Αυτός που φτιάχνω έχει 1024χ768 και η λάμπα έχει 10πλάσια διάρκεια ζωής αλλά το 1/20 της τιμής (περίπου 20€)...
Αυτάααααα....
Συντονιστής: Διαχείριση

Ανέβα, αλλά όχι για κοπάνημα... να γνωριστούμε από κοντά, κάνα καφέ, you know... ε αν θες κοπάνα με και λίγο μπας και στρώσωcosa έγραψε:σε απειλώ ευθέως οτι αν συνεχισεις αυτό το thread ανεβαίνω Θεσσαλονίκη να σε κοπανήσω.
Δυστυχώς είμαι από όλα αυτά, και λίγα ακόμα που δεν έχω αποκαλύψει (όχι, δεν είμαι της φαμίλιας mr. NostraΤι είσαι συ ρε? ε?
μαραγκος?
σιδεράς?
ηλεκτρονικός?
ηχολήπτης?
παραγωγός?
μουσικός?
e-pilot?
προγραμματιστής?
μηχανικός προβολής?
Ε, τι, δεν είναι;! Δίνεις 500-800€ και παίρνεις ένα τίποτα με ανάλυση 800χ600 που σου καίει και τη λάμπα στις 2000 ώρες (στην καλύτερη) και σου ζητάει μετά 300€ για άλλη λάμπα. Άσε, θα φτιάξω μόνος μου...φτιάχνω λέει Projector γιατί του εμπορίου είναι μάπα.
Busted! Από ιατρικά θέματα δε σκαμπάζω μία... αν και, Windex δοκίμασες;ρε τι ειναι αυτος ρε....
ρε συ έχω ένα σφάχτη στη νεφραμιά εδώ και κάνα δυο μέρες...τι να κάνω?
Χίλια ευχαριστώ, ο μόνος λόγος που το "επιδεικνύω" είναι μπας και μπριζώσω και κανέναν σας να αρχίσει να ασχολείται δειλά δειλά. Όπως ίσως θα πρόσεξες, χρησιμοποιώ κοινά υλικά που μπορεί να βρει ο καθένας, και απλές τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας. Και σχεδόν ντρέπομαι κιόλας, γιατί αυτό που κάνω εγώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι πράγματα που κάνουν κάποια παιδιά ανά τον κόσμο στο www.viperpit.org (γι αυτό και δεν έχω ανοίξει κι εκεί σχετικό thread). Φτιάχνω κάτι πολύ απλό και λειτουργικό και επιδιώκω να δείξω ότι "είναι απλό, κάντο κι εσύ". Αν το καλοσκεφτείς, είναι μοντελισμός... σε 1:1...πέρα απο την πλάκα 10000000000 φορές συγχαρητήρια ρε φίλε, αυτό που κάνεις είναι καταπληκτικό, ελπίζω να κρατάς log και να το χρησιμοποιήσουμε για reference στο μέλλον όταν θα κάνουμε και άλλοι τις δικές μας προσπάθειες.
1000 μπράβο keep it up..
Θα διαιωνίσω για το κομμάτι της ανάλυσης καθώς και για την διάρκεια ζωής.Sugarmate έγραψε:Ναι, ο προτζέκτορας είναι ήδη σε φάση κατασκευής... φτιάχνω DIY προτζέκτορα γιατί οι του εμπορίου είναι ακριβοί (ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες αναλύσεις από την τυπική 800χ600) και η λάμπα τους έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής και είναι και πανάκριβη.
Αυτός που φτιάχνω έχει 1024χ768 και η λάμπα έχει 10πλάσια διάρκεια ζωής αλλά το 1/20 της τιμής (περίπου 20€)...
Αυτάααααα....
Η τιμή δεν είναι τόσο. Από ΕΛΜΗSYSTEMS αν πάρεις θα τον αγοράσεις 650 με 700€.Sugarmate έγραψε:Πλάκα κάνεις, έτσι;
1.500€ χωρίς ΦΠΑ;
Τότε αυτό τί λέει;MicaGR έγραψε: Η τιμή δεν είναι τόσο. Από ΕΛΜΗSYSTEMS αν πάρεις θα τον αγοράσεις 650 με 700€.
Θες μήπως 30.000 ώρες;MicaGR έγραψε: Και κάτι τελευταίο... με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω και όσα έχω ακούσει... 20.000 ώρες διάρκεια λάμπας...δεν έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου...