
Mystic_J

Δημοσίευση από Mystic_J »

Όταν εννοούμε άνοιγμα της e-HΑF στο FS εννοούμε ένα και μόνο πράμα. Captain Sim C-130. Τελεία και παύλα. Για να καλύψει e-HAF και τα μεταφορικά αεροσκάφη. Αλλιώς το unofficial Hellenic Air Force Portal που γράφει πάνω πάει στράφι.

Τέσπα, αναλυτικές info σε λίγο καιρό.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Jojo

Δημοσίευση από Jojo »

Mystic_J έγραψε:Αλλιώς το unofficial Hellenic Air Force Portal που γράφει πάνω πάει στράφι.
Γιατί πάει στράφι; Έχουμε μοίρες με μαχητικά; Πως πάμε μεταγωγικά... Και εγώ συμφωνώ με τον Παναγιώτη τον Ατσάλη!
Γιώργος
Mystic_J

Τεσπα, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται. Το λέω γιατί θα καταλήξουμε σε διαφωνίες τύπου AF ή FF ή OF.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
ScarFace
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ScarFace »

Παιδια οπως και να 'χει, καλο ειναι να ειμαστε ανοιχτομυαλοι οσον αφορα την προσθετη επιλογη που μας δινουν ευρυτερες πλατφορμες.

Υ.Γ.: Συμφωνω με το τελευταιο post του Νακου...
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"

Bombardieri d'acqua Italiani
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Eγώ έχω εκφράσει τις αντιρρίσεις μου πάνω στο θέμα στον Νάκο γιατί δικιά του ιδέα είναι ώς επι το πλείστον.

Γιατί και μόνο γιατί όταν κάποιος ακούει e-HAF το μυαλό του πάει κατευθείαν στο Falcon 4.0.

Αν το κάνουμε λίγο απο σαλάτα το θέμα, σε λιγάκι θα βάλουμε και CL-415 (και άλλα γιατί όχι) μιας και η e-HAF πετάει μόνο με μαχητικά άντε και με μεταγωγικά.....και μετά θα βγούμε ανοιχτά να κοντράρουμε την γνώση μας πάνω στο Falcon με τις τυχόν γνώσεις μας πάνω στο FS.

Όπως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Πόσο είσαι διαθετιμένος να κάτσεις να μάθεις στον κόσμο να πετάει σωστά ;

Βέβαια αν το σύνολο ή οι περισσότεροι επιλέξουν να μπεί, θα μπεί και θα πετάνε στην τελική μονο αυτοί που το ζήτησαν.

Έπειτα θα πρέπει να αλλάξει και η φιλοσοφία του κανονισμού λειτουργίας μας, γιατι δεν επιτρέπεται σε κανέναν που δεν επιθυμεί να πετάει, να εγγράφετε στο commit area.

Και για να γίνει αποδεκτή μια αίτηση είμαστε 2-3 οι εμπλεκόμενοι και θα μας βάλετε μετά να ξεχωρίζουμε ποιοί είναι φαλκονάδες και ποιοί οι εφ εσάδες, αν μαθευτεί και αρχίσει να συρρέει κόσμος μόνο για τον Ηρακλή

ΥΓ. άντε και με lomac
e-HAF Admin
Mystic_J

Εμείς τα πάμε μεταξύ μας. Ξεκόλλα. Μια χαρά θα πάει.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Mystic_J

πως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Διάβασε τι γράφω στην 322 (μόνο εγώ κι εσύ το βλέπουμε μέχρι στιγμής). Εάν διαβάσεις θα καταλάβεις. Στην 322 θα μπαίνουν μόνον όσοι ξέρουν ΗΔΗ IFR, όσοι ξέρουν ήδη από FS.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Sacerdos

Δημοσίευση από Sacerdos »

Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε το παρόν site θα γίνει ,ούτε λίγο ούτε πολύ, κλώνος της Hellenic Air Force Virtual in MFS (VATSIM & IVAO)!
Είναι ,κατά τη γνώμη μου, επικίνδυνο άνοιγμα...Θα έλεγα όχι.
Τελικώς θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να γίνει μοίρα με Mirage(σαν προτεραιότητα). :wink:
Εικόνα Εικόνα
Ο Τολμών...υψικρατείν στο Αιγαίο!
Mystic_J

Στενοκέφαλοι άνθρωποι :lol:

Η e-HAF είναι η πιο γνωστή ομάδα στον χώρο του ελληνικού Flight Simming και μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως στο Falcon Community. Καιρός να κάνουμε και ένα άνοιγμα στο FS (το πιο γνωστό simulation παγκοσμίως με την περισσότερη απήχηση παγκοσμίως). Στο FS θα πετάμε όσοι πετάμε μόνο Captain Sim C-130. Τπτ άλλο. Η HAF virtual που αναφέρθηκε πετά από ελικόπτερα μέχρι YS-12. Καμία σχέση με εμάς.

Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεται το LOMAC με το FS. Mην κοροϊδευόμαστε τώρα.

Εν πάσει περιπτώση, είναι μια πρωτοβουλία που πήρα και ως γνωστό όσες πρωτοβουλίες πήρα στην e-haf πάντα σε καλό βγήκε :) :twisted:
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

+1 @Atsalis

Αλλά, πιστεύω οτι οι hardcore F-16άρηδες και οι αντίστοιχοι τρελαμένοι θα παραμείνουν ως έχουν, το FS είναι διέξοδο για άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία εκεί.
Εικόνα
cosa

Δημοσίευση από cosa »

να κάνω και γώ μια ερώτηση...
η διαδικασία ένταξης στην μοίρα με τα c-130 θα έχει τις ίδιες προυποθέσεις με την διαδικασία ένταξης στις υπόλοιπες μοίρες, δηλαδή ενεργό συμμετοχή στην 320?
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Mystic_J έγραψε:
πως και το Falcon, για να πετάξεις σωστά και όχι κουτουρού τον Ηρακλή, ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Διάβασε τι γράφω στην 322 (μόνο εγώ κι εσύ το βλέπουμε μέχρι στιγμής). Εάν διαβάσεις θα καταλάβεις. Στην 322 θα μπαίνουν μόνον όσοι ξέρουν ΗΔΗ IFR, όσοι ξέρουν ήδη από FS.
την απάντηση μου στην έγραψα επειδή διάβασα αυτά που έγραψες εκεί.

περιμένεις να με βρείς σύμφωνο στο ότι θα δέχεσε μόνο όσους γνωρίζουν IFR και οι υπόλοιποι θα παίρνουν πόδι ;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

όπως λειτουργεί η ομάδα για το Falcon, έτσι θα δουλέψει και για το FS/C130 (...αν με το καλό)

αν είναι να παίζεται μπάλα μόνο κανα 2 απο εσάς που ξέρετε IFR , τότε δεν χρειάζεται καν να εμπλέξεις την ehaf σε αυτό.

Αντιθέτως αν θες να μάθει ο κόσμος κάτι παραπάνω και να βοηθηθούν μέσω της e-HAF ώστε να ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ την e-HAF σε πτήσεις με Ηρακλή, τότε κάτι γίνεται
e-HAF Admin
Απάντηση