Νέο Μέλος

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

no one is safe anymore..... :)
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
kiki

Δημοσίευση από kiki »

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου AirBlock. Αυτές τις μέρες δε θα καταφέρω να μπαίνω κάθε μέρα στο TeamSpeak κι ας πήρα μοκρόφωνο, γιατί γράφω Φυσική, το αγαπημένο μου και πιο σημαντικό μάθημα αν θέλω να γίνω μηχανικός αεροσκαφών!!!!!!!!!!
-Κωνσταντίνος-

!!

Δημοσίευση από -Κωνσταντίνος- »

Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"
Raphael
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Raphael »

Φίλε Κωσταντίνε ότι χρειάζεσαι περί falcon υπαρχει ήδη εδώ...!!

Αρχικά διάβασε το FAQ για να σου λυθούν όλες οι απορίες...

Έπειτα εγκατέστησε τα Επίσημα Setup (Ακολούθα τον οδηγό βήμα βήμα και θα δείς ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο..!! )

Επίσης βάλε το Teamspeak

Κάνε Εγγραφή στην Περιοχή Πτήσεων

Για ότι κωδικούς χρειάζεσαι PM στον Anzac

Υ.Γ. Βοηθάει πολύ να έχεις Download Manager...!! Άν όχι εδώ όλα τα αρχεία απαραίτητα. Και εδώ βίντεο πως να το βάλεις...!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: !!

Δημοσίευση από Anzac »

-Κωνσταντίνος- έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
Πέρασες ΙΚΑΡΩΝ δηλαδή ;;;;;;
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
kiki

Δημοσίευση από kiki »

Άντε Κωνσταντίνε με το καλό να πας στη ΣΙ. Κι εγώ εκεί θέλω να περάσω αλλά ως μηχανικός αεροσκαφών. Σου εύχομαι να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Καλώς όρησες στην e-haf και καλές πτήσεις!!!!!!!
trooper

Δημοσίευση από trooper »

αντε παιδια καλα αποτελεσματα και καλες πτησεις πρωπαντων!!!Ευτυχως που στις ενοπλες δυναμεις μπαινουν και καποιοι πορωμενοι και τουλαχιστον ερχονται στα ισια τους τα σωματα!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ....ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
-Κωνσταντίνος-

Re: !!

Δημοσίευση από -Κωνσταντίνος- »

Anzac έγραψε:
-Κωνσταντίνος- έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους..Επεστρεψα απο τις πανελληνιες και περιμενω να με καλεσουν στιν Σ.Ι. για τις ΠΚΕ και ειθε του χρονου να ειμαι ιπταμενος. Στο μεταξυ μπορειτε να μου πειτε το εξης. Πρωτα κατεβαζω το Παιχνιδι και υστερα τα διαφορα updates του απ το σεταπ?
Πέρασες ΙΚΑΡΩΝ δηλαδή ;;;;;;
Οχι φιλε μου, περιμενω να μας καλεσουν για τις προκαταρκτικες εξετασεις(αθληματα , τεστ ψυχολογικα κτλ κτλ)..Μακαρι να πανε ολα καλα..
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"
Raphael
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Raphael »

Φίλε Κωνσταντίνε σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά και να κάνεις το όνειρό σου εκεί ψηλά..!! :wink: :wink:
Εικόνα
Excelsior

Δημοσίευση από Excelsior »

Καλημερα!
Ειμαι ο Αλεξανδρος,21 ετων απο Σερρες,νεο πορωμενο μελος της παρεας σας...Ειμαι σιγουρος πως θα καταφερω τελικα να "πεταξω" μαζι σας...
Το όραμα των ερπετών είναι το πέταγμα των Αετών!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

welcome :)
e-HAF Admin
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Καλώς όρισες φίλε!
Στα προσωπικά σου μηνύματα σε περιμένει ο κωδικός για το Teamspeak μας ώστε να αρχίσεις τις πτήσεις. :wink:
Άβαταρ μέλους
kiki

Δημοσίευση από kiki »

Καλώς όρισες Αλέξανδρε. Καλές πτήσεις και καλά να περάσεις στην παρέα μας!!!!!!!
Απάντηση