Εγώ έχω τα εξής:
-ZX Spectrum (μόνο που πρέπει να τα έχει παίξει το ηχειάκι του ή κάποιο άλλο εξάρτημα που είχα βρει στο Service Manual.

Πρέπει να βρω κάποιον ηλεκτρονικό να μου το εξετάσει)
-ZX Spectrum plus (ελαττωματικός, δεν έχω ψάξει ακόμα τί φταίει

)
-ΖΧ Spectrum +3 (Εις αρίστην κατάσταση. Φτου Φτου Φτου μην το ματιάσω γιατί έχει πέσει επιδημία στα Σπεκτρουμάκια μου. Προσεχώς card reader)
-Amstrad CPC 6128 (έχω κάνει καλώδιο για να παίρνει drive από PC ώστε να γράφω δισκέτες 3.5', αλλά τώρα σκέφτομαι να πάρω interface για σκληρούς δίσκους, flashcard κτλ)
-BBC Master 128 + Cumana Drive 5.25' (Προσεχώς αναβάθμιση με Flash card reader)
-Commodore 64 (εντοπίσθηκε δίπλα σε κάδο και διεσώθη! Μερικοί άνθρωποι είναι εντελώς άκαρδοι) και Commodore 128 + Drives 1541-II και 1570 (το μπαούλο) + MMC64 Card Reader (με καρτούλα 2GB για παρατεταμένη απόλαυση)
-Atari 65 XE + Κασετόφωνο (προσεχώς αναβαθμίσεις)
-MSX-2 (προσεχώς αναβάθμιση Card reader)
-Sam Coupe (Προσεχώς αναβάθμιση RAM στα 512KB και προσθήκη εσωτερικού Disk Drive)
-Texas Instruments TI99/4A. Ο υπολογιστής που μιλάει(!) στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κόκκινοι γίγαντες άσπροι νάνοι. (Δυστυχώς έχει πρόβλημα ή το τροφοδοτικό, ή ο υπολογιστής... ο ηλεκτρονικός δεν έβγαλε άκρη...να πάρει!

)
-Atari 1040 STFM (Η δύναμις των 16bit)
-Amiga 1000 + επέκταση RAM στα 512KB (Η μεγάλη κυρία...Προσεχώς οικοδομικές εργασίες με τρυπάνια για να εφαρμόσει σωστά το καινούριο Drive)
-Amiga 500 + επέκταση RAM στο 1MB. (Στο κουτί της. Το είχα φυλάξει κι αυτό από τότε. Προσεχώς επισκευή πληκτρολογίου και τοποθέτηση καινούριου drive)
-Amiga 1200 + Blizzard1230 + 8MB RAM + 11GB 2.5' HD (με τον γρήγορο, αλλά συμβατό 68030...Στο κουτί της Magic Pack σαν καινούρια)
-Amiga 1200 motherboard σε EZ-Tower + BlizzardPPC (603e@250+68040@25)+64MB RAM + Mediator PCI Busboard (με κάρτες Voodoo3, Soundblaster 128, Ethernet100)+CD-ROMx52+HD80GB (Το κύριο μηχάνημα μου. Τρέχει AmigaOS3.9 και AmigaOS4.0)-Anzac αν δεις ποτέ Amiga στα στατιστικά του forum, από εδώ είναι.
-Motherboard A1200 ελαττωματική
-Archimedes 3000 + 4MB RAM (Η απίστευτη ισχύς του RISC επεξεργαστή ARM των 4Μips μόνο δέος μπορούσε να προκαλέσει)
-Motherboard με επεξεργαστή 486 δεν θυμάμαι αν λειτουργεί. Είναι κάπου πεταμένο.
-Pentium3 σε ρόλο Αλβανού του δικτύου. (Ελέγχεται από VNC και κάνει διάφορα θελήματα στα Micro ή στο laptop <= δυστυχώς πρέπει και να δουλέψουμε

)
-Monitors: Commodore 1081, 1084, 1084-P2, Amstrad έγχρωμο και πράσινο.
-Κάρτα KCS PC Power Board για Amiga500. Εξομοιώνει IBM-Compatible και διαθέτει επεξεργαστή NecV30. Χρησιμοποιείται και ως 1.5ΜΒ Ram από την Amiga. Υπηρέτησε πιστά τις σπάνιες ανάγκες μου για συμβατότητα με IBM και μου έδειξε τι ΔΕΝ έχασα που δεν πήρα τενεκέ (λέγε με PC). Προς επισκευή
-Κάρτα Apollo 1240 με τον 68040@25 για A1200 (πρόβλημα με τα simm)
-Διάφορες κάρτες S3-Virge (χρησιμοποιήθηκε για λίγο καιρό από την Amiga μου), Banshe, Soundblaster, Ethernet. Πρέπει να λειτουργούν.
Νομίζω αυτά είναι όλα.
Πωλήσεις στα micro δεν γίνονται (δεν μου πάει η καρδιά), αλλά ίσως να ξεφορτωθώ κάποια πισάδικη κάρτα ή motherboard.
Θα με ενδιέφερε αν κάποιος έχει ποντίκι για Atari ST γιατί τώρα έχω κάνει καλώδιο για να χρησιμοποιεί της Amiga, το οποίο δεν συμβαδίζει με την αιώνια αντιπαλότητα των δύο μηχανημάτων.
Επίσης, ενδιαφέρομαι για Amstrad CPC 6128 σε άριστη κατάσταση (του κουτιού και του σπιτιού που λέμε).
Ή ότι άλλο έχετε που συμβαδίζει με τα γούστα μου (βλέπετε λίστα παραπάνω) μην το πετάξετε διότι ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Αν επιμένετε για drag and drop από το μπαλκόνι, ενημερώστε με για την ακριβή ημερομηνία και ώρα ώστε να την έχω στήσει από κάτω να το προλάβω.