Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου AirBlock. Αυτές τις μέρες δε θα καταφέρω να μπαίνω κάθε μέρα στο TeamSpeak κι ας πήρα μοκρόφωνο, γιατί γράφω Φυσική, το αγαπημένο μου και πιο σημαντικό μάθημα αν θέλω να γίνω μηχανικός αεροσκαφών!!!!!!!!!!
Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
-Κωνσταντίνος- έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
Άντε Κωνσταντίνε με το καλό να πας στη ΣΙ. Κι εγώ εκεί θέλω να περάσω αλλά ως μηχανικός αεροσκαφών. Σου εύχομαι να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Καλώς όρησες στην e-haf και καλές πτήσεις!!!!!!!
αντε παιδια καλα αποτελεσματα και καλες πτησεις πρωπαντων!!!Ευτυχως που στις ενοπλες δυναμεις μπαινουν και καποιοι πορωμενοι και τουλαχιστον ερχονται στα ισια τους τα σωματα!
-Κωνσταντίνος- έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
Πέρασες ΙΚΑΡΩΝ δηλαδή ;;;;;;
Οχι φιλε μου, περιμενω να μας καλεσουν για τις προκαταρκτικες εξετασεις(αθληματα , τεστ ψυχολογικα κτλ κτλ)..Μακαρι να πανε ολα καλα..