ΝΕΟΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Συντονιστής: Διαχείριση
ΝΕΟΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλημερα σε ολους!! Συγχαρητηρια για το υπεροχο αυτο site.. Σας παρακολουθω εδω και καιρο και ειπα να γινω και εγω ενας απο εσας.. Χρειαζομαι ομως τις πολυτιμες κατευθηντηριες οδηγιες σας,γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενος.. Σας ευχαριστω..
λοιπον,, για να βρεθεις στους εικονικους αιθερες χριαζεσαι 4 πραγματα..
1.διαβαζεις το FAQ
2.κατεβαζεις το επισιμο σεταπ απο εδω και κανεις εγκατασταση.
3. κατεβαζεις το teamspeak και το ρυθμιζεις συμφωνα με τον οδηγο εγκαταστασης
4.μπαινεις στο Teamspeak για να δουμε τα υπολοιπα..
καλως ορισες στην παρεα μας!!!
Condor
320 1st Flight Lt.
1.διαβαζεις το FAQ
2.κατεβαζεις το επισιμο σεταπ απο εδω και κανεις εγκατασταση.
3. κατεβαζεις το teamspeak και το ρυθμιζεις συμφωνα με τον οδηγο εγκαταστασης
4.μπαινεις στο Teamspeak για να δουμε τα υπολοιπα..
καλως ορισες στην παρεα μας!!!
Condor
320 1st Flight Lt.

[marq=left] :C130: 322VTTS
Καλώς όρισες φίλε !
Διάβασε το FAQ τησ e-haf !
Κατέβασε & εγκατεστησε τα προγραμματα που απαιτουνται
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... b192e187c9
κάνε αίτηση για την περιοχη πτησεων (commit)
και ελα στο Teamspeak να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να ξεκινησεις τις πτήσεις ! 
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.ph ... b192e187c9
Γεια σας και παλι... Έχω ενα πρόβλημα με την συνδεσή μου στη περιοχη πτήσεων.. Είχα κάνει αίτηση πριν διαβάσω το FAQ ..Μου έχει έρθει μύνημα οτι: Ο λογαριασμός σας προσωρινά είναι ανενεργός, για να συνδεθείτε, πρώτα πρέπει να ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή του συστήματος. Θα λάβετε ένα καινούργιο μήνυμα όταν αυτό θα είναι δυνατό.
Σας παρακαλούμε να μην λησμονήσετε τον κωδικό σας διότι δεν θα μπορέσουμε να το ανασύρουμε από την βάση δεδομένων μας μιας και αποθηκεύετε σε κρυπτογραφημένη μορφή. Παρ' όλα αυτά, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό ο οποίος θα ενεργοποιηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας.
Κάποιος να βοηθησει.. Ευχαριστώ...
Σας παρακαλούμε να μην λησμονήσετε τον κωδικό σας διότι δεν θα μπορέσουμε να το ανασύρουμε από την βάση δεδομένων μας μιας και αποθηκεύετε σε κρυπτογραφημένη μορφή. Παρ' όλα αυτά, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό ο οποίος θα ενεργοποιηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας.
Κάποιος να βοηθησει.. Ευχαριστώ...
- Σταυροφόρος
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot