Νέο Μέλος
Συντονιστής: Διαχείριση
Νέο Μέλος
Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να μπώ στην ομάδα σας άν είμαι ευπρόσδεκτος,μου αρέσει πολύ η αεροπορία και είναι ένα απο τα επαγγέλματα που θα ήθελα να ακολουθήσω...
έχω δεί το παιχνίδι απο ένα γνωστό μου και έχω ψιλομάθει κάποια πράγματα...
έχω δεί το παιχνίδι απο ένα γνωστό μου και έχω ψιλομάθει κάποια πράγματα...
Καλώς όρισες Πάνο!Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος.Όπως είπε και ο condor διάβασε το F.A.Q. και εγκατέστησε το επίσημο setup της ομάδας μας. Έλα στο Teamspeak για να λύσεις όλες τις απορίες σου πολύ γρηγορότερα.
Για το setup και το Teamspeak θα χρειαστείς κωδικους.
Θα τους παραλάβεις με προσωπικό μήνυμα (pm) από μένα 8)
Για το setup και το Teamspeak θα χρειαστείς κωδικους.
Θα τους παραλάβεις με προσωπικό μήνυμα (pm) από μένα 8)
Και κάποιο χρήσιμα λίνκ....:
Αρχικά διάβασε το FAQ για να σου λυθούν όλες οι απορίες...
Έπειτα εγκατέστησε τα Επίσημα Setup
Επίσης βάλε το Teamspeak
Κάνε Εγγραφή στην Περιοχή Πτήσεων
Για ότι κωδικούς χρειάζεσαι PM στον Anzac
Και μην ξεχάσεις ρώτα απορίες....!!!
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το TeamSpeak και στα κάνω εγώ όλα online απλά να έχεις κατεβάσει αυτό εδώ...!!! Τηλ : 6988915061
Υ.Γ. Βοηθάει πολύ να έχεις Download Manager...!! Άν όχι εδώ όλα τα αρχεία απαραίτητα μαζί με crack. Και εδώ βίντεο πως να το βάλεις...!!
Επίσης βάλε το Teamspeak
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το TeamSpeak και στα κάνω εγώ όλα online απλά να έχεις κατεβάσει αυτό εδώ...!!! Τηλ : 6988915061
Υ.Γ. Βοηθάει πολύ να έχεις Download Manager...!! Άν όχι εδώ όλα τα αρχεία απαραίτητα μαζί με crack. Και εδώ βίντεο πως να το βάλεις...!!

-
-Κωνσταντίνος-
-
-Κωνσταντίνος-
Γεια σου Κωνσταντίνε .
Δεν πετάμε σε παγκόσμιο σέρβερ όπως έχεις στο μυαλό σου μάλλον από άλλα games.
Οργανώνουμε πτήσεις (περιλαμβάνουν αερομαχίες,βομβαρδισμούς,συνοδείες κτλ) μεταξύ μας αλλά και με ξένες Μοίρες.
Όλη η οργάνωση γίνεται μέσω της Περιοχής πτήσεων (δες το πάνω μέρος του φόρουμ) και στη συνέχεια όλες οι πτήσεις γίνοντε μέσω του Teamspeak μας .
Ρίξε μια ματιά στο F.A.Q. στο πάνω μέρος του φόρουμ και ζήτησε κωδικούς με προσωπικό μήνυμα από μένα .
Δεν πετάμε σε παγκόσμιο σέρβερ όπως έχεις στο μυαλό σου μάλλον από άλλα games.
Οργανώνουμε πτήσεις (περιλαμβάνουν αερομαχίες,βομβαρδισμούς,συνοδείες κτλ) μεταξύ μας αλλά και με ξένες Μοίρες.
Όλη η οργάνωση γίνεται μέσω της Περιοχής πτήσεων (δες το πάνω μέρος του φόρουμ) και στη συνέχεια όλες οι πτήσεις γίνοντε μέσω του Teamspeak μας .
Ρίξε μια ματιά στο F.A.Q. στο πάνω μέρος του φόρουμ και ζήτησε κωδικούς με προσωπικό μήνυμα από μένα .
-
burgerstain
ρε η π%$@ια σου δεν εχει ορια!!!!! χαχαχαmellontikos ikaros έγραψε:Και κάποιο χρήσιμα λίνκ....:
Επίσης βάλε το Teamspeak
Αν θέλεις μπορείς να βάλεις το TeamSpeak και στα κάνω εγώ όλα online απλά να έχεις κατεβάσει αυτό εδώ...!!! Τηλ : 6988915061 begin_of_the_skype_highlighting 6988915061 end_of_the_skype_highlighting
CHECK YOUR SIX FOR THE GREEKS
Τι έκανα πάλι...???
Εγώ φταίω που είμαι βοηθητικός...
Έλα πλακίζω....

Εγώ φταίω που είμαι βοηθητικός...
Έλα πλακίζω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Raphael την 20 Απρ 2010, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
burgerstain